.Τους πολιτικούς αρχηγούς θα καλέσει ο πρωθυπουργός

Την πρόθεσή του να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και να ζητήσει σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο μήνυμά του το βράδυ της Κυριακής με αφορμή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και τη συντριπτική νίκη του «Όχι». 

Στόχος του, όπως ανέφερε, είναι να τους ενημερώσει και να ακούσει και τις δικές τους απόψεις. Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη, σημειώνοντας ότι όλες και όλοι γράψαμε μια λαμπρή σελίδα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία. Αποδείξαμε ότι η δημοκρατία δεν ...περισσότερα »

.Α. Τσίπρας: Θέλουμε μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν έχει νικητές και ηττημένους Σήμερα όλοι μαζί γράψαμε λαμπρή σελίδα Αποδείξαμε ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτικό του μήνυμα.   
Έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που έδωσε ο λαός δεν είναι ρήξης με την Ευρώπη αλλά ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας δύναμης για βιώσιμη συμφωνία, είπε ο πρωθυπουργός. 

Ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι θα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συγκαλέσει αύριο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.  Όπως είπε ο πρωθυπουργός αυτή τη φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, θα τεθεί και το ζήτημα του χρέους.  

.Παραίτηση Σαμαρά ζητεί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης αναφέροντας ότι μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το παλαιό πολιτικό σύστημα είναι καιρός να αποχωρήσει. Όπως ανέφερε επίσης πρέπει οι Έλληνες να προχωρήσουν ενωμένοι.  
Εν τω μεταξύ κύκλοι της ΝΔ, σχολιάζοντας την κίνηση της κας Μπακογιάννη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά και να του ζητήσει την παραίτησή του, επισήμαναν πως το τηλεφώνημα αυτό έγινε χθες Σάββατο και «στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα». Οι ίδιοι κύκλοι δήλωσαν πριν από λίγο ότι «αφήνουμε στην κρίση του καθενός και κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να κρίνει μια τέτοια πράξη».

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Ντόρα Μπακογιάννη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά και να ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να υποβάλει την παραίτηση του από την ηγεσία του κόμματος.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η κα Μπακογιάννη φέρεται να είπε στον κ. Σαμαρά πως αν αυτή είναι το πρόβλημα είναι διατεθειμένη να αποσυρθεί από την κούρσα για την ηγεσία και να παρατηθεί και αυτή.

.Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την προοπτική βιώσιμης λύσης, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά

Δεδομένη και σεβαστή η ετυμηγορία του ελληνικού λαού , τόνισε η Φώφη Γεννηματά για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος επισημαίνοντας ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ανεξάρτητα αν ψήφισαν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο ευρώ και προσδοκούν μια λυτρωτική λύση. 

«Έχουμε χρέος να είμαστε και είμαστε ενωμένοι, για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που έχουμε μπροστά μας. Η χώρα πρέπει να βγει από το αδιέξοδο που οδηγήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και με ευθύνη των ακραίων δυνάμεων της Ευρώπης» επεσήμανε και ε... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.