.Εκτός Μουντιάλ η κάτοχος του τροπαίου Ισπανία

 "Ηλεκτροσόκ" για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ισπανία, που ηττήθηκε 2-0 από τη Χιλή στο "Μαρακανά" και αποχαιρέτισε πρόωρα το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οι Βάργκας (20΄) και Αράνγκις (43΄) πέτυχαν τα γκολ για τους Χιλιανούς που εξασφάλισαν την πρόκριση στους "16" από τον 2ο όμιλο, μαζί με την Ολλανδία. 

Νωρίτερα, μετά από ένα φανταστικό και με ανατροπές αγώνα, η Ολλανδία επικράτησε με 3-2 της Αυστραλίας σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου που διεξήχθη στο Μπέιρα Ρίο. 

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με τον Ρόμπεν (20΄) αλλά οι Αυστραλοί με τους Κέιχιλ (21΄) και Γέντινακ (πεν. 53΄) πήραν το προβάδισμα, προσωρινά όμως, αφού τα γκολ των Φαν Πέρσι (58΄) και Ντεπάι (68΄΄) έδωσαν τελικά την νίκη στους «οράνιε».

.Δεν δίνεται παράταση στην πιστοποίηση παιδικών χαρών

Δεν πρόκειται επισήμως να δοθεί παράταση για την πιστοποίηση των δημοτικών παιδικών χαρών, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, από το βήμα της ημερίδας που διοργάνωσαν σήμερα η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και το ΥΠΕΣ για τις δημοτικές παιδικές χαρές. 

Ο κ. Ντινόπουλος κάλεσε τους δήμους, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, να κάνουν ό,τι μπορούν έως τις 30 Ιουνίου, οπότε λήγει η προθεσμία, για να αποκτήσουν πιστοποίηση «αυτές που χρειάζονται τις λιγότερες παρεμβάσεις» και «άμεσα και σταδιακά θα προχωρήσουμε στις υπόλοιπες» όπως είπ... περισσότερα »

.Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κατάθεση των μηχανογραφικών

Από τις 18 Ιουνίου και μετά θα πρέπει οι μαθητές να μεταβούν στα σχολεία προκειμένου να προμηθευτούν τους κωδικούς για το μηχανογραφικό τους δελτίο η κατάθεση του οποίου θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 24 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας. 

Η υποβολή του μηχανογραφικού γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ. Από τις 24-6-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρο Μ.... περισσότερα »

.Όταν ο νέος επικεφαλής του ΣΟΕ αρθρογραφούσε για επιστροφή στη δραχμή

Διευκρινίσεις μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε στον Τύπο σχετικά με παλιότερα άρθρα του, όπου γινόταν λόγος για «συντεταγμένη επιστροφή στη δραχμή», έδωσε ο νέος επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Χριστόδουλος Στεφανάδης. 

«Να εξεταστεί προσεκτικά και η εναλλακτική λύση της νομισματικής υποτίμησης με συντεταγμένη επιστροφή στη δραχμή», έγραφε, μεταξύ άλλων, το 2011 στην «Καθημερινή» ο νέος επικεφαλής του ΣΟΕ, ο οποίος διαδέχεται τον Πάνο Τσκλόγλου. Δεδομένης και της νέας θέσης του κ. Στεφανάδη, το άρθρο του προκάλεσε συζητήσεις. Απαντώντας στην κριτική, ο ίδ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.