.Αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων των τζιχαντιστών

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επεμβαίνουν στρατιωτικά στο Ιράκ, για πρώτη φορά από το 2011 και την αποχώρηση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, βομβαρδίζοντας θέσεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους που απειλούν πλέον το ιρακινό Κουρδιστάν και χιλιάδες Ιρακινούς, χριστιανούς και μέλη της μειονότητας των Γεζίντι. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου, δύο βομβαρδιστικά έπληξαν χθες το μεσημέρι κινητή μονάδα πυροβολικού του Ισλαμικού Κράτους που έβαλλε κατά των κουρδικών δυνάμεων στο Αρμπίλ. Λίγες ώρες αργότερα, νέες αεροπορικές επιδρομές έπληξαν "τρομοκράτες" και στην συνέχε...περισσότερα »

.Σοκ στην αγορά από το ρωσικό εμπάργκο

Αλυσιδωτές συνέπειες στην εγχώρια αγορά προκαλεί το κλείσιμο της ρωσικής αγοράς για σειρά αγροτικών προϊόντων, που περιλαμβάνουν πέρα από τους χιλιάδες τόνους αδιάθετων οπωροκηπευτικών και φρούτων και το ενδεχόμενο κραχ στις τιμές παραγωγών, αλλά και τεράστια πλήγματα στους κλάδους μεταποίησης, εμπορίας, μεταφορών. 

Αρχής γενομένης από τον πρωτογενή τομέα, ήδη σε απόγνωση βρίσκονται περίπου 25.000 παραγωγοί ροδάκινων, νεκταρινιών, ακτινιδίων και σταφυλιών που αναζητούν τρόπο να διαθέσουν τα προϊόντα τους και να διασώσουν το εισόδημά τους. Οι εκτιμήσεις θέλουν τα οπωροκηπευτικά και ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.