.Ορκίστηκε για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας

Ορκίστηκε για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός ο *Αλέξης Τσίπρας* ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας *Προκόπη Παυλόπουλου*. Ο κ. Αλ.Τσίπρας συνοδευόταν από την κυρία *Ολγα Γεροβασίλη*, τον κ. *Ν. Παππά* και τον κ. *Τζανακόπουλο.* Μετά την ορκωμοσία μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για την τελετή παράδοσης - παραλαβής από την υπηρεσιακή πρωθυπουργού κυρία *Βασιλική Θάνου*. 

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη την κ. Θάνου για τον άψογο τρόπο που διαχειρίστηκε τα κρίσιμα κυβερνητικά θέματα και ιδιαιτέρως το προσφυγικό. Επίσης, υπογράμμισε την ιστορική πρωτιά της κ. Θάνου στη θέση της πρωθυπουργού. Ειδικότ... περισσότερα »

.ΠαΣοΚ: Διαψεύδονται οι φήμες για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με μια λιτή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα ενδεχόμενο που έδειξε να αφήνει ανοιχτό ο Πάνος Καμμένος, με προϋπόθεση την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν προτάσεων συνεργασίας του κ. Τσίπρα προς το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου. 

«Όσον αφορά τις δηλώσεις Καμμένου, απαξιούμε να τις σχολιάσουμε» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Σε συνάντησή του το μεσημέρι της Δευτέρας με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει: «Δεν έχει κανένα λόγο η κ. Γεννηματά να απολογείται ... περισσότερα »

.ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ 155 έδρες -Το μεσημέρι η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Τσίπρα

Καθαρή νίκη του Αλέξη Τσίπρα, είσοδο του κόμματος του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, με τον οποίο και θα σχηματίσουν κυβέρνηση, εκτός Βουλής Λαϊκή Ενότητα, ανεβασμένα ποσοστά για ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα χαμηλά για το Ποτάμι. Αυτό είναι με μερικές κουβέντες το αποτέλεσμα της χθεσινής κάλπης. 

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ χθες το βράδυ, ενώ ο Πάνος Καμμένος έδωσε το παρόν και στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Κλαυθμώνος. Με δεδομένο ότι και οι δυο μαζί έχουν 155 έδρες, τρίτο κόμμα για να κάνουν κυβέρνη... περισσότερα »

.Ο Τσίπρας γράφει τη λίστα με τους υπουργούς -Ποια ονόματα ακούγονται

Τα ονόματα των... υποψήφιων υπουργών έχουν αρχίσει και συζητούνται στα κομματικά επιτελεία, με δεδομένο ότι ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός και ως αύριο το βράδυ θα πρέπει να έχει ορκιστεί το νέο υπουργικό σχήμα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας -μετά το επιθυμητό αποτέλεσμα- ξεκαθάρισε ότι τον συνδέουν πια με τον Πάνο Καμμένο «συντροφικές σχέσεις» και εξ αυτού του λόγου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι σίγουρο ότι θα αναλάβουν κάποια από τα υπουργικά χαρτοφυλάκια. 

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις συνεννοήσεις Τσίπρα-Καμμένου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μπαράζ... περισσότερα »

.Ρέκβιεμ για μια Πατρίδα

Και τώρα που ο κουρνιαχτός των εκλογών υποχωρεί, μπορούμε να κάνουμε την αποτίμηση του αποτελέσματος χωρίς φόβο και χωρίς κόμπλεξ. Για το καθένα κόμμα ξεχωριστά αλλά κυρίως πρέπει να ξεκινήσουμε από την Ελλάδα μας. Εκεί μας πονάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να... Το αποτέλεσμα των εκλογών λοιπόν δεν είναι καλό για την πατρίδα. 

Καλό θα ήταν αν ο ελληνικός λαός να έδινε εντολή για ευρύτερες συνεργασίες κι όχι μια από τα ίδια. Αν οι εκλογές έγιναν για να διωχθεί ο Λαφαζάνης και η Ζωή καλώς. Διότι από αύριο θα έχουμε μια κυβέρνηση – σούπα ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ με τα ίδια προβλήματα, τους ίδιου...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.