..Ολόκληρη η νέα κλίμακα ΦΠΑ για την ιδιωτική εκπαίδευση

 Με μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ απαντά η κυβέρνηση στις αντιδράσεις μετά την πρότασή της για επιβολή ΦΠΑ 23% την ιδιωτική εκπαίδευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που αποφασίστηκε σε κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου προβλέπει τα εξής: *- 
Απαλλαγή από τον ΦΠΑ* για τους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία. Δηλαδή θα έχουν μηδενικό ΦΠΑ. *- Επιβολή ΦΠΑ με συντελεστή 6%* στα φροντιστήρια και τα ΙΙΕΚ. Αφορά γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους για ξένες γλώσσες ή για ενισχυτική διδασκαλία. *- Επιβολή ΦΠΑ με συντελεστή 13%* στα ιδιωτικά δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. *- Θα συν... περισσότερα »

.Εθνική σύνταξη στα 390 ευρω η πρόταση Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό

Θέσπιση βασικής σύνταξης ύψους 390 ευρώ, κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και ανακαθορισμό με στόχο τη μείωση των συντάξεων των ήδη συνταξιούχων προβλέπει η μεταρρύθμιση του υπουργού Εργασιας Γιώργου Κατρούγκαλου η οποία θα τεθεί σήμερα υπόψη του υπουργικού συμβουλίου. 

Ο κ. Κατρούγκαλος στην κοινή συνεδρίαση των Κυβερνητικών Συμβουλίων Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση που εμπεριέχει στοιχεία του πορίσματος των 12 σοφών, ωστόσο ο ίδιος απορρίπτει αρκετά σημεία του πορίσματος. *Ο κ. Κατρούγκαλος θα παρουσιάσει μια πρόταση που προβλέπει:* -Δια... περισσότερα »

.ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ και δόσεις στο Taxis Ο λογαριασμός έως το τέλος του Οκτωβρίου

Βροχή από εκκαθαριστικά ανεβαίνουν στο Taxis με στόχο η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών να εισπράξουν φόρους και αυξημένα ποσά από τις ρυθμίσεις χρεών. 

Από χθες και για τις επόμενες θα ανεβαίνουν και νέα εκκαθαριστικά στο Taxisnet, για ρυθμίσεις χρεών και για τον ΕΝΦΙΑ ενώ ακόμη δεν έχει ανοίξει η εφαρμογή για να αποδοθεί ο ΦΠΑ... 

Η διαδικασία με τον υπολογισμό των τόκων στη ρύθμιση των 100 δόσεων είναι σε εξέλιξη όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ενώ την ίδια στιγμή περίπου 6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για να πληρώσ...περισσότερα »

.Στήνει… υπουργικό ο Ολάντ στην Αθήνα με το βλέμμα στα «ασημικά»

Ως μία ευκαιρία ενδυνάμωσης των ελληνογαλλικών σχέσεων που αναθερμάνθηκαν ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, με αποκορύφωμα τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου απέναντι στα σχέδια για έξοδο της Ελλάδας από τη νομισματική ένωση βλέπουν στο Μέγαρο Μαξίμου την διήμερη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ. 

Η γαλλική «απόβαση», καθώς ο κ. Ολάντ θα έρθει στην Αθήνα συνοδευόμενος από το... μισό υπουργικό του συμβούλιο και εβδομήντα επιχειρηματίες από την οικονομική ελίτ της χώρας, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την κυβέρνηση, αφενός να στείλει εκ νέου σαφές μήνυμα ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.