.TO MHNYMA ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 39η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Η αξία της Δημοκρατίας χρειάζεται διαρκή προστασία και εμβάθυνση, τονίζει σε μήνυμά του για την 39ηεπέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας...

«H επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας είναι πάντα μια σημαντική στιγμή μνήμης και περισυλλογής. Θυμόμαστε και τιμάμε τους ανθρώπους που έχασαν πολλά για να κερδίσουμε όλοι ελευθερία και αξιοπρέπεια. 

Ανακαλούμε ιστορίες προσωπικού μεγαλείου και ηρωϊσμού, τις συγκλονιστικές διαδρομές των πρωταγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα που διδάσκουν πατριωτισμό και αυταπάρνηση», αναφέρει ο κ. Παπούλιας.

Η κρίση, συνεχίζει, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να αναγνωρίζουμε την αξία της Δημοκρατίας, όχι ως αυτονόητης πραγματικότητας, αλλά ως κατάκτησης που χρειάζεται διαρκή προστασία και εμβάθυνση.

«Στη διάρκεια της μεταπολίτευσης είχαμε μια ανοδική πορεία σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, που σταμάτησε με βίαιο τρόπο επειδή ήταν ασταθές το έδαφος πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε. Η οικονομική κατάρρευση έγινε γρήγορα πολιτική, θεσμική και πολιτισμική κρίση, ένας ανεμοστρόβιλος που συμπαρέσυρε τα πάντα. 

Η μάχη είναι για τη διασφάλιση της οικονομικής μας αυτοδυναμίας που αποτελεί όρο για την εθνική αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά ταυτόχρονα είναι μια μάχη εναντίον της υποχώρησης της δημοκρατίας», υπογραμμίζει.
Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει πως το μίσος και η βία δεν είναι λύση ούτε απάντηση αλλά είναι ίσως το πιο σκοτεινό κομμάτι του προβλήματος.

Καταλήγοντας σημειώνει πως η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη στην Κύπρο που 39 χρόνια μετά την εισβολή παραμένει διχοτομημένη και δοκιμάζεται σήμερα και από μια άλλη κρίση, που δεν πρόκειται να επηρεάσει την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος. 

«Μία κρίση που, όπως και αυτή που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα, πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον. Εάν θέλουμε να τιμάμε πραγματικά τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό», πρόσθεσε.

.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Δεν το συζητάμε ότι πρόκειται για την καλύτερη περίπτωση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛεάν και εφόσον θέλουν να κάνουν μια αξιοπρεπή παρουσία στο Δήμο της Αθήνας. Μαθαίνει  το Fimotro, ότι σε όλες τις μετρήσεις ο Χαϊκάλης καταγράφει... 
τα μεγαλύτερα ποσοστά για την πρωτεύουσα. Εκτός και εάν ο Καμμένοςαποφασίσει να στηρίξει το Νικήτα Κακλαμάνη. Που ούτως ή άλλως τα έχει σπάσει με τη ΝΔ και ψαρεύει ψηφοφόρους σε όλα τα κόμματα. Λέτε;

.ΠΑΣΟΚ: Η κρίση δεν είναι αξεπέραστη

«Η Μεταπολίτευση με όλες τις στρεβλώσεις και τις παθογένειές της, ταυτίστηκε με τις σημαντικότερες και προοδευτικότερες κοινωνικές αλλαγές και κατακτήσεις του λαού μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα έγινε θεσμικά ισότιμο μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας».

«Το ΠΑΣΟΚ άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του όλα αυτά τα χρόνια και είναι υπερήφανο για τη συνεισφορά του και το ρόλο του στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για την εδραίωση της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους δικαίου στον τόπο μας», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η Ιπποκράτους.

Επισημαίνει δε, ότι «η κρίση μοιάζει αξεπέραστη στους πολίτες που υφίστανται βαριές θυσίες, αλλά δεν είναι». «Η οικονομική κρίση δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνει κρίση αξιών και θεσμών», υπογραμμίζει. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Πριν τριάντα εννέα χρόνια έληξε ο επτάχρονος εφιάλτης που έζησε η πατρίδα μας και ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο της νεώτερης ιστορίας μας. Η Μεταπολίτευση με όλες τις στρεβλώσεις και τις παθογένειές της, ταυτίστηκε με τις σημαντικότερες και προοδευτικότερες κοινωνικές αλλαγές και κατακτήσεις του λαού μας, με ραγδαία ανάπτυξη και ευημερία, με εδραίωση των δημοκρατικών θεσμών και του κράτους δικαίου. Η Ελλάδα έγινε θεσμικά ισότιμο μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.

Το ΠΑΣΟΚ άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του όλα αυτά τα χρόνια και είναι υπερήφανο για τη συνεισφορά του και το ρόλο του στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για την εδραίωση της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους δικαίου στον τόπο μας. Θεσμοί και εγγυήσεις πολύτιμες που η κρίση έθεσε σε αμφισβήτηση, υπάρχουν στο τόπο μας όχι τυχαία ή αυτόματα, αλλά επειδή κάποιοι αγωνίστηκαν για αυτά με πρωτοπόρο πάντα τη δημοκρατική παράταξη.

Η κρίση μοιάζει αξεπέραστη στους πολίτες που υφίστανται βαριές θυσίες, αλλά δεν είναι. Η οικονομική κρίση δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνει κρίση αξιών και θεσμών. Αυτό εξαρτάται από εμάς, από την ικανότητα όλων μας να τα καταφέρουμε και να ξανακερδίσουμε όσα χάσαμε τα τελευταία τρία δύσκολα χρόνια.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να ξαναπιστέψουμε στον συλλογικό εαυτό μας και να μην επιτρέψουμε στη μισαλλοδοξία, την ισοπέδωση και τον λαϊκισμό να δηλητηριάσει την κοινή εθνική προσπάθεια.

Αυτό που μας διδάσκει η μέρα είναι ότι ενωμένοι, συνεργαζόμενοι παρά τις διαφορές μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε αφήνοντας πίσω τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και του μίσους. Ότι μπορούμε να έχουμε την πατρίδα που μας αξίζει.

.Σαν σήμερα...Τα σημαντικότερα γεγονότα

*1567*: Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς. *1701*: Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. 

Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού"). *1793*: 

Η Γαλλία ψηφίζει τον πρώτο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. *1908*: 
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, λίγο πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου, ο ιταλός Ντοράντο Πιέτρι σωριάζεται στο έδ... περισσότερα »

.Αναζητούν άλλους 5.000 υπαλλήλους για διαθεσιμότητα

Ακόμη 5.000 υπαλλήλους που θα βγουν στη διαθεσιμότητα αναζητούν οι υπουργοί μετά τη διαπίστωση ότι παρά το λουκέτο στη Δημοτική Αστυνομία και την κατάργηση των σχολικών φυλάκων, οι αριθμοί δεν βγαίνουν. Οι πληροφορίες λένε ότι ο αριθμός θα καλυφθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Αυστηρές συστάσεις αναμένεται να απευθύνει ο πρωθυπουργός προκειμένου να εκπληρωθούν εντός χρονοδιαγραμμάτων τα συμφωνηθέντα με την τρόικα. Η κίνηση του κ. Σαμαρά θα γίνει κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που θα συγκληθεί επισήμως για τα οργανογράμματα των υπουργείων, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πέραν της κινητικότητας, τα μέτωπα είναι πολλά καθώς περιλαμβάνουν σειρά παρεμβάσεων όπως ο κώδικας των δικηγόρων, οι απολύσεις και η αναδιάρθρωση των - προς ιδιωτικοποίηση- ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα), ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ, για την προώθηση της οποίας ανακοινώθηκε χθες η πρόσληψη ανεξάρτητων συμβούλων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», παρά τις οριζόντιες επιλογές της Δημοτικής Αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων, αναζητούνται σχεδόν 5.000 επιπλέον υπάλληλοι εντός του επόμενου διμήνου.

Το πρωθυπουργικό γραφείο θα ζητήσει από τους υπουργούς να τρέξουν τις διαδικασίες αξιολόγησης του προσωπικού τους. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του οποίου, Ευ. Βενιζέλος, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά, ως αντιπρόεδρος, στη συνεδρίαση, επιμένοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά νέα οριζόντια μέτρα.

Δεδομένου ότι οι δύο μεγαλύτεροι «εργοδότες» του Δημοσίου είναι τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και ότι το πρώτο έχει ήδη συνεισφέρει σημαντικά (Δημοτική Αστυνομία και φύλακες) το βάρος φαίνεται ότι θα πέσει στο δεύτερο.

Περίπου 1.000 - 1.300 εργαζόμενοι αναμένεται να βρεθούν σε καθεστώς κινητικότητας και από την Υγεία, μέσω της αναδιάρθρωσης των δομών, ωστόσο στόχος είναι να απορροφηθούν στο σύνολό τους σε ιδρύματα που αντιμετωπίζουν ελλείψεις προσωπικού.

Ανοικτό παραμένει και το μέτωπο στην ΕΡΤ, όπου χθες δημοσιοποιήθηκε η προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων προσωρινής απασχόλησης στο μεταβατικό σχήμα.

.Γερμανικό «στοπ» στην εκταμίευση της δόσης των 2,5 δισ. ευρώ

Η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα, ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να καθυστερήσει, αφού η κυβέρνηση δεν έχει ακόμα υλοποιήσει πέντε από τα 22 προαπαιτούμενα μέτρα, σύμφωνα με έγγραφο της γερμανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με μια επιστολή που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Στέφεν Κάμπετερ και επικαλείται το πρακτορείο Reuters, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένει ακόμη την επιβεβαίωση ότι η Ελλάδα έχει ολοκληρώσει όλα τα μέτρα που της ζητούνταν.

Ως τώρα έχει επιβεβαιωθεί ότι ολοκληρώθηκαν τα 17 από τα 22 «προαπαιτούμενα», ανέφερε ο Κάμπετερ, κάτι που χαρακτήρισε ανεπαρκές ώστε η επιτροπή προϋπολογισμού της γερμανικής βουλής να δώσει την έγκρισή της, κάτι που αποτελεί κλειδί για να δοθεί το πράσινο φως από το Βερολίνο.

Ο Κάμπετερ ανέφερε ότι αναμένει η αξιολόγηση της προόδου που έχει κάνει η Ελλάδα να έχει επικαιροποιηθεί την Τετάρτη και κατόπιν να σταλεί στην Μπούντεσταγκ.

«Για να δοθεί στην επιτροπή προϋπολογισμού μια επαρκής δυνατότητα να διαμορφώσει μια γνώμη για αυτό, η αρχική προθεσμία θα παραταθεί ως την Δευτέρα, 29η Ιουλίου», ανέφερε η επιστολή του υφυπουργού Οικονομικών. Αρχικά η προθεσμία που είχε καθοριστεί ήταν η 24η Ιουλίου.

Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει το Euro Working Group για να αποφασίσει την εκταμίευση της δόσης, ύψους 2,5 δισ. ευρώ, ενώ το ΔΝΤ συνεδριάζει την Δευτέρα 29η Ιουλίου για να συζητήσει την εκταμίευση του τμήματος της συνολικής δόσης που αναλογεί στο Ταμείο.

.Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Ένα δικαιότερο σύστημα εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Κινείται στα ευρωπαϊκά πρότυπα και ορθολογικοποιεί την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας. Ειδικότερα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας των ιδιοκτητών Ι.Χ., αλλά και του φαινομένου της μαζικής κατάθεσης των πινακίδων κυκλοφορίας επεξεργάζονται ένα σχέδιο βάσει του οποίου το τίμημα των Τελών Κυκλοφορίας και του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης στα Ι.Χ. με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. και άνω να μπορούν να καταβάλλονται ισόποσα για κάθε μήνα κυκλοφορίας των οχημάτων και όχι ... περισσότερα »

.Μεγάλη φοροδιαφυγή δείχνουν οι έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές

Υψηλή παραβατικότητα που φθάνει μέχρι και το 100% αποκαλύπτεται από τους ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ στο διάστημα από  16/07/2013 έως και 22/07/2013. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, στο διάστημα αυτό το ΣΔΟΕ διενήργησε 838 ελέγχους σε επιχειρήσεις εστίασης, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, ενοικιαζόμενες πολυτελείς κατοικίες και υπαίθριες αγορές. Από τους ελέγχους προέκυψε ότι 409 επιχειρήσεις ήταν παραβάτες και καταλογίστηκαν 2020 παραβάσεις.

.Την επιστροφή του κόμματός του στην ονομασία «Φόρτσα Ιτάλια» ανακοίνωσε ο Μπερλουσκόνι

Την επάνοδο της πολιτικής δύναμης της οποίας ηγείται στην ονομασία Φόρτσα Ιτάλια ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσω του Διαδικτύου ο πρώην  πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην Φόρτσα Ιτάλια διότι θέλουμε να καταφέρουμε, όπως συνέβη πριν από είκοσι χρόνια, να απευθυνθούμε  στους νέους και στους πρωταγωνιστές του πεδίου των επιχειρήσεων, για να τους καλέσουμε να ενδιαφερθούν για το κοινό μας μέλλον», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μπερλουσκόνι στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Κατά τον Μπερλουσκόνι «δεν είναι σωστό να ενδιαφέρονται για την χώρα τους μόνον ορισμένοι Ιταλοί, ενώ κάποιοι άλλοι να παρακολουθούν την κατάσταση εξ αποστάσεως, κατακρίνοντας όποιον δείχνει ενδιαφέρον».

.Η ΕΚΤ αναμένεται να έχει κέρδη ύψους 9 δισ. ευρώ από τις αγορές ελληνικών ομολόγων

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αναμένεται να έχει κέρδη 70 έως 80 δισ. ευρώ από τις αγορές κρατικών ομολόγων των χωρών της περιφέρειας της Ευρωζώνης κατά την περίοδο μεταξύ 2009 και 2012, από τα οποία τα 9 δισ. ευρώ θα προέλθουν από τα ελληνικά ομόλογα, τονίζει ο επικεφαλής της μεγάλης γερμανικής επενδυτικής εταιρείας Allianz Global Investors κ. Αντρέας Ούτερμαν σε άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times.

Ο κ. Ούτερμαν σημειώνει ότι όλα τα κρατικά καθώς και εταιρικά ομόλογα που αγόρασε η ΕΚΤ στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της (securities market program) διακρατούνται τυπικά έως τη λήξη τους και ότι η κύρια πηγή των κερδών της θα είναι οι τόκοι (coupons) που θα εισπράττει, με την υπόθεση ότι δεν θα υπάρξει κάποια χρεοκοπία. 

«Αν υπάρξει η ανάγκη περαιτέρω οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του δημόσιου τομέα για πρώτη φορά, τότε τουλάχιστον μέρος του κόστους πρέπει να καταβληθεί από τα κέρδη που είχε η ΕΚΤ από προηγούμενα προγράμματα», τονίζει ο κ. Ούτερμαν και προσθέτει ότι «αν αυτό γινόταν καλύτερα κατανοητό, τότε ίσως θα περιοριζόταν η λαϊκή αντίθεση στα προγράμματα διάσωσης».

Ο κ. Ούτερμαν σημειώνει ότι και άλλες κεντρικές τράπεζες που έκαναν παρεμβάσεις στη διάρκεια της κρίσης αποκόμισαν κέρδη.

 Αναφέρει ότι η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) αγόρασε την άνοιξη του 2008 στοιχεία του ενεργητικού της τράπεζας Bear Sterns, ύψους σχεδόν 30 δισ. δολαρίων, από την οποία αποκόμισε καθαρά κέρδη 6,6 δισ. δολαρίων.

.Αντιδρούν στην προκήρυξη για τον μεταβατικό φορέα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

«Για πρόσκληση ενδιαφέροντος η οποία βρίθει γενικοτήτων και ασαφειών και θίγει βάναυσα τους εργαζόμενους», κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με αφορμή τη δημοσίευση της προκήρυξης για τον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης, τονίζοντας πως «η κυβέρνηση δείχνει "αξιοζήλευτη" σπουδή να στήσει σκηνικό εμφυλίου μεταξύ των εργαζομένων που αγωνιούν, αλλά δεν τρομοκρατούνται».

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «το ραδιοτηλεοπτικό γίγνεσθαι της χώρας "οπισθοχωρεί" τέσσερις δεκαετίες, ενώ χαρακτηρίζουν τη νέα ραδιοτηλεόραση που θα δημιουργηθεί "όχι πλέον δημόσια αλλά αυστηρά κυβερνητική"».

«Το Υπουργείο Οικονομικών γίνεται ιδιοκτήτης και διαχειριστής Μέσων Ενημέρωσης. Με απόφαση την οποία υπογράφει η Γενική Διευθύντρια Οικονομικής Διαχείρισης του υπουργείου Οικονομικών προϋπολογίζεται το κόστος των προσλήψεων για τη λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης», υπογραμμίζουν, λέγοντας πως «το μόνο που αναζητούσε η κυβέρνηση είναι να σταματήσει η ΕΡΤ να εκπέμπει το ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα, τη διαδικτυακή ενημέρωση και το πολιτιστικό έργο, που αγκαλιάζει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, και να «"εκδικηθεί" τους εργαζόμενους της ΕΡΤ».

.Οι «Τραχίνιες» επιβιβάζονται στον σταθμό «Μοναστηράκι» πριν την Επίδαυρο

Μία ξεχωριστή έκπληξη περιμένει τους επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου σήμερα, στο σταθμό «Μοναστηράκι», οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εικόνες από την παράσταση των Τραχινιών.

Ο χορός των Τραχινιών και οι μουσικοί της παράστασης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εθνικού Θεάτρου με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) επιβιβάζονται στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και δίνουν μια μικρή γεύση από την παράσταση στο σταθμό «Μοναστηράκι» 
(κεντρική είσοδος πλατείας Μοναστηρακίου, χώρος υποδοχής επιβατών) και στις αποβάθρες των σταθμών «Θησείο» και «Πετράλωνα» από τις 12:00 έως τις 13:00.

Η συγκλονιστική τραγωδία, με θέμα το απόλυτο πάθος της Διηάνειρας για τον Ηρακλή και τις ακραίες συνέπειές του, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 9 και 10 Αυγούστου σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

.Διακόπτεται η καταβολή του ΕΚΑΣ σε 1624 περιπτώσεις δικαιούχων που ξεπερνούν τα 850 ευρώ το μήνα

Διακόπτεται από την ημερομηνία καταβολής της σύνταξης του μηνός Αυγούστου 2013, δηλαδή στις 30 Ιουλίου, η καταβολή του ΕΚΑΣ, για 1624 περιπτώσεις συνταξιούχων, που δεν πληρούσαν το κριτήριο της μη υπέρβασης του ποσού των 850 ευρώ, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ.

Οι περιπτώσεις αυτές εντοπίσθηκαν μέσω του συστήματος «Ήλιος» του υπουργείου Εργασίας και του συσχετισμού Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α που πραγματοποιείται από τη ΗΔΙΚΑ.

Στην εγκύκλιο του ΙΚΑ επισημαίνεται, επίσης, ότι θα αναζητηθούν τα ποσά που καταβλήθηκαν από 1/1/2011 και μετά, οπότε και τέθηκε σε ισχύ ο νόμος 3996 του 2011 που έθετε ως προαπαιτούμενο το όριο των 850 ευρώ ανά μήνα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.