.Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Μπάτε σκύλοι αλέστε…

Σχεδόν δυο χρόνια τώρα, οι Συριζανέλ αποδομούν συστηματικά την χώρα (με τη βούλα του σοφού λαού). Δεν υπάρχει ούτε μια υπόσχεσή τους που να τήρησαν, ούτε μια θετική εξέλιξη σε οποιονδήποτε τομέα της πολιτικής και οικονομικής μας ζωής. Θυμόσαστε φερ’ ειπείν, τις 100.000 νέες θέσεις εργασίας; 

Τα 751 ευρώ ελάχιστο μισθό; Το σκίσιμο του μνημονίου; Λόγια, λόγια, λόγια, και γενικευμένη δυστυχία. Έρεβος και τίποτα άλλο… Το μόνο στο οποίο οι ιδεοληπτικοί αυτοί καραγκιόζηδες που γίνανε κυβέρνηση ήταν συνεπείς, πέραν των διορισμών στρατιών κολλητών, είναι στο ζήτημα της (λαθρο)μετανάστευση... περισσότερα »

.ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματικά, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Πόσο αυτό το θέατρο του παραλόγου θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει και πόσο το καραβάνι του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να προχωρά παρά το γεγονός ότι μοιάζει περισσότερο με μπουλούκι που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει;
Κάθε μέρα κι ένα περιστατικό που δείχνει όχι απλά την επικίνδυνη Βαβέλ που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα αλλά και πόσο χαμηλά έχει πέσει η χώρα αυτή.
Το εντυπωσιακό γεγονός έγινε στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία προχώρησε, και καλά έκανε, στην ανακατάληψη τριών κτιρίων που είχαν καταλάβει οι αναρχικοί, όπως κάνουν δηλαδή και στην Αθήνα. Σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους, χωρίς κανείς να τους ενοχλεί διάφοροι μπαχαλάκηδες μπουκάρουν σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και καταλαμβάνουν κτίρια. Πολλές φορές δε τα χρησιμοποιούν και ως ορμητήρια για τους «αγώνες» που κάνουν κατά του καπιταλισμού, του συστήματος, τους κράτους και ό,τι τους καπνίσει.
Πήγαν λοιπόν οι αστυνομικοί, πέταξαν με τις κλωτσιές τους μπάχαλους μπας και αποκατασταθεί η τάξη. Τολμηρή κίνηση από μια... αριστερή κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία ποντάροντας στη δράση των αναρχικών.
Κι έρχεται το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και βγάζει ανακοίνωση που κατακεραυνώνει την Αστυνομία για τη δράση της γιατί όπως λέει αυτά δεν ταιριάζουν στην ιστορία της «αριστεράς» κι άλλα τέτοια ανόητα. Προφανώς το κόμμα έχει δίκιο κι όχι η κυβέρνηση. Διότι το κόμμα έγινε 37% από 3% επειδή ακριβώς γαλουχήθηκε με τις «αξίες» της αριστεροσύνης που πούλησε τόσα χρόνια. Έμαθαν να κρατάνε τη μολότοφ, έμαθαν να κάνουν κατάληψη, έμαθαν να μη σέβονται την περιουσία του άλλου.
Σου έρχεται λοιπόν μια κυβέρνηση που είναι βγαλμένη από τα σπλάχνα του κόμματος, έχει κάνει την κωλοτούμπα της, ξεχνά ότι έγινε εξουσία επειδή ακριβώς ξεπούλησε το παρελθόν της και πάει κόντρα. Σε μια περίπτωση Κράμερ εναντίον Κράμερ, ενός εμφυλίου δηλαδή όπου οι παλιοί σύντροφοι πλακώνονται μεταξύ τους για κάτι που θα ήταν αυτονόητο. Δηλαδή την επιβολή του νόμου και της τάξης. Τι πιο φυσιολογικό σε μια σοβαρή χώρα, από το να μην γίνονται καταλήψεις, να μην καίγονται κάθε Σάββατο περιουσίες στα Εξάρχεια, να μην διαλύεται η οικονομική και κοινωνική ζωή των πόλεων, να έχει δικαίωμα ο ιδιοκτήτης να κάνει κουμάντο στην περιουσία του;
Τι πιο φυσιολογικό να μην μετατρέπονται τα Πανεπιστήμια σε κάμπινγκ του κινήματος «μπάτε σκύλοι αλέστε»; Όλα αυτά είναι φυσιολογικά παντού, αλλά στην Ελλάδα είναι κακοποιημένα από την αριστερή ιδεολογία. Όποιος τολμά να μιλήσει για όλα αυτά είναι δεξιός, συντηρητικός, φασίστας, ρατσιστής και πολλά άλλα.
Όμως, το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά θέλει να δείχνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ της Κουμουνδούρου δεν μας σώζει από το χάος. Δεν μπορεί δηλαδή να βλέπουμε απαθείς το κόμμα που κυβερνά να αντιδρά στη φυσιολογική δουλειά της Αστυνομίας. Εκτός κι αν πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση με τη βοήθεια... ψυχολόγου. Οι άνθρωποι δεν έχουν λογική και μάλλον πρόκειται για μια υπόθεση που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Εκτός κι αν πρόκειται για μια ακόμη φορά η χρήση της τακτικής «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ». Δηλαδή και με την αριστερά της αφασίας αλλά και με την φυσιολογική εφαρμογή του νόμου και της τάξης. Όλα να τα περιμένουμε σ' αυτό το θέατρο του παραλόγου.

.Ο νεποτισμός σε όλο του το μεγαλείο

Η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία με την οποία καταργείται το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς σε αποστολές του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των Υπουργών Οικονομικών, Εξωτερικών και Αμύνης.
Παράλληλα, σύμφωνα με την τροπολογία θα καλύπτονται τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.
Με απλά λόγια η ασφάλεια του Τσίπρα, του Καμμένου, του Σταθάκη, του Τσακαλώτου και φυσικά του Παυλόπουλου, δεν έχει όριο στις δαπάνες. Μπορεί να ξοδεύονται όσα χρειάζονται και κανείς δε δίνει λογαριασμό.
Επίσης, ακόμη χειρότερο. Οι συνοδοί των μελών της κυβέρνησης θα μπορούν να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και τα έξοδά τους θα καλύπτονται από τα κορόιδα τους Έλληνες.
Και καλά, η Περιστέρα να πηγαίνει στα ταξίδια του Τσίπρα. Η γυναίκα του Καμμένου και οι γυναίκες ή οι συγγενείς των άλλων γιατί πρέπει να κάνουν ταξιδάκια αναψυχής και να τα πληρώνουμε εμείς; Αν αποφασίσει ένας υπουργός να πάρει καμιά δεκαριά μαζί του για να μείνουν στο ξενοδοχείο του, θα τους καλυφθούν τα έξοδα;
Λογικό δεν είναι να ρωτά ο Α. Γεωργιάδης αν ο Τσίπρας πάρει 54 άτομα μαζί του στην Πάρο για τρεις ημέρες εμείς θα τους πληρώσουμε τις διακοπές;
Όπως είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος, «δεν είναι ότι δεν σέβεται τα Κόμματα, αλλά δεν σέβεται το ίδιο το Κοινοβούλιο, διότι αυτό που έγινε προ ολίγου, δηλαδή να κατατεθεί μία τροπολογία στις 15.10΄η ώρα για το προσωπικό που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας και τα ξενοδοχεία που θα διαμένουν, είναι εντελώς απαράδεκτο. Υπάρχει κανένα επείγον ταξίδι και πρέπει να γίνει απόψε»;

Φυσικά και υπάρχει. Η φιέστα στο αεροδρόμιο της Πάρου το οποίο άλλος έφτιαξε για να λέμε την αλήθεια κι άλλος κόβει κορδέλες μαζί με την κουστωδία του.

.Ανεξέλεγκτοι οι μπαχαλάκηδες

Έτσι απλά, χωρίς καμιά αντίσταση, χωρίς ντροπή και κυρίως χωρίς την αίσθηση ότι υπάρχουν νόμοι που πρέπει να τηρούνται, ομάδα αντιεξουσιαστών εισβάλει στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την ώρα της δοξολογίας της Κυριακής. Μια ομάδα μπαχαλάκηδων αποφασίζει να αναβαθμίσει τις επιθέσεις που κάνει και να επιβεβαιώσει ότι στην ανοησία και στην καφρίλα… no border.
Μόλις χθες γράφαμε για την κληρονομιά του Καρανίκα και της παρέας του στη συμπρωτεύουσα. Εκεί όπου έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας Εξαρχείων που θέλει να πάρει τον έλεγχο της πόλης στα χέρια του. Και τα έχει καταφέρει χάρη στην ανοχή της πολιτείας, με απλά λόγια χάρη στην ανοχή του κράτους του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Και με τους… αλληλέγγυους και με το νόμο και την τάξη.

Ο Νίκος Τόσκας, υπουργός δήθεν της δημόσιας τάξης δίνει συνέντευξη στην Ημερησία και λέει όλο στόμφο ότι ασφάλεια του πολίτη μπορεί να υπάρξει μαζί με δημοκρατία. Πράγματι έτσι είναι σε δημοκρατικά πολιτεύματα, όχι όμως στην Ελλάδα γιατί απλά δεν υπάρχει ούτε δημόσια τάξη ούτε τηρείται κανενός είδους δημοκρατία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ψεκασμένων αφήνει ανεξέλεγκτους τους μπαχαλάκηδες, καταργεί τα σύνορα, εμφανίζονται κάτι απίθανοι τύποι μέχρι και από τη Νέα Γουινέα, καταλαμβάνουν τον πανεπιστημιακό χώρο, κάνουν επεισόδια, σπάνε, τσακώνονται και κανείς δεν τους ενοχλεί.
Στην ίδια πόλη τολμά η αστυνομία να κάνει το αυτονόητο, να πάρει πίσω κτίρια που έχουν καταληφθεί και βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατακεραυνώνει τους αστυνομικούς. Γίνεται το απόλυτο μπάχαλο, οι αντιεξουσιαστές ανενόχλητοι καταλαμβάνουν γραφεία του κόμματος αλλά δεν έγινε και τίποτε. Αυτοί να είναι καλά κι όλα τα άλλα…
Κι έρχεται η εισβολή στη Μητρόπολη μπροστά στα μάτια έκπληκτων πιστών. Και δεν έχει καμιά σημασία αν πιστεύεις στο Θεό ή αν είσαι μουσουλμάνος, ινδουιστής ή βουδιστής. Σημασία έχει ότι είναι ένας ιερός χώρος που απαιτεί απ΄ όλους σεβασμό. Κι όμως, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Ένα παρακράτος που λειτουργεί τόσο καλά επί ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει τον έλεγχο της πόλης και χωρίς καμιά αιδώ εισβάλει σε μια εκκλησία.
Την ώρα που η κυβέρνηση στήνει τζαμιά και χαϊδεύει τους μουσουλμάνους, αφήνει ένα τσούρμο μπάχαλους να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Αλλά η ανοχή φέρνει βία. Το Συριζαίικο κράτος εξέθρεψε τους αντιεξουσιαστές και τώρα τους βλέπει απλά… να κάνουν τη δουλειά τους. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη κίνησή τους; Που θα χτυπήσουν; Θα μπουκάρουν στη Βουλή; Θα σπάσουν στο ξύλο κανέναν υπουργό, βουλευτή ή μητροπολίτη;
Θα κάψουν κανέναν θυμίζοντας ότι το έγκλημα της Μαρφίν παραμένει ακόμη ατιμώρητο και οι νεκροί δεν έχουν ακόμη δικαιωθεί;

Και μέχρι πότε η κυβέρνηση θα τους ανέχεται και δεν θα τους τσακίζει στη φωλιά τους; Δυστυχώς επανέρχεται για άλλη μια φορά το ερώτημα που δεν θα έπρεπε καν να το κάνουμε. Τι θα έκανε ο Τσίπρας, ο Τόσκας ή ο Φίλης αν μπούκαραν μέσα στη Μητρόπολη Χρυσαυγίτες;

.Το τέλος ενός... μύθου...

Μπορεί να έχει ξαναγραφτεί, όμως, αυτή η κακή περιπέτεια της διακυβέρνησης Τσίπρα θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα σημάνει το τέλος της παρασιτικής αριστεράς, αυτής της αριστεράς που γαλούχησε τις γενιές μετά από την Μεταπολίτευση.

 Της αριστεράς που κυβερνώσα απέδειξε ότι πράγματι λειτουργεί σαν παράσιτο. Κρατικοδίαιτη, ιδεοληπτική, εμμονική, με κυρίαρχο στοιχείο την αλαζονεία, το υφάκι του ξερόλα, την μαγκιά του ανόητου ή του επικίνδυνου…

 Πάρτε για παράδειγμα τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Εκτός από ψεύτης το παίζει και μορφωμένος. Στη φιέστα για το Σύνταγμα ξεπατίκωσε από το ίντερνετ (μάλλον θα το βρήκε ο Καρανίκας) κάτι τσιτάτα του Ζαν Ζακ Ρουσσώ και τα πέταξε στο διψασμένο… αριστερό κοινό. Μεταξύ ψεύδους, φανφάρας και προσπάθειας εξαπάτησης της κοινής γνώμης. Σκεφτείτε τι είπε. Ότι θέλει να δώσει λαϊκή νομιμοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ποιος, αυτός που προκάλεσε εκλογές με αφορμή την αδυναμία εκλογής Προέδρου.

Είπε ότι καταργεί το μπόνους των 50 εδρών, ποιος αυτός που το εκμεταλλεύτηκε δύο φορές για να γίνει πρωθυπουργός. Μίλησε για ενίσχυση των δημοψηφισμάτων και της επίκλησης του λαού, ποιος αυτός που ένα δημοψήφισμα έκανε και αυτό το πήρε και το μετέτρεψε όπως ήθελε.
Ζήτησε να μπουν δικλείδες ασφαλείας ώστε να μη διαλύεται εύκολα η Βουλή με αφορμή τον Πρόεδρο, ποιος αυτός που κέρδισε τις ευρωεκλογές του 2014 και ζήτησε να παραιτηθεί η κυβέρνηση Σαμαρά.

Κι όμως, αυτός που ξεπούλησε τον ελληνικό λαό τώρα του υπόσχεται ότι θα του δώσει δύναμη. Είναι ή όχι υποκριτής αλλά και ταυτόχρονα επικίνδυνος;
Πάρτε για παράδειγμα τον Νίκο Παππά. Μορφωμένο παιδί, έξυπνο, καμιά σχέση με τους Καρανίκες της κυβέρνησης. Αλλά και πολύ επικίνδυνος. Αυτός κινεί τα νήματα πίσω από τον πρωθυπουργό. Αυτός διευθετεί δουλίτσες με επιχειρηματίες. Αυτός συναντά διαπλεκόμενους και κλείνει deals μαζί τους.

Αυτός λοιπόν ο βολεμένος αριστερούλης της συμφοράς τα ’βαλε χθες με τον Σαμαρά, με τον Στουρνάρα και με ό,τι θύμιζει ότι υπάρχουν και καλύτεροι από την παρασιτική αριστερά. Ο αρχιμανδρίτης - καναλάρχης που μαζί με το τσούρμο της Γενικής Γραμματείας παίζουν το παιχνίδι των τηλεοπτικών αδειών χωρίς ντροπή.
Κάποια στιγμή στη χώρα αυτή θα βγουν οι αλήθειες, θα αποκαλυφθούν τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι και θα… πέσουν τα τσιμέντα. Να είστε σίγουροι ότι όταν αρχίσουν να πέφτουν τότε θα βγουν στη φόρα όλα εκείνα για τα οποία θα πρέπει να ντρέπεται η αριστερά.

Αλλά είπαμε στην αρχή. Κάθε κακό ακολουθείται κι από ένα καλό. Στην προκειμένη περίπτωση ο Τσίπρας, ο παπα…τζης, ο Τσακαλώτος, ο Δραγασάκης, ο Σκουρλέτης, ο Φίλης, ο Βούτσης ή ο… Καρανίκας θα τελειώσουν μέσα σε μια νύχτα. Θα γίνουν παρελθόν με συνοπτικές διαδικασίες και θα είναι αυτοί που θα ρίξουν την πλάκα στον τάφο της αριστεράς.
Η αποδόμησή τους είναι ραγδαία. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η φθορά και η έλλειψη στήριξης από τον λαό είναι τεράστια και σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο κόσμος μπορεί να υπομένει τα σκληρά μέτρα, αλλά δεν ανέχεται τους ψεύτες και τους υποκριτές.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που κάθε εβδομάδα που θα περνά μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι επώδυνη για την κυβέρνηση. Κάθε βδομάδα θα είναι κρίσιμη γιατί θα μας φέρνει πιο κοντά στις εκλογές.
Εκεί θα καταλάβουν ποιο είναι το τίμημα της αλαζονείας. Η αριστερά του χαβιαριού, η παρασιτική αριστερά που από τη μεταπολίτευση και μετά έζησε, σπούδασε, μορφώθηκε χάρη στη δουλειά των άλλων, μας τελειώνει.

Και θα είναι το καλύτερο νέο. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλους Τσίπρες, Παππάδες και Καμμένους.

.Λαϊκή Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ…

Οδεύουμε προς μια ραγδαία αλλαγή καθεστώτος στην Ελλάδα, εκτός κι αν προλάβουν τα γεγονότα και ο λαός τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές. Όμως, το ένα μετά το άλλο τα φαινόμενα αλαζονείας, διαπλοκής και ταυτόχρονα αυτή η ιδιότυπη αίσθηση της δημοκρατίας που έχουν οι Συριζαίοι, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό μείγμα που καθίσταται πλέον επικίνδυνο.

 Ο Αλέξης Τσίπρας πάει στη Βουλή, δηλαδή στο κτίριο το οποίο αποτελεί την έδρα της μιας από τις τρεις διακριτές εξουσίες, και στήνει κομματική φιέστα. Προσέξτε. Ανακοινώνει τις προτάσεις όχι της κυβέρνησης αλλά του κόμματός του για τη συνταγματική αναθεώρηση στο προαύλιο της Βουλής το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει καμιά σύνδεση με κόμματα.

 Κι όμως, «βάφει» τους τοίχους κόκκινους, πετάει δύο – τρία κλεμμένα συνθήματα και βάζει την Συριζαίϊκη ΕΡΤ να μεταδώσει τις αρλούμπες που λέει. Αν σας θυμίζει κάτι όλο αυτό το σόου αλήθεια είναι. Πρόκειται για ανάλογες φιέστες του Κιμ ή του συντρόφου Μαδούρο σε μια έξαρση... λαϊκής δημοκρατίας που όλα τα αλέθει.

Υπάρχουν όμως, κι άλλα. Ο Τσίπρας, εξαφανισμένος σαν... Πόκεμον από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Εξεταστική Επιτροπή, εμφανίζεται μία ημέρα μετά σε μία ακόμη φιέστα για να ανακοινώσει ψίχουλα. Αφού τους έκοψε 200 και πλέον εκατομμύρια, λέει ότι εξασφάλισε, μόνο για φέτος, τα μισά και λιγότερα για να δώσει κάρτες για τα ψώνια ή δωρεάν φάρμακα στους συνταξιούχους. 

Και σα να μην έφτανε αυτό που παρακολουθούμε σε πανελλήνια μετάδοση από την... ανεξάρτητη ΕΡΤ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν και από τα ιδιωτικά κανάλια να διακόψουν το πρόγραμμά τους και να δείξουν ζωντανά τον μεγάλο ηγέτη. 

Τώρα έγιναν και δημοσιογράφοι να παρεμβαίνουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Φανταστείτε πώς θα είναι το τηλεοπτικό τοπίο με τα τέσσερα κανάλια του Παππά...
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της λαϊκής δημοκρατίας που στήνει σιγά – σιγά, αλώνοντας τη δικαιοσύνη, το δημόσιο τομέα, τα μέσα ενημέρωσης, προχωρά και στο σχέδιο «μυστρί». 

Το χουντικής έμπνευσης σχέδιο εμφάνισης του πρωθυπουργού σε όλα τα έργα που γίνονται. Μαζί με την κουστωδία του πάει από νησί σε νησί και εγκαινιάζει έργα που άλλοι έχουν φτιάξει και που είναι και μισοτελειωμένα. Ελπίζουμε στην Πάρο να έχει φτιαχτεί ο πύργος ελέγχου τουλάχιστον, να μην είναι αεροδρόμιο – φάντασμα όπως το νοσοκομείο χωρίς εργαζόμενους στη Σαντορίνη. 

Όμως, ο πρωθυπουργός μαζεύει ένα τσούρμο στελέχη και πληρώνει ο ελληνικός λαός τις διακοπές τους. Αν σας θυμίζει κάτι, τα ίδια κάνουν και τα καθεστώτα σε διάφορες τριτοκοσμικές χώρες.
Είναι πλέον φανερό. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια των εθνικολαϊκιστών ψεκασμένων επιδιώκει την μετεξέλιξη της Ελλάδας σε μια λαϊκή δημοκρατία.

 Με τα δημοψηφίσματά της, τον πρόεδρό της από το λαό, τις φιέστες της, τα θεάματα αντί του άρτου, τον έλεγχο των μίντια και της δικαιοσύνης, τον κομματικό στρατό, τους μπαχαλάκηδες για ξεκάρφωμα.
Όλα καλά. Το σχέδιο πάει καλά για τον Αλέξη. Αν μάλιστα όλα οδηγήσουν ξανά σε σενάρια δραχμής τότε ολοκληρώνεται το έγκλημα. 

Η Ελλάδα αλλάζει. Από δυτική, ευρωπαϊκή, αστική δημοκρατία ρέπει προς τον άκρατο λαϊκισμό, τα κλειστά σύνορα, την καθεστωτική νοοτροπία. Μια... δημοκρατική δικτατορία ανατολικού τύπου δηλαδή.

Θα τους αφήσουμε να το κάνουν ή θα τους σταματήσουμε είναι το μείζον ερώτημα;

.Η Κερκόπορτα…

Κάθε φορά που υπάρχει τρομοκρατικό χτύπημα σε Ευρωπαϊκές πόλεις, από την πρώτη στιγμή, Τύπος, δίκτυα Ενημέρωσης και Αρχές επιδίδονται σε μια πρώτη απέλπιδα προσπάθεια να αποδείξουν ότι ΔΕΝ πρόκειται για τζιχαντιστές! Στην αρχή ακούμε πάσης φύσεως θεωρίες, ότι πρόκειται για μεμονωμένους τρελούς, για «μοναχικό λύκο» για ακροδεξιούς νεοναζί… 
Στη συνέχεια βέβαια, βγαίνουν τα πραγματικά στοιχεία και οι θεωρίες αυτές εξαφανίζονται. Για να επανέλθουν αμέσως μετά, στο επόμενο χτύπημα (Γιατί τα τρομοκρατικά χτυπήματα τώρα πια ακολουθούν το ένα το άλλο με ρυθμό «πολυβόλου»…). Καιρός, λοιπόν, ν... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.