.Πρόγραμμα υιοθέτησης ανασφαλίστων και αναξιοπαθούντων ασθενών-ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ίδρυσαν “Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής”, που αφορά ανασφάλιστους πολίτες.
Το Ιατρείο λειτουργεί με 255 γιατρούς και 23 ειδικότητες για τη στήριξη των ανασφάλιστων και άπορων πολιτών. Από την έναρξη της λειτουργίας (1η Φεβρουαρίου 2012) μέχρι και σήμερα το Ιατρείο αριθμεί 15.000 ιατρικές επισκέψεις. 

Εκατοντάδες από αυτούς τους ασθενείς υποβλήθησαν σε ιατρικές πράξεις και εξετάσεις, εργαστηριακές και κλινικοεργαστηριακές ή παραπέμφθηκαν σε κλινικές και νοσοκομεία, δημόσια ή ιδιωτικά που ανέλαβαν τη νοσηλεία τους (ODC), στα πλαίσια της συνεργασίας με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. 

Οι ασθενείς λαμβάνουνδωρεάν και τη φαρμακευτική τους αγωγή από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Εξυπηρετήθηκαν, επίσης, περισσότεροι από 3.000 ανασφάλιστοι ασθενείς, εκτελώντας δωρεάν συνταγές.

Από 01/01/2013, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ξεκινάει σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φαρμακευτικών 
Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) ένα σπουδαίο πρόγραμμα υιοθέτησης των ανασφάλιστων και αναξιοπαθούντων ασθενών στην Αττική καθώς και στις παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας.

Η συμμετοχή των πολιτών του Δήμου μας, μέσα από τη Δράση «Όλοι μαζί μπορούμε», με τον ΣΚΑΙ, ήταν σημαντικότατη, και συνέβαλλε στη συγκέντρωση χιλιάδων φαρμάκων στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για τους ανασφάλιστους ασθενείς.

 Μετά από πρωτοβουλία του Δήμαρχου Ζωγράφου Κων/νου Καλλίρη και του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, ο Δήμος συμμετέχει στο πρόγραμμα υιοθέτησης των ανασφάλιστων και αναξιοπαθούντων ασθενών προτείνοντας 30 ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες οι οποίοι λαμβάνουν συγκεκριμένες μηνιαίες αγωγές ώστε να εξασφαλιστεί κάθε μήνα η φαρμακευτική τους αγωγή, ώστε ο χρόνια άρρωστος να μη μείνει φαρμακευτικά ακάλυπτος. 

Θα προηγηθεί έλεγχος της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου για τα κοινωνικά κριτήρια επιλογής των ασθενών.

– Καλούμε τους ενδιαφερόμενους, ή όποιος γνωρίζει κάποιον πολίτη που έχει ανάγκη, να απευθυνθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ή στον Αντιδήμαρχο Νεότητας Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κο Μιχάλη Καλογιαννάκη στο τηλ.: 210 77 73 157.

.Συμμαχία Κωνσταντοπούλου - Κασιδιάρη


Μια νέα περίεργη συμμαχία προέκυψε στην προανακριτική. 

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να υπάρχουν κάμερες (για βιντεοσκόπηση) στην αίθουσα με την αιτιολογία ότι θέλει να αποτυπώνονται και οι εκφράσεις των βουλευτών όταν ομιλούν στην Επιτροπή. 

Μαζί της συμφώνησε και ο Ηλ. Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής. 

Το αίτημα απερρίφθη, αφού ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι εκφράσεις, αλλά τι λένε οι βουλευτές.

Αφού λύθηκε το θέμα με τις κάμερες νέο πρόβλημα προέκυψε με το Wi-Fi, αφού η αίθουσα (151) όπου συνεδρίαζε η 
Επιτροπή δεν είχε τέτοιο και ο κ. Βαρβιτσιώτης ζήτησε να μεταφέρουν τις εργασίες της Επιτροπής σε διπλανή αίθουσα (150) που είχε. 

Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρήκε την ευκαιρία και κατηγόρησε τον κ. Βαρβιτσιώτη ότι θέλει internet στην Επιτροπή για να κάνει διαρροές. 

Γρήγορα όμως εγκατέλειψε αυτή την άποψη, όταν ο κ. Βαρβιτσιώτης της είπε ότι ήδη έγινε η πρώτη διαρροή από τον κυρία Κωνσταντοπούλου για την ένσταση που έκανε για τον κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη να είναι Πρόεδρος της Επιτροπής.

.ΝΔ: Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Τσίπρας


Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, μετά τις συναντήσεις του με αξιωματούχους του ΔΝΤ στην έδρα του Ταμείου στην Ουάσινγκτον. 

«Ο εκτός τόπου (εδώ και αρκετούς μήνες), αλλά και εκτός χρόνου εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού κ. Τσίπρας, δήλωσε στο ΔΝΤ την αντίθεσή του με το “κόψιμο” του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στην Ελλάδα... 

Πιθανόν να αναφέρεται σε μία από τις χώρες που έχει επισκεφθεί... Καλά είναι τα ταξίδια αναψυχής, αλλά ας διαβάζει τουλάχιστον εφημερίδες...», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

.Συνάντηση Τσίπρα- Λίπτον


Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνει σήμερα το πρόγραμμα των επαφών του στην Ουάσιγκτον με τη συνάντηση του με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Λίπτον, όπου αναμένεται να παραστεί ο Πολ Τόμσεν και άλλοι αξιωματούχοι του Ταμείου.
Στο μεταξύ, ο κ. Τσίπρας και μέλη της συνοδείας του δείπνησαν σε ελληνικό εστιατόριο της Ουάσιγκτον με τον βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Έρικ Ρούμπιν και τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας, Κρίστοφερ Σμαρτ, με τους οποίους είχε συναντηθεί και νωρίτερα χθες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Αναφερόμενος στην χθεσινή συνάντηση, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να παρέμβει σε διεθνές επίπεδο. Αφ' ενός να εξηγήσει ότι το πρόγραμμα λιτότητας που επί τρία χρόνια εφαρμόζεται είναι αδιέξοδο και αφ' ετέρου να διεκδικήσει συμμαχίες γιατί το αδιέξοδο του προγράμματος απειλεί όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία».
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Στο πλαίσιο αυτό, είχα τη δυνατότητα στις επαφές μου με το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών να εξηγήσω τα αδιέξοδα του προγράμματος λιτότητας στην Ελλάδα. 
Ταυτόχρονα, είχα τη δυνατότητα να εξηγήσω ότι η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει ένα πόλο σταθερότητας, ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας στην πολυτάραχη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Στόχος μας είναι μια πολυδιάστατη και ενεργητική εξωτερική πολιτική».
Και κατέληξε:
«Τέλος, εξήγησα ότι στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου η Ελλάδα δεν πρόκειται και δεν πρέπει να διαπραγματευτεί με κανένα το δικαίωμα στην ΑΟΖ. Και μάλιστα πιστεύουμε ότι αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα πρέπει να στηριχθεί και από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών».

.Αντρίκος Παπανδρέου κατά Καμμένου


Ξεκίνησε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η εκδίκαση της αγωγής που έχει υποβάλει ο Αντρίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, σε βάρος του Πάνου Καμμένου, για όσα έχει υποστηρίξει ο ιδρυτής του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του σε αγοραπωλησίες ασφάλιστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας.

Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί ως αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον κ. Καμμένο ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ, μετά από δηλώσεις του βουλευτή περί συμμετοχής του στο στελεχιακό δυναμικό επενδυτικής εταιρίας που αγόρασε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας την εκτίναξη των spreads.

.Συμφωνία για κλήση Βενιζέλου


Στην κλήση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμφωνούν όλα τα κόμματα, πλην ΠΑΣΟΚ, καθώς σήμερα κλήθηκαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τους μάρτυρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ επιθυμούν την κλήση και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Λουκά Παπαδήμου, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί εάν χρειαστεί μαρτυρία ή τοποθέτηση τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστιν Λαγκάρντ. 

Εν τω μεταξύ, με τις καταθέσεις του προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, του πρέσβη μας στη Γαλλία Κωνσταντίνου Χαλαστάνη και του πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη το ουσιαστικό έργο της προανακριτικής επιτροπής της βουλής για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». 

.Αντ. Σαμαράς: Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν ανήκουν στις συντεχνίες


Μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο θέμα της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της επίταξης από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη.
   "Ο Ελληνικός Λαός έχει κάνει θυσίες. Τεράστιες θυσίες. Και εξαιρέσεις δεν μπορώ να επιτρέψω. Άλλωστε, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν ανήκουν στις συντεχνίες. 

Στο Λαό ανήκουν, που έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί και όχι να τον ταλαιπωρούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γι' αυτό, ας το καταλάβουν όλοι: Τα λάθη του παρελθόντος δεν θα ξαναγίνουν! Καθαρές κουβέντες!" διεμήνυσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Στο μεταξύ, την εφαρμογή της αυτόφορης διαδικασίας, ζητά για τους απεργούς του μετρό η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.

Απέστειλε στην Κρατική Ασφάλεια τις αποφάσεις με τις οποίες κρίθηκαν παράνομες οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο μέσο μεταφοράς και ζητά, η Αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

."Μπλακ άουτ" στις συγκοινωνίες μετά την επίταξη


Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για αύριο Παρασκευή (από ώρα 00.01 έως 23:59), και παναττικής πανεργατικής στάσης εργασίας (από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα) αποφάσισε κατά τη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για την επίταξη στο μετρό.
Σήμερα, ακινητοποιημένα βρίσκονται έως τη λήξη της κυκλοφορίας τους, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Oι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, στον προαστιακό σιδηρόδρομο και στα τρένα προχωρούν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, εφόσον η κυβέρνηση δεν πάρει πίσω την επίταξη.

  Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς δηλώνουν ότι η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε διάλογο μαζί τους επέλεξε τον «αυταρχικό δρόμο» της επίταξης και διαμηνύουν πως οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν όσο διαρκεί η επίταξη των εργαζομένων.

.Βενιζέλος: Η χώρα θα κάνει τη στροφή, σε πείσμα των δυνάμεων του αδιεξόδου


Αισιοδοξία, στηριζόμενη, κυρίως, στην αλλαγή κλίματος στη χώρα, αλλά και στον διεθνή περίγυρο για την Ελλάδα, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Γραμματείας της ΚΟΕΣ, χωρίς, πάντως, να αγνοεί τα «πάμπολλα» όπως είπε, προβλήματα που υπάρχουν, κυρίως στο εξάμηνο που διανύουμε μέχρι τον Ιούνιο, ούτε και την απειλή λήψης νέων μέτρων που προέκυψε από την έκθεση του ΔΝΤ. 

«Η χώρα θα κάνει τη στροφή, σε πείσμα των ετερόκλητων δυνάμεων του αδιεξόδου και της καταστροφής» τόνισε.

 Ακόμη, ο κ. Βενιζέλος καταλόγισε διγλωσσία στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καθώς παρουσιάζει δύο διαφορετικές εικόνες για τη χώρα, μία στο εσωτερικό και μια στο εξωτερικό και ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αναζητάει τον παλιό του εαυτό, αλλά τον καινούργιο, ενώ κάλυψε την απόφαση για την πολιτική επιστράτευση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

.Από τον Μάρτιο το επίδομα ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες


Από τον ερχόμενο Μάρτιο αναμένεται να χορηγηθεί το επίδομα ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι διέκοψαν τη δραστηριότητά τους εξαιτίας της κρίσης.

Οι προϋποθέσεις και το ύψος του επιδόματος εξετάσθηκαν χθες κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Εργασίας υπό τον υπουργό Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Βρούτση, με τη συμμετοχή διοικητών των Ταμείων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το επίδομα θα μπορούν να λάβουν ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (δικηγόροι, μηχανικοί) και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ύψος του επιδόματος θα είναι 360 ευρώ και θα χορηγείται για χρονικό διάστημα από 3 έως και 9 μήνες. 

Δικαιούχοι του επιδόματος είναι όσοι διέκοψαν τη δραστηριότητά τους από την 1η Ιανουαρίου του 2012 και μετά, εφόσον είχαν τουλάχιστον 3 χρόνια ασφάλισης και εισόδημα έως 30.000 ευρώ για τα έτη 2011 και 2012, εφόσον όμως δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Σχετική πρόβλεψη θα υπάρξει και για επαγγελματίες που βρέθηκαν εκτός αγοράς πριν από το 2012.

.Στάση εργασίας στο Δημόσιο στις 31 Ιανουαρίου


Την κήρυξη στάσης εργασίας στον Δημόσιο Τομέα για την Παρασκευή 31η Ιανουαρίου 2012 από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου εργασίας, αποφάσισε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

 Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, η στάση πραγματοποιείται προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια «για τις αλλαγές στο σύστημα Δημόσιας Υγείας και την αποτροπή των απολύσεων μέσω της διαθεσιμότητας».

  Με την έναρξη της στάσης εργασίας στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία, προς την πλατεία Συντάγματος.

.Κερδισμένοι και χαμένοι από την απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς


Στις χειμερινές εκπτώσεις, που ξεκίνησαν στις 15 Ιανουαρίου, είχε ποντάρει την ύπαρξή της η συντριπτική πλειονότητα του εμπορικού κόσμου του κέντρου της Αθήνας. Σχεδόν ταυτόχρονα, όμως, ξεκίνησαν οι απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κυρίως στο μετρό, με αποτέλεσμα να αποδειχθούν φρούδες και οι τελευταίες ελπίδες των εμπόρων της Αθήνας για ανάκαμψη, ώστε να μην αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στα καταστήματά τους.

Η κατάσταση, ωστόσο, δεν έχει μόνον αρνητικά αποτελέσματα, καθώς από την απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς φαίνεται ότι κάποιοι κερδίζουν. Περιφερειακά εμπορικά καταστήματα, πάρκινγκ, αλλά και ταξί βλέπουν τον τζίρο τους να αυξάνεται, μετριάζοντας έτσι τις απώλειες.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης, απεύθυνε έκκληση να βρεθεί άμεσα λύση, σημειώνοντας ότι «μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων αυτή η απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί για τον πολύπαθο εμπορικό κόσμο της Αθήνας».

Μάλιστα, ενώ τις δύο πρώτες ημέρες των εκπτώσεων στις 15 και στις 16 τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ καλά, όπως είπε, πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρσι και σε σχέση με τις γιορτές που πέρασαν, με την έναρξη των απεργιών η κατάσταση ανατράπηκε πλήρως και αυτή τη στιγμή, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταγράφεται μείωση στην κίνηση κατά 18-20%.

«Απευθύνω έκκληση να σταματήσουν οι απεργίες άμεσα, να πάψουν να υπάρχουν αυτοί οι κοινωνικοί αυτοματισμοί, είναι απόλυτα αναγκαία η κοινωνική ειρήνη και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται εξαιρέσεις ειδικά σε κάποιες κατηγορίες εργαζομένων, όταν όλοι πλήττονται τόσο ακραία» τονίζει ο κ. Κορκίδης.

Όπως λέει, το 2012 έκλεισαν συνολικά 36.000 επιχειρήσεις, ενώ άλλες 63.000 είναι στο κόκκινο, αν και υπήρξε μείωση του ρυθμού των λουκέτων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, την περίοδο 2011-2012 χάθηκαν συνολικά 135.000 θέσεις εργασίας, ενώ 40.000 έμποροι έκλεισαν τα μαγαζιά τους. 

Από την πλευρά του ο Νίκος Γιαννέτος, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τόνισε ότι «τα μέσα μαζικής μεταφοράς καλύπτουν πολύ μεγάλες ανάγκες, καθώς 80% των πολιτών που σπεύδουν στο κέντρο της Αθήνας τα χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους.

 Οι απεργίες που ξεκίνησαν μέσα στις εκπτώσεις προκαλούν πολύ μεγάλη αναστάτωση, καθώς οι εκπτώσεις είναι η μοναδική ευκαιρία για τους εμπόρους της Αθήνας για να κυκλοφορήσει ρευστό στην αγορά. Γι αυτό δεν έχει κανείς το δικαίωμα να βάζει εμπόδια».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.