.Το τέλος της μεσαίας τάξης

*Ό,τι απέμεινε από τη μεσαία τάξη διαλύει η κυβέρνηση της Αριστεράς οδηγώντας σε πλήρη φτωχοποίηση εκατομμύρια Έλληνες* Ό,τι απέμεινε από τη μεσαία τάξη διαλύει η κυβέρνηση της Αριστεράς οδηγώντας σε πλήρη φτωχοποίηση εκατομμύρια Έλληνες. 

Όμως, με το πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στη Βουλή ουσιαστικά ανοίγει νέος κύκλος φοροαποφυγής, όχι γιατί οι πολίτες δεν θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν. Ο λογαριασμός που έρχεται είναι εξαιρετικά βαρύς. Είναι εικόνες αποκάλυψης για μισθωτούς, συνταξιούχους και ιδιοκτήτες ακινήτων. Σε καμιά περίπτωση δεν πειράζονται οι έχοντες πολλά λε... περισσότερα »

.Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους στη Βουλή

Σε υψηλούς τόνους και με την αντιπαράθεση των εισηγητών ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, άρχισε στην κοινή συνεδρίαση των τριών αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής, η επεξεργασία επί της αρχής, του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την απελευθέρωση της δόσης ύψους δύο δισ. ευρώ. 

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου, κάνοντας λόγο για δύσκολα, αλλά αναγκαία μέτρα προκειμένου να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της χώρας και να σταθεροποιηθεί η οικονομία της, ενώ επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, κατηγορώντας ιδιαίτερα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, για επιλεγμένη αμνησία και πελατειακή λογική... περισσότερα »

.Τα αναδρομικά χαράτσια που φέρνουν τα πρώτα 48 μέτρα του μνημονίου

Αναδρομική φορολόγηση θα πρέπει για μία ακόμη φορά οι φορολογούμενοι όπως προκύπτει από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου. 

Οι φορολογούμενοι πολίτες που έχουν προγραμματίσει τα έσοδα και τα έξοδα του νοικοκυριού τους σύμφωνα με όσα ισχύουν σήμερα θα βρεθούν μπροστά σε νέες εκπλήξεις, καθώς η κυβέρνηση κατέθεσε το πολυνομοσχέδιο με τα πρώτα μνημονιακά μέτρα, ωστόσο η εφαρμογή πολλών εξ' αυτών ξεκινάει αναδρομικά από την πρώτη του 2015, παρόλο που είμαστε ήδη στα μέσα Οκτωβρίου. 

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα υποστούν ένα διπλό σοκ καλούμενοι να πληρώσουν υψηλούς φόρους για τις ιδιοκτησίες... περισσότερα »

.Πώς θα μπει τέλος στις συναλλαγές με μετρητά

 *Γιατροί, δικηγόροι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, θα πληρώνονται με πλαστικό χρήμα* Παρελθόν θα αποτελούν σε λίγους μήνες οι συναλλαγές με μετρητά αφού όλες οι πληρωμές σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες θα γίνονται υποχρεωτικά με πλαστικό χρήμα. 

Δηλαδή με χρεωστι
κές και πιστωτικές κάρτες με τον ηλεκτρονικό τρόπο που μπήκε στη ζωή των Ελλήνων ραγδαία με την επιβολή των capital controls. Σε πρώτη φάση το υπουργείο Οικονομικών θα υποχρεώσει από το επόμενο έτος κάθε επιχείρηση αλλά και κάθε ελεύθερο επαγγελματία να ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.