.Η M. Πέμπτη της Ελλάδας: 2μερη σύσκεψη EuroWorking Group 8 - 9 Απριλίου

Διπλή θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η συνεδρίαση του EuroWorking Group της επόμενης εβδομάδας με στόχο να βρεθεί έστω και στο παρά πέντε λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας. 

Μέχρι στιγμής ήταν γνωστό πως το EuroWorking Group ήταν προγραμματισμένο για την Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. 

Οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής έρχονται έπειτα από το ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters, το οποίο αναφέρει ότι η ελληνική πλευρά ενημέρωσε τους Ευρωπαίους πως ξεμένει από χρήματα στις 9 Απριλίου. Σημει... περισσότερα »

.Τι θα γίνει αν η Ελλάδα δεν πληρώσει το ΔΝΤ... Η Bank of America εξηγεί τα βήματα μέχρι τη χρεοκοπία

Χρεοκοπία με... καθυστέρηση θα σημειωθεί στην Ελλάδα αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πληρώσει τη δόση των 458 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου αλλά και στις 20 Απριλίου όταν λήγουν τόκοι ύψους 80 εκατ. ευρώ προς την ΕΚΤ. Η Bank of America Merrill Lynch υποστηρίζει πως αν αυτό συμβεί η Ελλάδα μπορεί να χρεοκοπήσει επισήμως τον Μάιο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει αν η Ελλάδα δεν πληρώσει μια δόση, προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρξει αυτόματα χρεοκοπία. Η Ελλάδα μπορεί να έχει μια περίοδο χάρητος ενός μήνα. Τα βήματα είναι τα εξής: -Τα κλιμάκια ...περισσότερα »

.Τι θα γίνει αν η Ελλάδα δεν πληρώσει το ΔΝΤ... Η Bank of America εξηγεί τα βήματα μέχρι τη χρεοκοπία

Χρεοκοπία με... καθυστέρηση θα σημειωθεί στην Ελλάδα αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πληρώσει τη δόση των 458 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου αλλά και στις 20 Απριλίου όταν λήγουν τόκοι ύψους 80 εκατ. ευρώ προς την ΕΚΤ. 

Η Bank of America Merrill Lynch υποστηρίζει πως αν αυτό συμβεί η Ελλάδα μπορεί να χρεοκοπήσει επισήμως τον Μάιο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει αν η Ελλάδα δεν πληρώσει μια δόση, προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρξει αυτόματα χρεοκοπία. Η Ελλάδα μπορεί να έχει μια περίοδο χάρητος ενός μήνα. Τα βήματα είναι τα εξής: -Τα κλιμάκια ...περισσότερα »

.Τα ερωτήματα στην απόδραση της Βίκυς Σταμάτη.... Η προσχεδιασμένη κίνηση και το καταγγελτικό γράμμα των 4 σελίδων

Ως μια προσχεδιασμένη κίνηση περιγράφεται τελικά η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. 

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης και ήδη τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο συνελήφθησαν από την Ασφάλεια δυτικής Αττικής, μετά την απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

'Οπως σημειώνεται οι τέσσερις σωφρονιστικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της τυπικής διαδικασίας και σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία, για απ... περισσότερα »

.Σαμαράς: «Ναι» σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να μείνει η χώρα στο ευρώ

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ανοιχτός στο να προσφέρει πολιτική διάσωση, γράφει το Bloomberg. Δύο μήνες μετά το πέρας των εκλογών και την απομάκρυνση του από τον πρωθυπουργικό θώκο, 

ο Αντώνης Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στο Bloomberg και μέσω αυτής διατρανώνει την προθυμία του να πάρει μέρος σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αν το διακύβευμα είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ. 
«Αν το σχέδιο είναι παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ, τότε θα παράσχουμε στήριξη. 

Η έξοδος θα σηματοδοτήσει μια ολοκληρωτική καταστροφή», αναφέρει ο κ. Σαμαράς σε μια συνέντευξη με τίτλο: «Ναι» σε κυβέρ... περισσότερα »

.Δώρα και παγίδες στο δρόμο για τη νέα ρύθμιση... Πότε συμφέρουν οι 100 δόσεις για τις οφειλές στα Ταμεία

Μείωση και μάλιστα σημαντική στα ποσά των μηνιαίων δόσεων μπορούν να πετύχουν 100.000 οφειλέτες που είναι ενταγμένοι σε ρύθμιση χρεών, στην περίπτωση που επιλέξουν να μεταφερθούν στη νέα ρύθμιση πληρώνοντας το υπόλοιπο της οφειλής τους σε περισσότερες δόσεις. 

Η μεταφορά από την παλιά στη νέα ρύθμιση, σύμφωνα με τα παραδείγματα που δημοσιεύει σήμερα ο *Ελεύθερος Τύπος*, κρύβει δυο δώρα αλλά και παγίδες που θα πρέπει να τις αποφύγουν οι οφειλέτες, ώστε να βγουν κερδισμένοι. 

Τα οφέλη που θα αποκομίσουν όσοι μεταφερθούν από παλαιότερη στη νέα ρύθμιση είναι: 1.Κέρδος από τη μείωση του ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.