.100 και πλέον, ημέρες… ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Έχουν περάσει πλέον πάνω από τρεις μήνες στο τιμόνι του δήμου Ζωγράφου της νέας δημοτικής αρχής. Φυσικά κανείς δε περιμένει από μία νέα δημοτική αρχή θαύματα. Περιμένει όμως να δει το στίγμα της από τις πρώτες μέρες. 

Κατ΄ αρχήν ας έχουμε κατά νου πως δεν πρόκειται για κομματικά στελέχη τα οποία κάποια στιγμή «υποχρεώθηκαν» να αναλάβουν την διοίκηση του δήμου αλλά για στελέχη στην τοπική αυτοδιοίκηση χρόνια. Ανεξαρτήτως κομμάτων και εποχών. 

Από τη θέση της αντιπολίτευσης αλλά και της διοίκησης παλιότερα. Η Τϊνα Καφατσάκη ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και ο Χάρης Σταματάκης αντιδ...περισσότερα »

.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΒΑΘΥ ΤΕΛΜΑ...Θέατρο σκιών

Σε «θέατρο σκιών» τείνει να μετατραπεί η πολιτική αντιπαράθεση εν όψει των ψηφοφοριών για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας και πιθανώς των εκλογών που θα ακολουθήσουν, μετά τις (νέες) αβάσιμες καταγγελίες που έκανε ο Π. Καμμένος για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του κόμματός του προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής του Στ. Δήμα.

 Πριν καν κοπάσει ο θόρυβος με την υπόθεση της Στ. Ξουλίδου, η οποία είχε καταγγείλει απόπειρα χρηματισμού της από... άνεργο ομογενή από τη Β. Ηπειρο, ο κ. Καμμένος επανήλθε χθες καταγγέλλοντας αυτήν τη φορά ότι υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας του Π. Χαϊκ... περισσότερα »

.Ο Αποστολόπουλος υποστηρίζει πως ο Χαϊκάλης θα ψήφιζε για Πρόεδρο αν έπαιρνε χρήματα

«Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης». 

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον δικηγόρο του Γιώργου Αποστολόπουλου Π. Σαράκη ο οποίος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του καταθέτοντας στον εισαγγελέα πέρασε στην αντεπίθεση αρνούμενος ότι είναι το πρόσωπο που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης καταγγέλλει ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφ... περισσότερα »

.Πολιτικός σεισμός από τις καταγγελίες Χαϊκάλη για χρηματισμό

Στη δίνη των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών βρίσκεται η πολιτική ζωή της χώρας, την ώρα που η Βουλή οδεύει προς τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Η καταγγελία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι προσεγγίστηκε από μεσάζοντα για να τον δωροδοκήσει, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα, πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις και εγείρει ανησυχίες για μια ανεξέλεγκτη την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων. 

Η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 από τον Λάκη Λαζόπ... περισσότερα »

.Μονταρισμένο το βίντεο που παρέδωσε ο Χαϊκάλης

Το οπτικό και ηχητικό υλικό που καταγράφηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και στάλθηκαν στην Αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, έχει υποστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μοντάζ, με σύνθεση εικόνας και ήχου. 

Η επεξεργασία των αποσπασμάτων ολοκληρώθηκε από την Ασφάλεια και πληροφορίες αναφέρουν ότι το υλικό έχει υποστεί τεχνική επεξεργασία. 

Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι η εικόνα καταγράφηκε από άλλο μέσο και από διαφορετικό ο ήχος. Ακολούθως, τα δυο αυτά ενώθηκαν με ειδική επεξεργασία.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι το υλικό που εστάλη σε εισαγγελία και ΕΛ.ΑΣ. είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το εν λόγω βίντεο είναι διάρκειας 8,5 λεπτών και το οποίο ουδέποτε παρέλαβε η εισαγγελία και η αστυνομία, αλλά δόθηκε από πολιτικές πηγές. Αντίθετα, στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο το οποίο, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μονταρισμένο. 

.Δήλωση-βόμβα της Χρυσούλας Γιαταγάνα που ανατρέπει τα δεδομένα

Ανατροπή στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη φέρνουν οι δηλώσεις της Χρυσούλας Γιαταγάνα ότι τον Οκτώβριο της τηλεφώνησε ο Γιώργος Αποστολόπουλος και της ζήτησε να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, και τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσω στους Ανεξάρτητους Έλληνες» δήλωσε η - προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ - ανεξάρτητη βουλευτής.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως είπε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν αποκλείει η υπόθεση να είναι στημένη μεταξύ Αποστολόπουλου και Καμμένου. Πρόσθεσε δε ότι δεν είχε ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο.

.Νέα πρόταση για υποψηφιότητα Κουβέλη στο τραπέζι

Υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επαναφέρουν στο προσκήνιο τρεις βουλευτές, ως κατάλληλη λύση προκειμένου να συγκεντρωθεί η πλειοψηφία των 180. Με δηλώσεις τους στην εφημερίδα *«Αγορά»*, οι ανεξάρτητοι Σπύρος Λυκούδης και Βασίλης Οικονόμου και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, παρεμβαίνουν στο παρά πέντε και ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εντατικές διεργασίες στις οποίες συμμετέχουν και άλλα μέλη του Κοινοβουλίου που θεωρούν ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναδείξει Πρόεδρο η παρούσα Βουλή και ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.