.Μάχη σε δύο ταμπλό με φόντο τη Σύνοδο Κορυφής και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Εντατικές είναι τα τελευταία 24ωρα οι διεργασίες στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης αλλά και με φόντο τις διαφορετικές ταχύτητες εντός του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις και την επίτευξη συμφωνίας. 

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή για την τελική φάση στην οποία εισέρχονται οι συνομιλίες και το Μέγαρο Μαξίμου από την προηγούμενη εβδομάδα, με δύο διαδοχικές συσκέψεις του κυβερνητικού συμβουλίου, έδωσε κατευθύνσεις στους εμπλεκόμενους με τη διαπραγμάτευση, στους συμμετέχοντες στα κλιμάκια του Brussels Group, να επιταχύνουν τις απ... περισσότερα »

.Επιστολή Τσίπρα σε Λαγκάρντ πως δεν μπορούμε να πληρώσουμε το ΔΝΤ

Επιστολή προς την Κριστίν Λαγκάρντ φέρεται να είχε στείλει ο Αλέξης Τσίπρας, διαμηνύοντας στην επικεφαλής του ΔΝΤ πως η χώρα δεν θα μπορέσει να πληρώσει τη δόση των 750 εκατ. ευρώ, στις 12 Μαΐου, εάν δεν αρθούν οι περιορισμοί της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

 Την επίμαχη επιστολή, σύμφωνα με δημοσίευμα της *Καθημερινής της Κυριακής*, φέρεται να αποκάλυψε η ίδια η κ. Λαγκάρντ την Πέμπτη, κατά την ενημέρωση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου σχετικά με την Ελλάδα από τον Πόουλ Τόμσεν. 
Τελικά, βέβαια, η δόση καταβλήθηκε κανονικά χάρη στη χρήση αποθεματικών SDR που είχε η χώρα. ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.