.ΔΝΤ και Κομισιόν: Μην κάνετε όνειρα για νέα διαπραγμάτευση


Κλείνουν την πόρτα της επαναδιαπραγμάτευσης ΔΝΤ και Κομισιόν σφραγίζοντας και επισήμως τη συζήτηση για το λάθος στους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές και τη συζήτηση και τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από την δημόσια παραδοχή του Ταμείου.

Ο Διευθυντής Εξωτερικών Σχέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, εμφανίστηκε κατηγορηματικός και έκανε λόγο για «λανθασμένες εντυπώσεις» και «παρερμηνεία» των δηλώσεων Μπλανσάρ.

Ο κ. Ράις ξεκαθάρισε ότι «Συνιστά ριζική παρερμηνεία των ιστορικών δεδομένων και της έρευνας του ΔΝΤ σε ό,τι αφορά στους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές να συνδέει κανείς τα μακροοικονομικά και δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας με τον σχεδιασμό του προγράμματος», ενώ πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα έχει ήδη τροποποιηθεί αφήνοντας, μέσες άκρες, ελάχιστα περιθώρια για περαιτέρω αναπροσαρμογή.

Δεν θέλησε, μάλιστα, να σχολιάσει ευθέως την αναφορά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, πως θα ζητήσει διευκρινίσεις για λάθη του Ταμείου σε υπολογισμούς και υποστήριξε ότι έχουν δημιουργηθεί «λανθασμένες εντυπώσεις».

Ανέφερε ότι «το πρόγραμμα έχει ήδη τροποποιηθεί, με μεγαλύτερο χρόνο για τη δημοσιονομική προσαρμογή και για τη μείωση του χρέους» και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα ζήτησε και έλαβε την ελάφρυνση του χρέους, 

γι' αυτό, καθήκον τώρα είναι η εφαρμογή του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί» δήλωση που μπορεί να ερμηνευθεί πως το Ταμείο κλείνει προς το παρόν το οποιοδήποτε παραθυράκι για αναπροσαρμογή του προγράμματος.

Υποστήριξε, τέλος, ότι οι εταίροι της Ελλάδας παραμένουν σε πλήρη συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα, ενώ πρωταρχικός στόχο για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις είναι η εφαρμογή του.

Νωρίτερα και ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Ολι Ρεν είχε αναφερθεί στη συζήτηση για τους πολλαπλασιαστές δηλώνοντας ότι «δεν βοηθάει» την Ελλάδα η ανακίνηση του ζητήματος και προέτρεψε την κυβέρνηση να συνεχίσει να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι η πολιτική αστάθεια και όχι το λάθος του ΔΝΤ ευθύνεται για τη λιτότητα στην Ελλάδα.

. Επιστολή Βενιζέλου στο Φώτη Κουβέλη

Επιστολή στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, μετά την πρόσκληση του τελευταίου για διάλογο όσον αφορά την κεντροαριστερά, απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καλώντας τον να τεθούν επικεφαλής αντιπροσωπειών στελεχών των δύο κομμάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις.

«Είμαι έτοιμος να τεθώ επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, εφόσον και εσύ θα ήθελες να τεθείς επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ. 


Η επαφή των δύο κομμάτων σε επίπεδο αντιπροσωπειών δεν συνιστά διάλογο 'κορυφής' γιατί ταυτόχρονα θέλουμε ανοικτό διάλογο και στο επίπεδο των κοινοβουλευτικών μας ομάδων και στο επίπεδο των οργανώσεών μας. 

Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει έτοιμο να μετάσχει σε οποιοδήποτε forum έχει αντικείμενο την Κεντροαριστερά», αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει πως τα δύο κόμματα μοιράζονται την ευθύνη συμμετοχής στην κυβέρνηση και έχουν συνεχή συνεργασία. Τονίζει δε πως ο διάλογος μπορεί να ξεκινήσει με πλήρη σεβασμό στις λειτουργίες των κομμάτων και στην υπόστασή τους. 

Στην αυριανή συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Δημοκρατικής Αριστεράς, τα στελέχη και ο πρόεδρος του κόμματος θα συζητήσουν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και για αυτό τον λόγο δεν έχουν τοποθετηθεί

.Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής βοηθά τους δοκιμαζόμενους Έλληνες


Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής προσέφερε 200.000 δολάρια για τη αγορά πετρελαίου θέρμανσης που θα διανεμηθεί σε τριάντα κοινωφελή ιδρύματα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της, «η Ελληνική Ορθόδοξος Αρχιεπισκοπή Αμερικής εκταμίευσε από το ειδικό Ταμείο Αρωγής για τον Ελληνικό Λαό το ποσό των 200 χιλιάδων δολαρίων προς το Διεθνή Οργανισμό Χριστιανικής Φιλανθρωπίας (IOCC) για την επείγουσα διανομή πετρελαίου θέρμανσης σε 30 κοινωφελή ιδρύματα στην Αθήνα, στη Βοιωτία και σε 14 νομούς της Βορείου Ελλάδος. 

Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τον περασμένο Δεκέμβριο, θα εξασφαλίσει την προμήθεια αρκετών καυσίμων μέχρι το τέλος του χειμώνα για τη θέρμανση των ως άνω ιδρυμάτων τα οποία περιθάλπουν περίπου 1.500 παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους 

και πραγματοποιείται διά μέσου του οργανισμού IOCC, σε συνεργασία με το μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Κοινωνικών Υπηρεσιών «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών» .

Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος ανέφερε σχετικά ότι «είναι μια προσφορά και έκφραση αληθινής αγάπης και ενδιαφέροντος των πιστών της Ελληνορθόδοξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής προς τους αδελφούς μας εν Κυρίω που υποφέρουν από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και την Ευρώπη». 

Επίσης, επεσήμανε ότι «προσφέροντας τα απαραίτητα καύσιμα για τη θέρμανση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων διά μέσου έμπιστων ανθρωπιστικών και φιλανθρωπικών οργανισμών, μεγιστοποιούμε τη βοήθεια για αυτούς που έχουν άμεση ανάγκη».

Τέλος, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η Ελληνική Ορθόδοξος Αρχιεπισκοπή Αμερικής, μαζί με τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Αρχιεπισκοπής, έχει προσφέρει συνολικά βοήθεια που φτάνει το 1,2 εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση των ανθρώπων που υποφέρουν από τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

.Ήττα με 3-0 για τον Ολυμπιακό στην Ισπανία


Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λεβάντε, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Europa League, καθώς ηττήθηκε από τους Ισπανούς με 3-0.

To σκορ για τους Ισπανούς άνοιξε στο 10' λεπτό ο Ρίος, αφού απέφυγε Κοντρέρας και Χολέμπας με όμορφη ενέργεια, έπειτα από την κάθετη πάσα του Μπαρκέρο.

Στο 28' λεπτό ο Αμπντούν αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα, μετά την αυστηρή απόφαση του διαιτητή για ανατροπή του Λόπεζ εντός της μεγάλης περιοχής. Ο Μάρτινς ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών για τη Λεβάντε, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Μάρτινς, πέτυχε ο Μπαρκέρο στο 38' λεπτό, ευστοχώντας στην εκτέλεση πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής για την εκτός μεγάλης περιοχής ανατροπή του Λόπεζ από τον Χολέμπας, κάνοντας το 2-0 για τους Ισπανούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβάντε διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, εξαιτίας και του αριθμητικού πλεονεκτήματος λόγω της αποβολής του Αμπντούν, και έφτασε στο τρίτο της τέρμα στο 56΄λεπτό. 

Ο Φέισα έχασε τη μπάλα στο κέντρο και ο Μπαρκέρο με όμορφη κάθετη βρήκε τον Μάρτινς που πλάσαρε τον Μέγιερι για το 3-0.

.Ο Πιστόριους σκότωσε τη γυναίκα του!


Ο Νοτιοαφρικανός Όσκαρ Πιστόριους είναι γνωστός στον πλανήτη ως ο «γρηγορότερος άνθρωπος χωρίς πόδια». Τώρα το όνομά του κάνει το γύρο του κόσμου εξαιτίας μια πολύ τραγικής είδησης.

Ο αθλητής συνελήφθη για τη δολοφονία της συντρόφου του, την οποία πυροβόλησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, επειδή πίστεψε ότι ήταν… διαρρήκτης!

Το περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα.

Η γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και τα χέρια και σκοτώθηκε.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δέχτηκε τουλάχιστον δύο σφαίρες, και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού που έφτασε στο σημείο, δεν μπόρεσε να σωθεί.

Ο Πιστόριους ήταν ο πρώτος αθλητής χωρίς κάτω άκρα που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο.

.Κλίμα τρομοκρατίας στο Ριζοσπάστη


Σε μια κίνηση απόγνωσης οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη ζητούν την στήριξη της ΕΣΗΕΑ για τα όσα συμβαίνουν στην εφημερίδα του ΚΚΕ. 
Το θέμα έχει ανακύψει εδώ και ημέρες αλλά η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κωφεύει παρά το γεγονός ότι η Γενική Γραμματέας Μαρία Αντωνιάδου έχει θέσει κατ επανάληψη το θέμα. 
Μάλιστα με επιστολή της κάλεσε τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Μεικτό κ. Μανταλόβα να προσέλθει στην ΕΣΗΕΑ αλλά ο ίδιος αρνήθηκε στέλνοντας επιστολή στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ τασσόταν στο πλευρό της εργοδοσίας του ΚΚΕ.
Πάντως σήμερα κινητικότητα ανέπτυξε για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης ο οποίος μέσω του blog της παράταξής του της Συσπείρωσης δημοσιοποίησε τις επιστολές των εργαζομένων στο Ριζοσπάστη προς την ΕΣΗΕΑ αλλά και το αίτημα για Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων στην εφημερίδα το οποίο αρνείται να ικανοποιήσει ο εκπρόσωπός του Χ Μανταλόβας.

.Πολ Κρούγκμαν: «Η λιτότητα στην Ελλάδα είναι ανήθικο πείραμα σε ανθρώπινα όντα»


Νέα πυρά για την πολιτική λιτότητας που ασκείται στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν. 

Σε δηλώσεις του στην Huffington Post ο Πολ Κρούγκμαν χαρακτήρισε τους γερμανούς ως τρελούς που επιμένουν στην αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία. 

«Οι Γερμανοί είναι τρελοί! Επιβάλλουν στην Ελλάδα αυστηρά μέτρα λιτότητας, τα οποία δεν έχουν κανένα όφελος για τη χώρα. Η λιτότητα δεν μπορεί να βελτιώσει την πορεία του ελληνικού χρέους...» ανέφερε, χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα διαμήνυσε πως «η πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζεται αποτελεί ένα ανήθικο πείραμα πάνω σε ανθρώπινα όντα»...

Ωστόσο όπως εξήγησε η χώρα μας δεν έχει άλλη επιλογή. «Η Ελλάδα είναι εξαιρετικάπεριορισμένη. Η Αθήνα πρέπει να κάνει ότι ικανοποιεί και ότι ζητά το Βερολίνο, αφού αυτό διαθέτει τα χρήματα αυτή τη στιγμή» 

και προσθέτει πως μόνη επιλογή της χώρας είναι να χρεοκοπήσει και να αποχωρήσει από το ευρώ, αλλά δεν είναι έτοιμη να το κάνει... 

. Έπιασε το 27% η ανεργία!


Στο 27% ανήλθε η ανεργία το Νοέμβριο 2012, από 26,6% τον Οκτώβριο του 2012 και 20,8 το Νοέμβριο του 2011.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Νοέμβριο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.642.102 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.350.181 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.339.982 άτομα.

Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 265.584 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (μείωση 6,8%) και κατά 30.144 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2012 (μείωση 0,8%). Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 323.808 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (αύξηση 31,5%) και κατά 20.255 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2012 (αύξηση 1,5%).

Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, μειώθηκαν κατά 19.577 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (μείωση 0,6%) και κατά 2.683 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2012 (μείωση 0,1%).

Η ανεργία στις γυναίκες ανήλθε στο 31,1% και στους άνδρες στο 24%. Η ανεργία ους νέους ηλικίας 15-24 ετών εκτοξεύθηκε στο 61,7% από 50,1% τον Νοέμβριο 2011. Σε επίπεδο Αποκεντρωμένων Διοικήσεων (Περιφερειών) η μεγαλύτερη ανεργία καταγράφεται σε στην Αττική (29%) και σε Ήπειρο - Δυτική Μακεδονία (28,2%).

.«Η πιο δεξιά και ακραία κυβέρνηση από το ’74»


Ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά πως η ελληνική κυβέρνηση είναι «η πιο δεξιά και η πιο ακραία» που έχει δει ο τόπος από το ’74, σε συνέντευξή του στο BBC.

O επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι είναι προφανές πως ο Αντώνης Σαμαράς «επιχειρεί να δημιουργήσει μια ατζέντα που εντείνει την πολιτική σύγκρουση και αποσκοπεί στη δημιουργία μιας αίσθησης φόβου μεταξύ της ελληνικής κοινωνίας». 

Διττός στόχος αυτής της καταγγελλόμενης τακτικής, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα είναι να ξεχνά ο κόσμος την οικονομική κατάσταση και να σκέφτεται πρωτίστως την ασφάλειά του και επίσης να συνενωθούν τα πιο συντηρητικά στοιχεία της κοινωνίας ώστε να συσταθεί μια σταθερή βάση για τις πολιτικές επιδιώξεις του κ. Σαμαρά. 

«Η στρατηγική αυτή όμως είναι πολύ επικίνδυνη για την ίδια τη δημοκρατία», προσθέτει ο κ. Τσίπρας, προειδοποιώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι κάνει λάθος αν νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί τακτικές «εκβιασμού, τρομοκρατίας και στρατηγική έντασης» για να κυβερνά τη χώρα.

Σε ερώτηση του BBC τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή και τους αναρχικούς ληστές τραπεζών αν ερχόταν στην εξουσία, ο Αλέξης Τσίπρας απαντά ότι θα εφάρμοζε αυστηρά το γράμμα του νόμου, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή, «μια συμμορία που παραβιάζει το νόμο». Προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξερίζωνε τους πυρήνες της Χρυσής Αυγής που υπάρχουν εντός της αστυνομίας και της δημόσιας διοίκησης.

.«Πολιορκία» στο γραφείο του Γιώργου Μέργου


Τριάντα περίπου άτομα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συγκεντρωθεί έξω από το ακαδημαϊκό γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου στην οδό Σταδίου 5 και διαδηλώνουν, αντιδρώντας στις δηλώσεις του για τον αυξημένο κατώτατο μισθό.

Αντιπροσωπεία ανέβηκε για δεκαπέντε λεπτά στο γραφείο του Γ. Μέργου όπου κόλλησαν αφίσες και μοίρασαν φυλλάδια, χωρίς να προκληθούν επεισόδια.

Όταν ολοκληρώθηκε η συμβολική κατάληψη και τα μέλη της νεολαίας αποχώρησαν από το γραφείο ακολούθησε, όπως υποστηρίζουν, μικρή συμπλοκή με τα ΜΑΤ στην είσοδο του κτιρίου και έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών.

Ο Ηλίας Χρονόπουλος, μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Μέργου περί περαιτέρω μείωσης του βασικού μισθού στην Ελλάδα, ως «προκλητικές»

.«Οι δανειστές δε δέχονται αλλαγές στο μνημόνιο»


Την άρνηση των δανειστών να υπάρξουν αλλαγές ων όρων του μνημονίου παρά το λάθος τους, επιβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: Εγώ έθεσα το θέμα εκεί. Ζήτησα να πάρουν θέση. Ο κ. Ρεν πήρε θέση. Ζήτησα να πάρουν κοινή θέση, όμως. Και το ΙMF και η Commission και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πριν».

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν υπάρχει περιθώριο ο υπουργός Οικονομκών απάντησε: Δεν το γνωρίζω. Από ό,τι φαίνεται όχι» ενώ τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να πούμε εάν θα επιμείνουμε σε αυτό. 

Στο ερώτημα αν διαμορφώνεται ένα νέο κλίμα κόντρας μεταξύ ΔΝΤ και ΕΕ, ο κ.Στουρνάρας είπε πως είναι κάτι που δεν το πιστεύει. 

Τέλος όσον αφορά στο Δημόσιο είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατόν και ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή δεν μιλάει για απολύσεις.

.Ευρωβουλευτές, ανάμεσά τους και Έλληνες, καλούν την Κομισιόν να δράσει


Toν κώδωνα του κινδύνου για την άνοδο των εξτρεμιστικών, ρατσιστικών και μισαλλόδοξων ακροδεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη, και ειδικά στην Ελλάδα, κρούουν από κοινού έξι Έλληνες ευρωβουλευτές (Δανέλλης, Kοππά, Kουμουτσάκος, Ποδηματά, Σκυλακάκης και Χρυσόγελος) και 16 συνάδελφοί τους από διάφορα κράτη – μέλη της Ε.Ε., ζητώντας να μάθουν από την Κομισιόν αν έχει κάποιο σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Στην ερώτησή τους προς της Ευρωπαϊκή Επιτροπή τονίζουν ότι η οικονομική κρίση, η βαθιά ύφεση, η ανεργία, η φτώχεια - κυρίως στον Νότο της Ευρώπης - καθώς και η αναποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος έχουν οδηγήσει στην ανάδυση ακραίων, ξενοφοβικών και ρατσιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Ειδική αναφορά γίνεται στην Ελλάδα, όπου τον τελευταίο χρόνο, όπως αναφέρουν, έκαναν την εμφάνιση τους δυνάμεις - εκπροσωπούμενες πλέον και στο Κοινοβούλιο - των οποίων ο πολιτικός λόγος, τα σύμβολα και ενέργειες (η πρακτική της λεκτικής και φυσικής βίας, η εξύμνηση του καθεστώτος της επτάχρονης δικτατορίας, 

οι επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις κατά πολιτών και αλλοδαπών, καθώς και η χρήση απειλών κατά πολιτικών αντιπάλων) παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της πολιτικής ευρωπαϊκής ιστορίας, δηλ. της δεκαετίας του '30 και των αρχών της δεκαετίας του '40.

Στη βάση των προαναφερομένων, οι 22 ευρωβουλευτές ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να απαντήσει:

- Εάν είναι ενήμερη για την πρακτική χρήσης βίας και την καταπάτηση βασικών δημοκρατικών κανόνων και θεμελιωδών αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από αυτές τις δυνάμεις.

- Εάν προτίθεται η ίδια η Επιτροπή αλλά και οι αρμόδιοι Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί, όπως ο Οργανισμός για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα, να παρακολουθήσουν συστηματικά τη δράση τέτοιων εξτρεμιστικών δυνάμεων.

- Εάν έχει σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων, καθώς και των αιτιών που τα προκαλούν και ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών του 2014.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.