.Απίστευτο «χώσιμο» Ραχήλ σε Καμμένο: Δεν είναι δυνατόν να φορολογούνται οι πολίτες για άχρηστους εξοπλισμούς που γίνονται από ανίκανους

Αστραψε και βρόντηξε η Ραχήλ Μακρή στη συζήτηση της επιτροπής για λογιστικό έλεγχο του χρέους, καθώς, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του υπουργού Αμυνας. Η βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αντίθεσή της για την απόφαση εκταμίευσης 500 εκατ. για αναβάθμιση 5 αεροσκαφών ναυτιής συνεργασίας.

 «Δεν είναι δυνατόν όταν οι πολίτες πεινούν και άνθρωποι βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς που πραγματοποιούνται από ανίκανους να ελέγξουν την αναγκαιότητά τους και να υπάρχει μεγάλος βαθμός διαπλοκής, όπως μας είπε ο αρμόδιος υπουργός» ανέφερε χαρακτηριστι... περισσότερα »

.Τα πάθη του ελληνικού λαού μέσα από αριθμούς... Νούμερα που σοκάρουν - Ανεργία, λουκέτα, φτώχεια

Η Μεγάλη Εβδομάδα ή αλλιώς η Εβδομάδα των Παθών ξεκίνησε και βρίσκει την Ελλάδα σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση. Τόσο η χώρα όσο και οι Έλληνες τραβούν το δικό τους Γολγοθά. Από τη μια η κυβέρνηση που αγωνίζεται να κρατήσει τη χώρα μακριά από την πτώχευση και από την άλλη οι Έλληνες που αγωνιούν για το μέλλον και το παρόν. 

Οι Έλληνες που τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιούν για τη ζωή τους, τη δουλειά τους και την κάλυψη των καθημερινών βασικών τους αναγκών. Για τους Έλληνες τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης στην ιστορία της γράφονται με μελανά γράμματα μέσα από μαύρ... περισσότερα »

.«Οι δανειστές θέλουν ρήξη Τσίπρα με Αριστερή Πλατφόρμα και ΑΝ.ΕΛ.»

Αλλαγές στη σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης βλέπουν ως λύση ευρωπαίοι αξιωματούχοι για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Αθήνας και των δανειστών, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

 Στο «στόχαστρο» μερίδας των Ευρωπαίων φαίνεται πως βρίσκονται τόσο η Αριστερή Πλατφόρμα του κ. Λαφαζάνη, όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. 

Σύμφωνα με αρκετούς αξιωματούχους, η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβιώσει, παρά μόνο αν ξεφορτωθεί ο κ. Τσίπρας το ακροαριστερό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. 
«Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβιώσει», σημείωσε χαρακτηριστικά στους Financial Times ανώτερο στέλεχος υπουργεί... περισσότερα »

.Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση αγωνιά όπως και οι πολίτες

Σε μια κατ’ αρχήν συμφωνία με τους εταίρους στο Eurogroup της 24ης Απριλίου ελπίζει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, τονίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση αγωνιά, όπως και οι πολίτες, για την ασφυξία που προκαλεί στις αγορές η πολιτική των δανειστών και αφήνει σαφείς αιχμές για τον ρόλο μικρομεσαίων στελεχών των «θεσμών», τα οποία «αυτονομούνται και ακολουθούν δική τους ατζέντα». 

Μιλώντας στη *Ναυτεμπορική* ο κ. Βαρουφάκης προτείνει πέντε ταυτόχρονες παρεμβάσεις για το δημόσιο χρέος, που αφενός θα εξασφαλίσουν μια ελάφρυνσή του, αφετέρου θα διασφαλίσουν τη βιώσιμη αναπτυξι... περισσότερα »

.Ποιοι κινδυνεύουν να πάνε για σύνταξη από τα 55 στα 62

Πέντε κατηγορίες ασφαλισμένων βρίσκονται στο επίκεντρο των αλλαγών στο ασφαλιστικό και εφόσον δεν έχουν θεμελιωμένο δικαίωμα εξόδου στη σύνταξη, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης να ανεβαίνουν από τα 55 στα 62. 

Τα νέα όρια ηλικίας θα επηρεάσουν -όπως το λέει ξεκάθαρα η νεότερη εκδοχή των μέτρων που έστειλε η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες- όσους δεν έχουν θεμελιώσει δικαίωμα εξόδου στη σύνταξη. 

Δηλαδή θα επηρεάσουν είτε όσους έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα με το χρόνο ασφάλισης, χωρίς να έχουν πιάσει ακόμη την ηλικία εξόδου, είτε έχουν την ηλικία συνταξι...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.