.Οι φαύλοι πέφτουν, οι πατριώτες να ετοιμάζονται...

Πριν από μερικά χρόνια, όταν κυβερνούσε ο πραγματικός Ανδρέας, όχι ο ψευτοΑλέξης που τον υποδύεται, κάποια εφημερίδα είχε γράψει «Πέφτει ο φαύλος». 

Ήταν η εποχή που τα σκάνδαλα με τα πάμπερς και τα «κωλόσπιτα» ήταν στην πρώτη γραμμή, ο Παπανδρέου και το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» κατήγγειλαν διαπλοκή, πολιτικές διώξεις, δημοσιογράφους που είχαν στοχοποιήσει την κυβέρνηση και άλλα τέτοια. 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όχι μόνο μια φορά αλλά πάντα ως φάρσα. Κάθε φορά που μια κυβέρνηση στριμώχνεται στα σχοινιά, κάθε φορά που βλέπει να πλησιάζει το τέλος της, καταφεύγει στη γνωστή τακτική. Απειλεί, στ...περισσότερα »

.Η... ανάπτυξη που ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε με την αξιοποίηση των ολυμπιακών ακινήτων ήρθε!

Την ίδια στιγμή που η χώρα ασχολείται με το σύμφωνο συμβίωσης και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Εκκλησίας και ομοφυλοφιλικών οργανώσεων στην Αθήνα, στα νότια προάστια γίνεται χαμός. 

Το προσφυγικό, το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας καμώνεται ότι θα αντιμετωπίσει με ανθρωπισμό και αλληλεγγύη, έγινε η βόμβα που όλοι φοβόμαστε.

 Ο πρωθυπουργός όμως στη Βουλή μας κούνησε το δάκτυλο λέγοντας ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με μεμονωμένα επεισόδια όπως αυτά που έγιναν χθες. Άλλωστε στα γήπεδα γίνονται χειρότερα όπως είπε. Βεβαίως ούτε κουβέντα, επί της ουσίας, για το γεγονός ότι η Ελλάδα μ... περισσότερα »

.Ψίχουλα τελικά το επίδομα θέρμανσης -Νέος κόφτης στα ποσά

Αν δεν φτάσουν τα 105 εκατ. ευρώ που έχουν προβλεφθεί στον Προϋπολογισμό, τότε οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης που θα παραμένουν σε εκκρεμότητα, θα πληρωθούν κατ' αναλογία και όχι σύμφωνα με τα όσα ορίζει η Απόφαση του υπουργείου Οικονομικών! 

Αυτά προβλέπει, ούτε λίγο ούτε πολύ η Απόφαση που φέρει τις υπογραφές όλου του οικονομικού επιτελείου και συγκεκριμένα στο άρθρο 5: «Εφόσον το υπόλοιπο του προϋπολογισθέντος ποσού επιδόματος θέρμανσης, δεν επαρκεί για την κάλυψη τυχόν ποσού επιδόματος που αφορά σε εκκρεμούσες αιτήσεις, τότε αυτό (το ως άνω υπόλοιπο) θα καταβάλλεται στους δ... περισσότερα »

.ΠΑΣΟΚ: Ο εγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών έχει αιφνιδιάσει την κυβέρνηση

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, με αφορμή την σημερινή του τοποθέτηση στην Βουλή ασκεί το ΠΑΣΟΚ, καταλογίζοντάς του απουσία σχεδίου και επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος. 

«Περηφανεύεται για την επιτυχία της επιχείρησης καταγραφής των προσφύγων, την επόμενη μέρα της προειδοποιητικής επιστολής της Κομισιόν για την καθυστέρηση αποστολής στοιχείων ταυτοποίησης για 371.000 ανθρώπους» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Σήμερα τα hot spots έγιναν κέντρα ταυτοποίησης, μίλησε για χώρους προσωρινής φιλοξενίας των υπό... περισσότερα »

.Οι πληρωμές μέσω κάρτας ή τράπεζας που θα αναγνωρίζονται από την εφορία

Αποκλειστικά και μόνο μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και συναλλαγών μέσω τραπεζών θα «χτίζεται» το αφορολόγητο όριο για μισθωτούς και συνταξιούχους το 2016. 

Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους θεσμούς, κατά τη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκε το πλαίσιο για τη νέα ανεξάρτητη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. 

Με διατάξεις που θα κατατεθούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή θα προβλέπεται η σύνδεση του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος με τις δαπάνες που γίνονται με τη χρήση πλαστικού χρήματος. Αυτό ισχύει και για τις ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.