.Βουλιάζουν τα νησιά και ο Τσίπρας στήνει φιέστες

Όποιος άνοιξε πρωί – πρωί τα κανάλια, εκεί γύρω στις 7 τα χαράματα δηλαδή θα έμεινε έκπληκτος. Ζωντανές συνδέσεις από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, πολιτικοί να πηγαινοέρχονται, ο πρωθυπουργός, βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο Σουλτς, ο Αβραμόπουλος, πλήθος αστυνομικών και δημοσιογράφων, όλες οι τηλεοπτικές κάμερες επί… σκηνής.

 Συγκίνηση, η μόδα της νέας εποχής, οι selfies, λογύδρια της δεκάρας, επικοινωνιακό σόου για μια κυβέρνηση που… γενοκτονεί την Ελλάδα αλλά χαριεντίζεται με τους… 30 πρόσφυγες που μετεγκαθίστανται στο Λουξεμβούργο. Προς Θεού, καμιά μομφή για τους πρόσφυγες. Εί... περισσότερα »

.Απειλούν τα Βαλκάνια την ευρωπαϊκή ειρήνη;

Η χθεσινή σοκαριστική προειδοποίηση της Άνγκελα Μέρκελ για ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια ξεσήκωσε αντιδράσεις και σάστισε την Ευρώπη μπροστά στον φόβο μίας νέας ωρολογιακής βόμβας στην καρδιά των Βαλκανίων. 

«Αν η Γερμανία έκλεινε τα σύνορά της με την Αυστρία, θα μπορούσε να προκαλέσει ένοπλες συγκρούσεις στις βαλκανικές χώρες», δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ, στη διάρκεια μιας συγκέντρωσης των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στο Ντάρμστατ. Πραγματική απειλή ή απλά πολιτικάντικη δήλωση; Και ευλόγως εγείρεται το ερώτημα αν υπάρχει έστω και μία δόση ρεαλισμού πίσω από τις λέξεις που προσεκτικά... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.