.Έδωσαν δωρεάν 23 τόνους ροδάκινα με συντονιστή το Δήμο Ζωγράφου

Με μια ουσιαστική αλλά και συμβολική των προθέσεων της δράση ξεκίνησε τη θητεία της η νέα δημοτική αρχή. Χτες το πρωί από το πάρκο Γουδή έγινε η διανομή 23 τόνων ροδάκινων σε κοινωνικούς φορείς της πολής που στην πορεία τα διέθεσαν σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. 

Από τις 7 το πρωί εθελοντές του δικτύου Αλληλεγγύης, του κοινωνικού Παντοπωλείου, εργαζόμενοι στο Δήμο, δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες βρίσκονταν στο χώρο δίπλα στο Μπάτμιντον όπου έφτασε η νταλίκα ψυγείο με τα ροδάκινα από το Βελβεντό.Το συντονισμό της δράσης είχε αναλάβει ο αντιδήμαρχος καθαρ...περισσότερα »

.«Δεν αισθάνομαι απειλή από κανέναν και από τίποτα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Με τον κ. Σαμαρά έχουμε μια έντιμη και όσο γίνεται πιο αποτελεσματική συνεργασία, γιατί είμαστε στρατευμένοι στην ίδια εθνική υπόθεση, αλλά ανήκουμε σε διαφορετικά κόμματα» απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό. 

Σε άλλη ερώτηση αν υπάρχει χώρος για τον Γιώργο Παπανδρέου στη Δημοκρατική Παράταξη και αν αισθάνεται ότι απειλείται από εκείνον, απάντησε ως εξής: «Υπάρχει χώρος για όλους. Έναν όρο έθεσα: Να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ στο παραβάν. Δεν υπονοώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν ψηφίζει. Δεν αισθάνομαι καμιά απειλή από κανέναν και από τίποτα». 

.Εν αναμονή υπολογισμού οφέλους από τις εξαγγελίες τα νοικοκυριά

Την εξειδίκευση των φορολογικών εξαγγελιών περιμένουν τα νοικοκυριά, προκειμένου να υπολογίσουν ποιο θα είναι τελικά το συνολικό όφελος για τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, από τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, τις διορθώσεις στο φόρο ακινήτων, τις αλλαγές στις ρυθμίσεις οφειλών. 

Σε πρώτη φάση αύριο, αναμένεται η ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ, στην οποία πέρα από τον υπολογισμό του φόρου οικοπέδων σε 4.000 οικισμούς (457 περιοχές) με χαμηλότερη αξία γης, δρομολογείται μείωση φόρου και στα ξενοίκιαστα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα που σύμφωνα με πληροφορίες υπολογίζεται στο 20... περισσότερα »

.Δύο καρυάτιδες, τα νέα σημαντικά ευρήματα στην Αρχαία Αμφίπολη

Δύο εξαιρετικής τέχνης καρυάτιδες, από θασίτικο μάρμαρο συμφυείς με πεσσό, διατομής 0,20Χ0,60μ., αποκαλύφθηκαν κατά τη χθεσινή (Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου) ημέρα των αρχαιολογικών εργασιών στον τύμβο Καστά της αρχαίας Αμφίπολης, γεγονός που -κατά τους ειδικούς- συνηγορεί στην άποψη ότι πρόκειται για εξέχον μνημείο ιδιαίτερης σπουδαιότητας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, «το πρόσωπο της δυτικής καρυάτιδας σώζεται σχεδόν ακέραιο, ενώ από την ανατολική λείπει. Οι καρυάτιδες έχουν πλούσιους βοστρύχους, που καλύπτουν τους ώμους τους, φέρουν ενώτια, και φορούν χειριδωτό χιτ...περισσότερα »

.«Ή θα κεφαλαιοποιήσουμε τις θυσίες ή θα βρεθούμε κάτω από το μηδέν»

Πέντε άξονες, που αποτελούν τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 79η ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να απαντήσει για τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας στο Ζάππειο και τις αποδοκιμασίες σε βάρος του, όταν ρωτήθηκε σχετικά. 

«Ο χώρος του ΠΑΣΟΚ έχει ακρωτηριαστεί για το εθνικό συμφέρον», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας πως «είμαι πρόεδρος ενός ΠΑΣΟΚ που τα χρόνια της μεταπολίτευσης προσέφερε πολλά, όμως έκανε και πολλά λάθη. Άνθρωποι του χώρου έ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.