.Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα ματάκια του μόνος του

Αυτές οι εκλογές θα είναι οι πιο περίεργες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Αν ο Τσίπρας τις χάσει, διόλου απίθανο, θα τις χάσει αυτός και μόνον αυτός. Δεν θα έχει κερδίσει η αντιπολίτευση, αλλά το κυβερνών κόμμα θα έχει καταφέρει να διαλύσει ένα ρεύμα που μέχρι πρότινος φάνταζε πανίσχυρο.

 Είναι νωρίς για προβλέψεις και οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ντέρμπι είναι επίφοβες. Άλλωστε είναι καλοκαίρι, ο κόσμος απαντά χαλαρά, δεν έχουν καν προκηρυχθεί οι εκλογές, δεν έχει υπάρξει ούτε ένα σποτ. Γενικώς δεν έχουν πολιτικό «πόλεμο» και ακραία πόλωση ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα για το...περισσότερα »

.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ιδρύει τη Δευτέρα το δικό της κόμμα - Πιθανή η συμμετοχή της Νάντιας Βαλαβάνη αλλά και του Γιάνη Βαρουφάκη


*Τη δική της... μάχη στον πολιτικό στίβο ετοιμάζεται να δώσει η Πρόεδρος της Βουλής η οποία εμφανίζεται «ζεστή» στο να προχωρήσει στην ίδρυση του δικού της κόμματος.* Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την «Εφημερίδα των Συντακτών», η Πρόεδρος της Βουλής αναμένει την θυροκόλληση διάλυσης της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. 

Από τη στάση της είναι φανερό πως ο νέος πολιτικός φορέας, που ιδρύσει, θα συνεργαστεί με την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Αυτή η λύση φαίνεται να προκρίνεται, επειδή αφενός η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζά... περισσότερα »

.«Τσουνάμι» παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Αποχώρησαν 53 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

*Μπαράζ αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, με 53 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να υποβάλουν σήμερα την παραίτησή τους. Ανάμεσά τους και ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, ενώ την επιστολή υπογράφουν σημαίνοντα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας όπως ο Κώστας Ήσυχος, ο Στάθης Λεουτσάκος, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου κ.α.* 

Στην επιστολή τους οι «53» κάνουν λόγο για εξελίξεις που θα γραφτούν με μελάνα γράμματα στην ιστορία της Αριστεράς και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι προχώρησε στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών χωρίς διαβούλευση στην ΚΕ του κόμματος. Ολόκληρη η επιστολή: Οι εξελίξεις που ζούμε θα καταγραφούν... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.