.Νίκησε και τον Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός

Αυτός δεν ήταν «εξάστερος», ήταν το κάτι άλλο! Ένας Παναθηναϊκός βγαλμένος απ' τα πιο τρελά όνειρα των φίλων του, έκανε ό,τι ήθελε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πετυχαίνοντας συνολικά 18 τρίποντα (σε 26 προσπάθειες, 69%), «ισοπέδωσε» τη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς (που αποθεώθηκε) με σκορ 91-73 για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι πράσινοι -που είναι στο 2-1 πλέον- έπιασαν απίστευτα επίπεδα απόδοσης, με τη διαφορά να φτάνει και στο +30 στα μισά της τρίτης περιόδου (70-40), προτού φυσιολογικά πέσει λίγο ο ρυθμός προς το τέλος.

«Μάγος» ο Σλότερ με 23 πόντους (7/10 τρίποντα), σταθερά ο Μπατίστα με 14 (6/8 δίποντα), δυναμίτης ο Φώτσης (4/4 τρίποντα) και ιστορία ο Διαμαντίδης που έγινε ο πρώτος που φτάνει τις 1.000 ασίστ!

.«Καμία συμφωνία με τη Γερμανία για στήριξη της Ελλάδας μετά το μνημόνιο»

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία της Ελλάδας και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών για περαιτέρω στήριξη της ελληνικής οικονομίας, μετά το πέρας του μνημονίου» αναφέρει σε έκτακτο δημοσίευμά του το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg.

 Η είδηση που μετέδωσε το αμερικανικό πρακτορείο έρχεται να βάλει φωτιά στο οικονομικό επιτελείο και την κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο, σε συνέντευξή του στη Deutsche Welle αναφερόμενος στην προληπτική γραμμή πίστωσης σημείωνε ότι «οι πιστωτές ... περισσότερα »

.Βενιζέλος: Η τρόικα θα έρθει το ταχύτερο

Οι θέσεις μας είναι διαμορφωμένες, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, αν η Ελλάδα θα στείλει τις θέσεις της στην τρόικα, για την οποία είπε ότι θα έρθει στην Αθήνα το ταχύτερο.

Σχετικά με το ζήτημα των απολύσεων στο δημόσιο, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα από τα δύο κόμματα της κυβέρνησης, οι θέσεις του οποίου λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Όλα τα θέματα συζητούνται και στο τέλος βγαίνει το συμπέρασμα.

Σχετικά με το ασφαλιστικό ανέφερε ότι σε αυτό τον τομέα έχουν γίνει πολλά και ζήτησε να μη λησμονούνται οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Όταν δε ρωτήθηκε για τον διάδοχο του κ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Άμυνας, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι θα ανακοινωθεί όταν πρέπει.

.Τελεσίγραφο στην Ελλάδα από τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ

«Τελεσίγραφο» στέλνει το ΔΝΤ στην Ελλάδα λέγοντα πως τα στελέχη του δεν επιστραφούν στην Αθηνά, εάν πρώτα δεν ικανοποιηθούν και δεν εφαρμοσθούν όλες οι πολιτικές που έχει ζητήσει η τρόικα. 

Ο εκπρόσωπος τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις, στο πλαίσιο ενημέρωσης δημοσιογράφων από την Ουάσιγκτον ερωτηθείς για το εάν η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα προσδιορίζεται κοντά στις 8 Νοεμβρίου υπογράμμισε πως προς το παρόν το ΔΝΤ αναμένει «το πλήρες σύνολο των προτάσεων πολιτικής» της κυβέρνησης προκειμένου να προσδιορίσει το χρονοδιάγραμμα επιστροφής στην Ελλάδα. Ερωτηθείς...περισσότερα »

.«Εγκληματική επιλογή η διάθεση των 11,5 δισ. ευρώ του ΤΧΣ για άλλους σκοπούς»

Για την κεφαλαιακή επάρκεια των τεσσάρων συστημικών τραπεζών διαβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, τον Αλέξη Τσίπρα ενημερώνοντας τον για τα αποτελέσματα των stress test με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται στη κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια και να καλεί τις τράπεζες να ανταποδώσουν με ρευστότητα τη στήριξη που έχουν λάβει. 

«Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τον διοικητή της ΤτΕ για τα αποτελέσματα του τεστ αντοχής των τραπεζών αλλά και για την εν γένει κατάσταση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Με βάση τα αποτελέσματα που μας παρου... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.