.Αλ. Τσίπρας: Αριστερό εμφύλιο εμείς δεν θα ανοίξουμε - Όποιος θέλει να πενθήσει, έχει το δικαίωμα να πενθήσει

*«Παρά τις δυσκολίες θα καταφέρουμε να περάσουμε τον δύσκολο κάβο, για να υπερασπιστούμε τις μεγάλες αξίες, τους εργαζόμενους τους ανέργους», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματος.* 

Είπε ότι «συζητάμε, συνεδριάζουμε, αποφασίζουμε, δρούμε σε ένα πολεμικό πολιτικό τοπίο», ότι «όλο αυτό το διάστημα δεν σταματήσαμε να δίνουμε μάχες με πείσμα και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσουμε το δίκιο του ελληνικού λαού». «Παλέψαμε», τόνισε, «με θεριά, μέσα κι έξω από τη χώρα, ούτε μια στιγμή όμως δεν δειλιάσαμε να πάρουμε... περισσότερα »

.Το μεγάλο πουθενά... Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσουμε;

Όπως όλοι γνωρίζουμε η επιλογή του κόμματος που θα ψηφίσουμε στις εκλογές γίνεται με διάφορα κριτήρια. Σίγουρα πάντως όχι με το πρόγραμμα το οποίο αν είναι σκληρό ούτε που κάθεται να το διαβάσει ο Έλληνας. 

Θέλει ευκολία, όμορφα λόγια, «προγράμματα Θεσσαλονίκης», υποσχέσεις που κρατούν μια βραδιά. Ένας από τους λόγους που ψηφίζει ο Έλληνας είναι και η προσωπικότητα του αρχηγού. 

Πόσο αρεστός είναι, τι δίνει στους πολίτες, αν αισθάνονται ασφάλεια μ’ αυτόν, αν πιστεύουν ότι είναι ο ηγήτορας κι όχι κανένας ψεύτης που θα τους κοροϊδέψει για ακόμη μια φορά. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, π... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.