.Η καθαριότητα δεν είναι μόνο αρχοντιά είναι και πολιτισμός.

Αγαπητοί συμπολίτες, όπως σας είναι γνωστό, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είναι το θέμα της καθαριότητας, είτε με τη μορφή της αποκομιδής των απορριμμάτων είτε με τη μορφή της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων.

Αγαπητοί συμπολίτες
Για να γίνει η πόλη μας καθαρή πρέπει όλοι οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Η καθαριότητα είναι υπόθεση ΌΛΩΝ ΜΑΣ . Η καθαριότητα δεν είναι μόνο αρχοντιά είναι και πολιτισμός.

O Αντιδήμαρχος καθαριότητας & Πρασίνου
Παπαγιαννοπουλος Αθαν (Σούλης)
κάνει ότι είναι δυνατόν για να αλλάξει η εικόνα της πόλης μας και κατά την γνώμη μας το έχει καταφέρει παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της κρίσης…

.Απαραίτητες προϋποθέσεις

Είναι αναμφισβήτητο ότι στην περίπτωση της ΕΡΤ και αλλεπάλληλα λάθη έχουν διαπραχθεί και υπερβολική υποκρισία έχει επιδειχθεί. Τα λάθη βαραίνουν εκείνους που αψυχολόγητα αποφάσισαν και απρογραμμάτιστα προχώρησαν στην «εδώ και τώρα» διακοπή της λειτουργίας της. Και η υποκρισία επιδείχθηκε από εκείνους που αν και αναφέρονταν στην Κρατική Ραδιοτηλεόραση με τους πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, μεταβλήθηκαν αιφνιδίως σε ανυποχώρητους υπερασπιστές της.

Οι πολιτικές σκοπιμότητες είναι εκείνες που καθόρισαν τις επιλογές και των δύο πλευρών. Ολα τα άλλα -και φυσικά και τα γεγονότα του τελευταίου 48ώρου- αποτελούν αναπότρεπτες εξελίξεις. 


Και η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να ανεχθεί την επ' αόριστον κατάληψη του Ραδιομεγάρου, όταν μάλιστα της είναι απολύτως απαραίτητο λόγω της ανάληψης από τη χώρα μας της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μπορούσε παρά να αντιδράσει ως προστάτιδα των καταληψιών.

Αλλά η Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση δεν είναι -ή μάλλον δεν πρέπει να είναι- υπόθεση του ενός ή του άλλου κόμματος. Είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού λαού, ο οποίος πληρώνει τη λειτουργία της και δικαιούται να απολαμβάνει ραδιοτηλεοπτικά προϊόντα απαλλαγμένα από πολιτικές σκοπιμότητες, υψηλού ενημερωτικού, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού επιπέδου.

Γι' αυτό και ελάχιστα ενδιαφέρουν οι ανταγωνισμοί και οι αντιπαλότητες εντός και εκτός Βουλής. Εκείνο που τελικά θα κρίνει το όλο εγχείρημα δεν είναι οι απόψεις της μιας ή της άλλης πλευράς, αλλά η ποιότητα της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης. 

Κι επειδή η κυβέρνηση έχει επωμισθεί τελικά μόνη το εγχείρημα, θα πρέπει να το οδηγήσει σε αίσιο αποτέλεσμα. Υπάρχει η δυνατότητα να το επιτύχει. Υπό δύο προϋποθέσεις όμως: Να αποστασιοποιηθεί πλήρως από τη λειτουργία της και να μην επαναλάβει προκλητικά αναξιοκρατικούς διορισμούς.

.Καταγγελία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Βουλή... Ξυλοδαρμός από τα ΜΑΤ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε στη Βουλή πριν από λίγο, ότι η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Κουρουμπλής έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ και ζήτησε την επέμβαση της ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. 

Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, επικρατεί ένταση και εκατοντάδες άνθρωποι είναι συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο της Μεσογείων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, πολλοί είναι αυτοί που ανεβαίνουν προς το μέγαρο της ΕΡΤ. Έξω από το κτίριο της ΕΡΤ βρίσκονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δ. Στρατούλης και ο βουλευτής Π. Κουρουμπλής.

Τους βουλευτές συνοδεύει ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Η ένταση με τα ΜΑΤ ξεκίνησε όταν εργαζόμενοι της ΕΡΤ πήγαν να επιβλέψουν τα μηχανήματα που βρίσκονται μέσα στο ραδιομέγαρο.

Σύμφωνα με το ertopen, oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ εμποδίζονται από τις δυνάμεις της αστυνομίας να εισέλθουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να διαπιστώσουν ότι «όλα βαίνουν καλώς». Ενώ καταγγέλλεται από την ιστοσελίδα πως «ύποπτα άτομα με πολιτικά εισέρχονται με συνοδεία των ΜΑΤ».

.Δεύτερη ημέρα επί της πρότασης μομφής

Σε υψηλούς τόνους μεταξύ της κυβερνητικής πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συζήτησή του με τους δημοσιογράφους στο καφενείο της Βουλής, είπε ότι η πρόταση δυσπιστίας δηλητηριάζει το γενικό κλίμα στη χώρα. 

Για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα ο πρωθυπουργός προανήγγειλε αλλαγές ώστε - όπως είπε - να γίνει πιο δίκαιος, ενώ αναφερόμενος στο πλεόνασμα του προϋπολογισμού ανέφερε ότι μήνες πριν δεν το περιμέναμε ούτε εμείς, ούτε η τρόικα. Σε χθεσινή του ο... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.