.Ξανά στον θρόνο του ο Ολυμπιακός – Θρίαμβος με επική ανατροπή


Ενας συγκλονιστικός Ολυμπιακός, ανέτρεψε διαφορά 17 πόντων, με την οποία βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύρισε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα. Το τελικό 100-88 επήλθε φυσιολογικά, αποτυπώνοντας την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός υπερασπίστηκε επάξια τον περσινό τίτλο του και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα – και η τρίτη στην Ευρώπη – που επικρατεί σε τελικό Ευρωλίγκα, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο πρώτος Ελληνας προπονητής που κατακτά το τρόπαιο στην Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, έκαναν «κατάθεση ψυχής» κυνηγώντας όλες τις φάσεις και αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ.
Πώς έφτασε στον θρίαμβο

Ωστόσο, η ελληνική ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα πολύ άσχημα. Χωρίς άμυνα (όποια επίθεση έκαναν οι παίκτες της Ρεάλ, «έγραφε») και με βιαστικές επιλογές στην επίθεση, επέτρεψε στους Ισπανούς να πάρουν τα ηνία του αγώνα αλλά και μια σημαντική διαφορά που έφτασε ως και τους 17 πόντους (10-27, υπέρ της Ρεάλ).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Λες και μπήκε στο γήπεδο μία διαφορετική ομάδα. Πίεση στην άμυνα, συνεχή τρεξίματα, ορθολογικές επιθέσεις και κάποια μεγάλα σουτ, επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να «επιστρέψει» στον αγώνα και να κλείσει το ημίχρονο έχοντας μόλις 4 πόντους διαφορά από τους Ισπανούς (41-37 υπέρ της Ρεάλ). Το νερό είχε μπει στο αυλάκι...

Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Τότε, επέστρεψε στον αγώνα κι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ήταν σκιά του καλού του εαυτού σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Πλέον, ο Ολυμπιακός δεν φοβόταν τίποτα, καθώς παρά τα κάποια ξεσπάσματα της Ρεάλ, κατάφερε να προηγηθεί με 6 πόντους, με το σκορ στο δεκάλεπτο να κλείνει ισόπαλο (61-61).

Τι να πει κανείς για το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ο Ολυμπιακός σημείωσε... 39 πόντους. Απελευθερωμένοι οι παίκτες του από το άγχος της ανατροπής, ξεδίπλωσαν στο γήπεδο το γνώριμο πάθος και τα προσόντα τους, εκθέτοντας τους αντιπάλους τους, οι οποίοι επιδόθηκαν σε αντιαθλητικά φάουλ, φανερώνοντας απλώς πως δεν ξέρουν να χάνουν από έναν ανώτερο αντίπαλο. Πού σταμάτησε ο Ολυμπιακός; Μα εκεί που ήθελαν οι οπαδοί του: στους... 100 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 10-27, 37-41, 61-61, 100-88
Ολυμπιακός: Χάινς 12(5ρ, 3ασ), Λο 20(1), Άντιτς 10(1τρ, 6ρ), Σπανούλης 22(5/9τρ, 4ασ), Περπέρογλου 10(2), Σερμαντίνι 3, Σλούκας 11, Πάουελ 2, Πρίντεζης 5, Παπανικολάου 5, Κατσίβελης
Ρεάλ: Ντρέιπερ, Φερνάντεθ 21(3/6τρ), Σουάρεθ 5, Ρέγες 4, Μίροτιτς 7(1), Ροντρίγκεθ 17, Μπέγκιτς 6, Κάρολ 5(1), Γιουγ 14(4/8τρ, 4ασ), Σλότερ 9

.Συνεδριάζει τη Δευτέρα η ΑΔΕΔΥ - Υπέγραψε ο Α. Σαμαράς την απόφαση για επιστράτευση


Απεργία στην πρεμιέρα των Πανελλαδικών σε όλο το Δημόσιο ζητά η ΟΛΜΕ από την ΑΔΕΔΥ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ, η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου, και στην οποία εξετάστηκαν οι επόμενες κινήσεις των εκπαιδευτικών.

Μάλιστα η ΑΔΕΔΥ θα συνεδριάσει για το συγκεκριμένο θέμα την Δευτέρα, ενώ το απόγευμα οι εκπαιδευτικοί θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο.

Στο μεταξύ υπέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς την απόφαση για επιστράτευση των καθηγητών, καθώς εμφανίστηκαν ανυποχώρητοι στην απεργία.

Σε άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας αναφέρεται ότι «Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έδωσαν τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών. Η απόφαση για πολιτική κινητοποίηση των εκπαιδευτικών της Β' βάθμιας εκπαίδευσης είναι πολιτικά ορθή και συνταγματικά επιβεβλημένη. 

Ο υπουργός Παιδείας είχε τη συνταγματική υποχρέωση και το ηθικό καθήκον να μην αναμένει την υλοποίηση του συγκεκριμένου κινδύνου, αλλά την έγκαιρη αποτροπή του με σκοπό την εξυπηρέτηση άμεσου και επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος, δηλαδή την προστασία των υποψηφίων».

«Ο κίνδυνος και η απειλή "γεννήθηκαν" με την αναγγελία της 24ωρης και των 5μερων απεργιακών κινητοποιήσεων που το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ αποφάσισε. 

Η επικύρωση των αποφάσεών του, η αναμονή της επικύρωσης των προτάσεών του από τις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ δύο ημέρες προ της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων το μόνο που θα πετύχαινε θα ήταν η διόγκωση του κινδύνου και ο πολλαπλασιασμός των δυσμενών συνεπειών στην ψυχολογία των υποψηφίων» αναφέρεται στην ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας.

Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού αναφέρει στο σκεπτικό της ότι «υπάρχει επιτακτική ανάγκη αποτροπής των απειλούμενων δυσμενών συνεπειών από την προταθείσα, με την από 10 Μαΐου 2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ, εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία την 17η Μαΐου 2013, πρώτη ημέρα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων του σχολικού έτους 2012-2013 και από κάθε άλλη προταθησόμενη ή κηρυχθησόμενη εντός της περιόδου διεξαγωγής των εξετάσεων αυτών και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, 

καθώς και η σημαντική διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας και τους σοβαρούς κινδύνους που επαπειλούνται για τη δημόσια τάξη και την υγεία των υποψηφίων στις ανωτέρω εξετάσεις, αιφνιδίως, επτά ημερολογιακές ημέρες πριν από την διεξαγωγή τους»

.Σενάρια για πιθανή επιστροφή ή συνεργασία του Γ. Καρατζαφέρη με τη ΝΔ.


 Δεν υπάρχει κάτι απτό στα σενάρια που αναφέρονται σε πιθανή επιστροφή του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία.

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν σχολιάζει το θέμα και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν σχολιάζονται ποτέ οι δηλώσεις στελεχών άλλων κομμάτων και γενικώς στελεχών «που δεν ανήκουν στη ΝΔ». Το ίδιο στέλεχος είπε ότι για θέματα που αφορούν το κόμμα, λόγο έχουν και τα θεσμικά του όργανα.

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, σε συνομιλία του με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε παντελή άγνοια για το θέμα πιθανής επανένταξης ή συνεργασίας του κ.Καρατζαφέρη με τη ΝΔ.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης σύμφωνα με στενή συνεργάτιδά του η οποία συνομίλησε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει δώσει εντολή να μην γίνει καμία κουβέντα πέραν της λακωνικής δήλωσης που έκανε ο ίδιος νωρίτερα.

«Πρέπει όλοι σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το Έθνος. Ο ΛΑ.Ο.Σ. μένει σταθερός στο δόγμα : "εν οίδα, την πατρίδα''» ήταν η λιτή δήλωση του κ.Καρατζαφέρη.

Την ίδια στιγμή, βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους επικοινώνησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ και θεωρούνται συνομιλητές του πρώην προέδρου του κόμματος, Κώστα Καραμανλή, απέφυγαν να πάρουν θέση δηλώνοντας άγνοια, δεν θέλησαν να σχολιάσουν τα σενάρια, αλλά παρέπεμψαν στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στις δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς -σύμφωνα με τους ίδιους- κατά του κ.Καραμανλή από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

.Σώοι οι 54 επιβαίνοντες του λεωφορείου που τυλίχτηκε στις φλόγες στην Εγνατία Οδό


Στις φλόγες τυλίχθηκε τουριστικό λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες στις 6 το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Παραμυθιάς, και συγκεκριμένα στη σήραγγα Μεσοβουνίου. 

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας ήταν άμεση, και οι 54 επιβαίνοντες του λεωφορείου βγήκαν αμέσως από το λεωφορείο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών η φωτιά πρέπει να προήλθε από βλάβη στον κινητήρα του οχήματος. Στο σημείο σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων ενός χιλιομέτρου.

.Οκτώ αστυνομικοί και μία διαδηλώτρια τραυματίστηκαν στα επεισόδια της Χαλκιδικής


Συνολικά εννέα άτομα,οκτώ αστυνομικοί και μία διαδηλώτρια, τραυματίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Χαλκιδική.
Τέσσερις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν από σκάγια κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη θέση Καρατζά μεταφέρθηκαν το απόγευμα στο νοσοκομείο Πολυγύρου. 

Οι τρεις εκ αυτών πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο ένας που έφερε βαρύτερα τραύματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο 424 στη Θεσσαλονίκη.
 
Νωρίτερα το μεσημέρι παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Πολυγύρου σε τρεις αστυνομικούς και σε μία διαδηλώτρια που τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στις Σκουριές και στη θέση Καρατζά της Χαλκιδικής όπου από το πρωί συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής ζητώντας να σταματήσουν οι εργασίες της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» τις οποίες χαρακτηρίζουν παράνομες. Ενώ ένας ακόμη αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά λίγο αργότερα στη θέση Καρατζά.
 
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος των κατοίκων της βορειανατολικής Χαλκιδικής Τόλης Παπαγεωργίου, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ενόψει της αυριανής συνάντησής τους με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καταγγείλουν ως παράνομες τις εργασίες της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός". 

Σύμφωνα με τον ίδιο η συμπλοκή ξεκίνησε όταν οι μονάδες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή άρχισαν να κινούνται μέσα στο βουνό για να πλαγιοκοπήσουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι επιχείρησαν να σταματήσουν τις εργασίες. Στη συνέχεια, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων.
 
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Δένδιας, δήλωσε σχετικά με τους τραυματισμούς αστυνομικών στη Χαλκιδική:
 
«Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Χαλκιδική συνιστούν μέγιστη πρόκληση εναντίον του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας. Είναι ευνόητο ότι σε μία δημοκρατική χώρα οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα στη διαμαρτυρία. 

Αλλά είναι ευνόητο επίσης ότι οποιοδήποτε αίτημα εκδικάζεται από τις αρμόδιες δικαστικές ή άλλες εντεταλμένες αρχές και δεν μπορούν να επιβάλλουν το δικό τους δίκαιο κουκουλοφόροι με κυνηγετικά όπλα και μολότοφ. 

Καλούμε όλα τα κόμματα και όλους τους φορείς να καταδικάσουν τη νέα προκλητική ενέργεια εναντίον της ευνομίας στη χώρα μας, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. 

Μισόλογα συνδυαζόμενα με συμμετοχή σε εκδηλώσεις στήριξης δεν χωράνε. Επιτέλους, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία, την έννομη τάξη και το Σύνταγμα».

.Το ΠΑΣΟΚ έχει αντανακλαστικά μεγάλης παράταξης, δηλώνει ο Ευαγγ. Βενιζέλος


Να κλείσει τη συζήτηση για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει ο Ευ. Βενιζέλος δηλώνοντας στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής πως μετά την εισήγησή του και τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου μπορούμε "να μετατοπιστούμε από τον χώρο του κουτσομπολιού στον χώρο της θεσμικής ευθύνης, της διαφάνειας και της προοπτικής".

 Σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ τολμά να κάνει αυτοκριτική και προσθέτει "άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές που νομίζουν ότι θα κρυφτούν και πάλι πίσω από το ΠΑΣΟΚ".

Υπογραμμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αντανακλαστικά και κριτήρια μεγάλης παράταξης και αφήνει αιχμές για τη ΔΗΜΑΡ και τις αρνήσεις της για εκλογική σύμπραξη σημειώνοντας "δεν αρκούμαστε σε έναν δεύτερο ή τρίτο ρόλο ή σε μικρά ποσοστά. 

Ίσως κάποιοι άλλοι να αρκούνται σε μια μικρή κομματική οντότητα που παίζει κάποιο ρόλο σε κυβερνητικά σχήματα". 

Αναφέρει επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κομματικός μηχανισμός και ως ηγετική ομάδα είναι διασπασμένος σε όσους υποστηρίζουν το ευρώ και σε όσους αντιτίθενται ενώ σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη και ανήκει ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ.

.Πάνω από 50.000 άνθρωποι στην πρώην Ανατολική Γερμανία χρησίμευσαν ως πειραματόζωα


Πάνω από 50.000 άνθρωποι στην πρώην Λαϊκή Δημοκρατία της (Ανατολικής) Γερμανίας χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα από δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες, συχνά χωρίς να το γνωρίζουν και ορισμένοι εξ αυτών πληρώνοντάς το με τη ζωή τους, υποστηρίζει σε άρθρο του στη σημερινή του έκδοση το περιοδό Ντερ Σπίγκελ.

Συνολικά διεξήχθησαν 600 τέτοιες έρευνες σε 50 κλινικές, οι οποίες συνεχίσθηκαν έως την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989, αποκαλύπτει το περιοδικό, επικαλούμενο έγγραφα του πρώην υπουργείου Υγείας της ΛΔΓ και του Γερμανικού Ινστιτούτου Φαρμάκων.

Από τα έγγραφα προκύπτει η επιβεβαίωση του θανάτου δύο ανθρώπων στο Ανατολικό Βερολίνο κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών του φαρμάκου Trental, για τη βελτίωση του κυκλοφορικού, που ανέπτυσσε η δυτικογερμανική εταιρεία Hoechst (η οποία αργότερα συγχωνεύθηκε με τη Sanofi), ή ακόμη άλλους δύο νεκρούς στο Μαγδεμβούργο κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών ενός αντιυπερτασικού σκευάσματος της Sandoz, η οποία κατόπιν εξαγοράσθηκε από την ελβετική Novartis.

Πολλοί συχνά, οι άνθρωποι που δοκίμαζαν τα πειραματικά σκευάσματα δεν ήταν σε θέση να δώσουν συνειδητά την συγκατάθεσή τους για τις δοκιμές, όπως είναι η περίπτωση 30 μεγάλων σε ηλικία διανοητικά καθυστερημένων, στους οποίος δοκιμάσθηκε το ΕΡΟ έπειτα από παραγγελία δυτικογερμανικής εταιρείας στο βερολινέζικο νοσοκομείο της Πρόνοιας, ή των αλκοολικών σε κατάσταση τρομώδους παραληρήματος στα οποία χορηγούνταν το Nimopidin της Bayer για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στον εγκέφαλο.

Τα δυτικά εργαστήρια προσέφεραν έως και 800.000 ανατολικογερμανικά μάρκα (περίπου 400.000 ευρώ) για κάθε τέτοια κλινική δοκιμή, προσθέτει το Σπίγκελ.

.Και τώρα απέναντι στη «Βασίλισσα»


Έφθασε η ώρα του μεγάλου τελικού για τον Ολυμπιακό καθώς απόψε στις 22.00 στέκεται απέναντι στη «Βασίλισσα» και απειλεί να της στερήσει το τρόπαιο. 

Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Σπανούλης εξηγεί πως το "run 'n' gun" παιχνίδι ευνοεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και γι΄ αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ξέρουν πότε θα τρέξουν και πότε όχι.

«Προχθές δείξαμε... ό,τι δείξαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και είμαστε τώρα ένα ματς μακριά από το τρόπαιο. 

Η Ρεάλ είναι μία σπουδαία ομάδα, το απέδειξε, έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Μπαρτσελόνα παρότι βρέθηκε δύο φορές να ακολουθεί με διαφορά πάνω από 10 πόντους. 
Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. 

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ιδιαίτερη συγκέντρωση. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πάμε ένα παιχνίδι και σε υψηλό και σε χαμηλό ρυθμό.
Σήμερα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να ξέρουμε πότε θα τρέξουμε και πότε θα πάμε σε "σετ" παιχνίδι.

Όσον αφορά τους διαιτητές που θα διευθύνουν τον τελικό Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης, στον "O2 Αrena" του Λονδίνου, αυτοί θα είναι ο Ιταλός Γκερίνο Τσέρεμπουκ, ο Σέρβος Ιλια Μπελόσεβιτς και ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ.

Τον «μικρό τελικό» ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα θα διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λότερμόζερ (Γερμανία), Ματέι Μπολτάουζζερ (Σλοβενία) και Ηλίας Κορομηλάς (Ελλάδα).

.Σε αναβρασμό καθηγητές και ΑΔΕΔΥ


Κορυφώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και καθηγητών των σχολείων, με αφορμή την εξαγγελθείσα απεργία τους μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Χθες, τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης), σε έκτακτη συνεδρίαση, αναζήτησαν τρόπους ώστε να μην παραλάβουν τα φύλλα πορείας που θα σταλούν αύριο το πρωί.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να παραμείνει η αρχική πρόταση προς τον κλάδο να απεργήσουν οι καθηγητές μέσα στις εξετάσεις.

Επίσης, συνεδριάζει εκτάκτως αύριο και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με αφορμή το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης των εκπαιδευτικών.

Όπως αναφέρει, είναι, ήδη, η τέταρτη φορά, μέσα σε ενάμιση χρόνο, που καταφεύγει στην πολιτική επιστράτευση, επιβεβαιώνοντας με τις πράξεις της ότι «τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων, βρίσκονται πλέον σε αναστολή».

Ο πρωθυπουργός υπέγραψε την απόφαση για την επιστράτευση των απεργών καθηγητών η οποία έχει δημοσιευθεί ήδη στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού δήλωσαν ότι «είναι ένας νομικά ορθός τρόπος και η κίνηση αυτή είναι πολιτικά επιβεβλημένη».
 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.