.Το μεγαλύτερο «όπλο» που δεν χρησιμοποιήθηκε…

Το ισχυρότερο όπλο της Νέας Δημοκρατίας για να κερδίσει τις εκλογές αυτές είναι *η τριπλή δικαίωση της* μέσα σε εφτά μήνες! Όχι δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια. Μέσα σε *μόλις εφτά μήνες!* Και όχι «απλή» δικαίωση. *Τριπλή!* * Πρώτον, στο προηγούμενο επτάμηνο δικαιώθηκε *η πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, η πολιτική Σαμαρά*. 

Και δικαιώθηκε τώρα, γιατί ο κόσμος είδε (και πολύ σύντομα θα νιώσει πλήρως) την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Διότι αν συγκρίνει κανείς που βρίσκεται η χώρα, η οικονομία και η κοινωνία *σήμερα* και που βρισκόταν *πέρσι τέτοιον καιρό*, η σύγκριση είναι σ... περισσότερα »

.Κάλπη – γρίφος για την πρωτιά και πίεση σε Ποτάμι και ΑΝΕΛ

Οριακό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν δύο νέες δημοσκοπήσεις, που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη. Και στις δύο έρευνες, το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εμφανίζεται να διεκδικεί την τρίτη θέση, ενώ αυξάνεται η πίεση στο Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ. Μάλιστα οι ΝΕΛ εμφανίζονται εκτός Βουλής. 

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της Pulse για το Action24, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 0,5%. Tα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής (στην παρένθεση, επί των εγκύρων): -ΣΥΡΙΖΑ 27% (28%) -ΝΔ 27,5% (28,5%) -ΧΑ 6,5% (7%) -ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 6,5% (7%) -Ποτάμι 5% (5,5%) -Κ... περισσότερα »

.Αμέσως μετά τις εκλογές η εφορία στέλνει 500.000 «ραβασάκια» με αυξήσεις φόρων

Στα τέλη Σεπτεμβρίου περίπου 500.000 αγρότες, επιχειρηματίες και υπόχρεοι στο φόρο πολυτελούς διαβίωσης θα λάβουν ειδοποιητήριο, το οποίο θα τους πληροφορεί ότι στο Τaxisnet έχουν αναρτηθεί νέα εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος για το 2014, με έως και διπλάσια προκαταβολή φόρου και αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης έως και κατά 1.146 ευρώ για τους έχοντες ΙΧ μεγάλου κυβισμού. 

Χθες υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, σε εξάωρη σύσκεψη, δρομολόγησαν τις διαδικασίες έκδοσης των νέων εκκαθαριστικών. Οι υπηρεσίες της ΓΓΔΕ αποφάσισαν... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.