.Καφατσάκη VS Κοντούλη...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ο τοπικός Συνασπισμός κλυδωνίζεται ως προς τη συνοχή του, αφού υπάρχει νέα πρόταση υποψήφια Δήμαρχος να είναι η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής μέχρι πρότινος των Οικολόγων, οι οποίοι συνεργάζονται με το ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβητώντας την μέχρι σήμερα επικεφαλή της παράταξης «Μαζί για την Πόλη μας» Τίνα Καφατσάκη στην οποία προσάπτουν ότι είναι:
Μνημονιακή,
Φιλοευρωπαϊστρια,
Έχει αποτύχει δύο φορές στις εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος, Συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ όπου το 2006 είχε προταθεί από τον Γιώργο Παπανδρέου ως κοινή υποψήφια, και
Έχει προσληφθεί επί Ανδρέα Παπανδρέου για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Οι κλυδωνισμοί αυτοί οδήγησαν και στην παραίτηση από τη θέση του Γραμματέα του Συνασπισμού Ζωγράφου κ. Μητρέλη.
Η επικρατέστερη από τις δύο κυρίες θα προκύψει μετά από εκλογική διαδικασία που αποφασίστηκε να διεξαχθεί μεταξύ των μελών του στο τέλος Ιανουαρίου.
Οι πιθανότητες δείχνουν να επικρατεί η Τίνα Καφατσάκη, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι, αν η ομάδα που προτείνει την Ιωάννα Κοντούλη θα συνεχίσει να παραμένει υπό την Καφατσάκη, ή θα προσχωρήσουν στην «Ανταρσία».

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα η διάσπαση είναι εμφανή και το τοπίο ομιχλώδες

.Αποχώρησε απο την παράταξη του δημάρχου Κ. Καλλίρη,ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Διονυσόπουλος

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Διονυσόπουλος με την παρακάτω επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου και στο Δήμαρχο Ζωγράφου κ.Κ. Καλλίρη ανακοίνωσε επισήμως την αποχώρησή του απο την παράταξη "Ζωγράφου αύριο".
"Με την παρούσα επιστολή- δήλωση σας ενημερώνω ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την Δημοτική Παράταξη Ζωγράφου αύριο και παραμενω ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, συνεχίζοντας να στηρίζω οιαδήποτε πρόταση, έχοντας πάντα, ως αρχή και προτεραιότητα, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας

.Τήρηση δεσμεύσεων

Αυτονόητο είναι, όπως και χθες υπενθυμίσαμε, ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις μέχρι τώρα θυσίες του ελληνικού λαού, έτσι ώστε οι όποιες ρυθμίσεις για την κάλυψη των δημοσιονομικών κενών να περιοριστούν στο επίπεδο των διαρθρωτικών αλλαγών. 

Μόνο που αυτό το οποίο η κοινή λογική θεωρεί αυτονόητο και η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει, ορισμένοι υπουργοί δείχνουν να θεωρούν ότι τελεί υπό την αίρεση της δικής τους έγκρισης.

Στο νομοσχέδιο το οποίο καταρτίζεται από τον υπουργό Ανάπτυξης και βασίζεται στα όσα διαλαμβάνονται στην τελευταία έκθεση του ΟΟΣΑ προβλέπεται η προώθηση μέτρων για τα οποία δύο υπουργοί διαφωνούν. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να τα νομοθετήσει, αλλά οι αρμόδιοι υπουργοί αντιδρούν.

Για την ακρίβεια, ο υπουργός Υγείας έχει εκφράσει με έντονο τρόπο τη διαφωνία του για την απελευθέρωση της πώλησης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και παράλληλα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διαμήνυσε ότι διαφωνεί με τη ρύθμιση βάσει της οποίας προβλέπεται η αύξηση της «διάρκειας ζωής» του φρέσκου γάλακτος. 

Και στην περίπτωση του γάλακτος υπάρχει και το πρόβλημα ότι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος υπουργός προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Μόνο που ενδεχόμενη υπαναχώρηση της κυβέρνησης από υπάρχουσες συμφωνίες είναι αδιανόητη. Γιατί, πρώτα και πάνω απ΄ όλα, είναι ασύμφορη. Η βασική διαπραγματευτική μας δύναμη είναι η τήρηση των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει και θα ήταν ολέθριο σφάλμα αν ξαφνικά αλλάζαμε στάση και παρουσιαζόμασταν αναξιόπιστοι.

Η κυβέρνηση έχει διαβεβαιώσει επανειλημμένα ότι θα δώσει τη μάχη για την απαλλαγή από το Μνημόνιο μέσα στους επόμενους μήνες. Για να το επιτύχει θα πρέπει να εφαρμόσει με απόλυτη συνέπεια όσα έχει υποσχεθεί. Ούτε γράμμα λιγότερο.

.Κώδικα Δεοντολογίας ετοιμάζει η Βουλή

 Στη σύνταξη ενός Κώδικα Δεοντολογίας βουλευτών προσανατολίζεται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, παρουσιάστηκαν δύο σχετικές προτάσεις - η μία από τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας, Γ. Σούρλα και η άλλη από την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μ. Ρεπούση.

Και στις δύο προτάσεις, γίνεται αναφορά σε αντίστοιχους Κώδικες ηθικής και δεοντολογίας που έχουν υιοθετήσει πολλά ξένα Κοινοβούλια, όπως αυτά της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, αλλά και της Νοτίου Αφρικής ή της Ινδίας. 

.Τη σύλληψη του Χρ. Ξηρού, ζητούν οι ΗΠΑ

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζουν τη «βαθύτατη ανησυχία» τους για τον Χριστόδουλο Ξηρό και για το μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του με απειλές για πράξεις βίας.
Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε ότι οι ΗΠΑ «ανησυχούν βαθύτατα που ο καταδικασμένος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, η οποία σκότωσε 5 υπαλλήλους της αμερικανικής πρεσβείας, παραμένει ασύλληπτος και τώρα φέρεται να απευθύνει νέες προτροπές για βία».

Ο ίδιος αξιωματούχος επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ συνεργάζονται με Έλληνες που ασχολούνται με την υπόθεση, προσθέτοντας:

.Γ. Σταθάκης: Μόνο με την ελάφρυνση του χρέους θα απεμπλακεί η Οικονομία

 Στο 5% του ΑΕΠ ανέρχεται το επαχθές χρέος της χώρας επισήμανε σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος Ανάπτυξης του κόμματος, Γ. Σταθάκης. 

Όπως εξήγησε ο κ. Σταθάκης, το επαχθές χρέος στην περίπτωση της Ελλάδας είναι περιορισμένο. «Είναι τα εξοπλιστικά προγράμματα και ο εξηλεκτρισμός του ΟΣΕ, που δεν έγινε ποτέ. Είναι περίπου στο 5%. 

Η μεγάλη πλειοψηφία του χρέους, πάνω από το 90%, είναι παραδοσιακό, δημόσιο χρέος των αγορών, δηλαδή των ομολόγων. Εκεί δεν υπάρχει νομική διαδικασία για να αμφισβητηθεί».

Ωστόσο, ο κ. Σταθάκης χαρακτήρισε «μη βιώσιμο» το δημόσιο χρέος, τονίζοντας πως (το ελληνικό χρέος) έχει ετήσιο κόστος εξυπηρέτησης 9 δισεκ. ευρώ για τα επόμενα 30 χρόνια. 
Η σημερινή κατάσταση, είπε ο κ. Σταθάκης, καθιστά το χρέος μη βιώσιμο, διότι, από τώρα μέχρι το 2020, αυτά το 9 δισεκ. ευρώ πρέπει να προκύπτουν από πλεόνασμα του προϋπολογισμού και από ιδιωτικοποιήσεις. 

Είναι κοινή πεποίθηση ότι αυτό είναι αδύνατο για τη σημερινή οικονομία και δεν έχει συμβεί ξανά και ιστορικά. Επίσης η μακρά αυτή περίοδος πρέπει να περιλαμβάνει και χρηματοδοτικούς πόρους για την ανάκαμψη της οικονομίας, που υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να βρεθούν, πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης.

Όπως τόνισε μάλιστα, μόνο με την ελάφρυνση του χρέους θα καταφέρει να απεμπλακεί η Οικονομία από τη σημερινή «παγίδα χρέους». 
Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθάκης είπε ότι πρέπει να βρεθεί φόρμουλα βιώσιμου χρέους, που σημαίνει τεράστιες ελαφρύνεις έως και μηδενικά τοκοχρεολύσια, μέχρι να γυρίσει η οικονομία σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. 

Αυτό (θα) ισχύει για τα πρώτα τρία-τέσσερα χρόνια, και μετά, με μειωμένο το χρέος κατά 30-40%, να μπορεί να εξυπηρετείται στο μέλλον, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

.Μπαρόζο και Ρομπάι: Λύστε το Κυπριακό

Την ανάγκη επείγουσας λύσης του Κυπριακού υπογράμμισαν οι πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Φαν Ρομπάι και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στις Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στις δηλώσεις του, ο Χέρμαν Φαν Ρομπάι υπογράμμισε την ανάγκη επείγουσας συνολικής λύσης στο Κυπριακό που «θα είναι προς το συμφέρον όλων» και στο πλαίσιο αυτό ενεθάρρυνε τις ενδιαφερόμενες πλευρές να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν τις διαπραγματεύσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Ζ. Μπαρόζο, ο οποίος τόνισε επίσης την ανάγκη να εξευρεθεί επειγόντως λύση στο Κυπριακό, εξέλιξη που «θα είναι  προς το κοινό συμφέρον».

Από την πλευρά του ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι στο Κυπριακό «είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να υπάρξει πρόοδος».

.Λ. Ρακιντζής: Δεν ισχύουν όσα γράφονται για τους επίορκους

Τη διαπίστωση ότι το ελληνικό Δημόσιο αδυνατεί να εισπράξει τη συντριπτική πλειονότητα των καταλογισμών, που έχουν γίνει μετά από ελέγχους του ΣΔΟΕ και αφορούν σε πλαστά και εικονικά τιμολόγια, έκανε ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής. 

«Είναι μεγάλα τα ποσά για τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια» είπε ο κ. Ρακιντζής. Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως «όσοι καταλογισμοί και να γίνουν, δεν εισπράττονται». 

Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, αναφερόμενος στους ρυθμούς απομάκρυνσης των επίορκων υπαλλήλων, είπε ότι μέχρι σήμερα έχουν απομακρυνθεί 200 επίορκοι υπάλληλοι. 

«Άκουσα διάφορα τρελά νούμερα για 7.000 επίορκους υπαλλήλους, αλλά οι εισαγγελικές Αρχές έχουν στείλει στο γραφείο μου περίπου 2.500 ποινικές υποθέσεις, οι οποίες δεν αφορούν 2.500 υπαλλήλους, δεδομένου ότι πολλές παραγγελίες αντιστοιχούσαν στο ίδιο πρόσωπο» 

είπε ο κ. Ρακιντζής και ενημέρωσε ότι, σήμερα, εκκρεμούν στα πειθαρχικά συμβούλια ακόμη 500 υποθέσεις για τις οποίες δεν υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις από τη Δικαιοσύνη.

.Νέες κινήσεις ύποπτων λογαριασμών μελετούν οι ανακριτές

Εν αναμονή της απολογίας ενός από τους ανθρώπους στους οποίους αποδίδεται κομβικός ρόλος στη διακίνηση παράνομων χρημάτων που συνδέονται με την προμήθεια των υποβρυχίων, βρίσκονται οι ανακριτές της υπόθεσης.

Πρόκειται για τον εφοπλιστή Μιχάλη Ματαντό, εκπρόσωπο της εταιρείας ΜΙΕ, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και αναμένεται να προσέλθει ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης την Πέμπτη.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν τον κεντρικό ρόλο τον οποίο διαδραμάτισε η εταιρία του στην υπόθεση των υποβρυχίων και στη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών που δόθηκαν για «ωφέλιμες πληρωμές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλής και Γιάννης Σταυρόπουλος φαίνεται να έχουν στη διάθεσή τους νέες κινήσεις λογαριασμών, μέσω των οποίων φέρεται να διακινήθηκαν παράνομα χρηματικά ποσά για τα εξοπλιστικά προγράμματα, στοιχεία που μελετούν και αντιπαραβάλλουν με δεδομένα της δικογραφίας και ισχυρισμούς κατηγορουμένων.

.Μεθοδεύσεις σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών καταγγέλλει ο Αλ. Τσίπρας

Μεθοδεύσεις σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ερώτηση που κατέθεσε μαζί με πέντε βουλευτές του κόμματος και την απευθύνει στον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

Ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ότι τυχόν διεξαγωγή των ευρωεκλογών τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών αντίκειται στο πνεύμα του Νόμου Καλλικράτη και επιφέρει επιπλέον κόστος άνω των 50 εκατ. ευρώ.

Στην ερώτησή του, ο κ. Τσίπρας καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αν σκοπεύει να προχωρήσει σε ιδιαίτερη πράξη προκήρυξης, μέσω της έκδοσης προεδρικού διατάγματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είτε αυτοτελώς είτε σε ενιαίο Προεδρικό Διάταγμα με την προκήρυξη των ευρωεκλογών.

.Νέος κύκλος αγροτικών κινητοποιήσεων

Από σήμερα αρχίζουν σταδιακά να κάνουν την εμφάνισή τους τρακτέρ, για μία ακόμη φορά, στις πλατείες των χωριών στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο του νέου κύκλου κινητοποιήσεων στον οποίο μπαίνουν οι αγρότες.

Στο Νομό Λάρισας, η εξόρμηση των τρακτέρ αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο, με κύρια σημεία συγκέντρωσης τα Φάρσαλα και την περιοχή Πλατυκάμπου, ενώ όλη την εβδομάδα θα συνεχίσει η προσέλευση των τρακτέρ σε διάφορα σημεία συνάντησης, ώστε στα τέλη της εβδομάδας να εκτιμηθεί η δυναμική της συμμετοχής και η περαιτέρω πορεία του αγώνα. 

Για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις διαμαρτυρίας των αγροτών έξω από τις εφορίες, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των επιτροπών αγώνα των μπλόκων που έγινε, την Κυριακή, στη Λάρισα. Όσον αφορά ειδικά στην Λάρισα, η διαμαρτυρία θα γίνει έξω από την 1η ΔΟΥ, στις 11 το πρωί.

.«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους παραδέχθηκε ποιοι διέγραψαν το "επαχθές χρέος"»

«Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διά του κ. Σταθάκη επιτέλους παραδέχθηκε ποιοι πραγματικά διέγραψαν το "επαχθές χρέος"», σχολιάζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Ανάπτυξης του κόμματος, Γιώργου Σταθάκη, αναφορικά με το επαχθές χρέος. Οι ίδιες πηγές συμπλήρωναν ότι αναμένουν «και τη δημόσια παραδοχή τους ότι το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε το μόνο υπαρκτό σχέδιο ασφαλούς εξόδου από την κρίση».

Επιπλέον, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πηγές της Χαρ. Τρικούπη παρέπεμπαν σε δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στις 27.05.2012, όταν «απαντούσε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους συν αυτώ αντιμνημονιακούς που στις εκλογές του 2012 έταζαν διαγραφή του επαχθούς χρέους».

«Επειδή ακούω αυτή την εύκολη ρητορική, περί του "επαχθούς χρέους" που λένε ορισμένες πολιτικές δυνάμεις: Έχει γίνει αντιληπτό στη χώρα μας ότι από τα 210 δισεκατομμύρια χρέους, που είχαν οι ιδιώτες στα χέρια τους διεθνώς, αφαιρέσαμε το 53,5% σε ονομαστική αξία και το 75% σε καθαρά παρούσα αξία; Δηλαδή τους αφήσαμε μόλις το 25% σε όρους καθαρής παρούσας αξίας;» δήλωνε τότε ο κ. Βενιζέλος, μεταξύ άλλων.

.Οι πολίτες δε βλέπουν φως στο τούνελ για έξι έως 10 χρόνια

Αρνητικά συναισθήματα, χαμηλές προσδοκίες, ανασφάλεια για το μέλλον και πλήρης απαξίωση του κράτους και της δημόσιας διοίκησης είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο εκλογικό σώμα, όπως δείχνει η έρευνα πολιτικής συγκυρίας της Public Issue, η οποία πραγματοποιήθηκε σε σημείο-καμπή της οικονομικής κρίσης, με ορίζοντα τη διπλή αναμέτρηση του Μαΐου και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές να βρίσκονται στο τραπέζι. 

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», οι πολίτες εν μέσω συζητήσεων και ανησυχιών για νέα μέτρα (με ή χωρίς μνημόνιο), εκτιμούν σε ποσοστό 70% ότι «τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση». 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς βιώνουν τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου χρόνου και, αφού ένας στους τρεις διακατέχεται από οργή και αγανάκτηση, ενώ ένας στους δύο Έλληνες (51%) εκτιμούν ότι η οικονομική κρίση θα χρειαστεί 6-10 χρόνια για να ξεπεραστεί. 

.Η επιστολή του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου μέσα από τη φυλακή

Επιστολή του καταδικασμένου σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία και συμμετοχή στην εγκληματική δράση της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, δημοσιεύει η*Ελευθεροτυπία . 

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, στην επιστολή του, επιτίθεται στις Αρχές για την «εξαφάνιση» του Χριστόδουλου Ξηρού και ουσιαστικά αφήνει υπόνοιες ότι έκαναν τα… στραβά μάτια. 

Ολόκληρη η επιστολή Γιωτόπουλου «Ανάμεσα στα τεκμήρια που παρουσιάστηκαν εναντίον μου το 2002 υπήρχε και ένα τυφλό δακτυλικό αποτύπωμα. Βρέθηκε, είπανε, στο σπίτι της συντρόφου μου στους Λειψούς, αλλά και στο εσωτερικό μι... περισσότερα »

.Σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για όπλα

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διενεργούνται έρευνες σε σπίτια, έπειτα από πληροφορίες για την ύπαρξη όπλων και πυρομαχικών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σε σπίτι ατόμου που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, στην περιοχή των Εξαρχείων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια, ο κάτοχος του οποίου έχει συλληφθεί. 

Επίσης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, έχουν βρεθεί μικροποσότητα ναρκωτικών (χασίς και κοκαΐνη), σιδερογροθιά, δύο σπρέι πιπεριού και αεροβόλο πιστόλι, ενώ ο κάτοχός τους συνελήφθη.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε σπίτια συγγενών του Χριστόδουλου Ξηρού, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε σπίτια ατόμων κυρίως του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.