.Ο Καζάκος εδωσε το λόγο του και δεν θα κατέβει υποψήφιος!

Χθες αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ψευδής πρόσκληση δήθεν φίλων της ΔΑΔΑ με την οποίαν καλούν τον Πρόεδρό της τον τέως Δήμαρχο κ. Γιάννη Καζάκο, να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος και να αγνοήσει τον προταθέντα από την γεν. Συνέλευση της ΔΑΔΑ ως Δήμαρχο κ. Παν. Αγγελόπουλο.

Εδώ αναγνωρίζουμε τον δράστη των ψευδών ειδήσεων, των διαστρεβλωτικών πληροφοριών, των παραπλανητικών μέσω SMSπου εστέλλοντο προεκλογικά εις βάρος της παράταξής μας ΔΑΔΑ. 
Είχαν φθάσει στο σημείο να διαδίδουν μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ότι ματαιώνονται ομιλίες του Δημάρχου Καζάκου είτε ότι αυτός μπήκε σε νοσοκομείο είτε ότι διάφορα στελέχη μας δήθεν εγκατέλειψαν τον προεκλογικό αγώνα.

Καταλαβαίνουμε ότι αντιλαμβάνονται την ανταπόκριση που έχει ο κ. Παν. Αγγελόπουλος στον Λαό του Ζωγράφου και άρχισαν νωρίς τα ίδια.
Ας μην ανησυχούν.
Η παράταξη της ΔΑΔΑ και ειδικά ο Γιάννης ο Καζάκος, όταν δίδουν το λόγο τους δεν τον γυρίζουν πίσω. Και ότι πρωτοβουλίες έχει αναλάβει ο κ. Αγγελόπουλος μέχρι τώρα είναι σωστές και έχουν την αποδοχή όλων των πραγματικών στελεχών και μελών της ΔΑΔΑ.
Εμείς κοιτάμε και προχωρούμε μπροστά στο ΜΕΛΛΟΝ.

Πίσω κοιτάνε αυτοί που δεν έχουν μέλλον.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.