.Άρθρο Ευάγγελου Βενιζέλου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Έθνος της Κυριακής

*«Ο Σεπτέμβριος έρχεται με μεγάλες αξιώσεις»* Εφικτή η έξοδος από την κρίση Ο Σεπτέμβριος και η ΔΕΘ ταυτίζονται στη συλλογική συνείδηση με την εξαγγελία της οικονομικής πολιτικής της νέας περιόδου. Φέτος όμως – μετά έξι χρόνια κρίσης και τριάμισι χρόνια σκληρών προσπαθειών για την ανάσχεση και την υπέρβασή της – ο Σεπτέμβριος πρέπει να σηματοδοτήσει κάτι πολύ σημαντικότερο: 

Την είσοδο στην τελική ευθεία για την οριστική έξοδο από την κρίση. Τη σταδιακή, αλλά οριστική έξοδο από το Μνημόνιο, που αποτυπώνει μία συνεχόμενη, σκληρή αλλά άνιση διαπραγμάτευση με τους εταίρους και πιστωτές ... περισσότερα »

.Δραματικές εξελίξεις στο Άγιον Όρος: Ανακηρύσσεται ανεξάρτητο & καλεί …τη Ρωσία;

Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή: Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδονίας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. 

Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο. 

Η συγκεκριμένη είδηση, δεν είναι καινούργια. Έρχεται όμως να δέσει απόλυτα με την Αύριο έχουμε συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, για να συζητήσει το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων των Ιερών Μονών, τ...περισσότερα »

.Όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που φλερτάρουν με την Τ.Α.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές προσελκύουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων βουλευτών-στελεχών του*ΠΑΣΟΚ** *που ανησυχούν για την πορεία του κόμματός τους στις προσεχείς εθνικές εκλογές, επομένως και για το πολιτικό τους μέλλον. 
Διέξοδο στους Δήμους και τις Περιφέρειες αναζητούν επίσης πρώην υπουργοί του *ΠΑΣΟΚ*, όπως επίσης ανεξάρτητοι βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και θέλουν να διατηρήσουν τις αποστάσεις τους. 

Η επιλογή των υποψηφιοτήτων θα είναι μία σύνθετη άσκηση για τη Χαριλάου Τρικούπη, δεδομένης της κατάρρευσης των ποσοστών του *ΠΑΣΟΚ** *από τις εκλογές του 2009 μέχ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.