.Κίνδυνος για «μοντέλο» Κύπρου στην Ελλάδα

*Σύμφωνα με την Goldman Sachs, η Αθήνα δεν έχει πολλά περιθώρια να κάνει πίσω στις μεταρρυθμίσεις που έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει. Εάν αυτό συμβεί αργότερα, τότε αυτομάτως θα διακοπεί η χρηματοδότησή της από τους πιστωτές* 

Το σχετικό «καμπανάκι» χτυπά σε εκτενή ανάλυσή της η Goldman Sachs, ενώ την ίδια ώρα η Moody's προειδοποιεί -εμμέσως, πλην σαφώς - με υποβάθμιση της οικονομίας σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, χαρακτηρίζοντας το ενδεχόμενο αυτό ως «πιστωτικά αρνητικό γεγονός». Σύμφωνα με την Goldman Sachs, ο βασικός κίνδυνος για τη χώρα μας δεν είναι αν θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλ... περισσότερα »

.Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις της Κυριακής - κλείνει η «ψαλίδα»

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί προβάδισμα ωστόσο μόνο σε μια δημοσκόπηση η διαφορά ξεπερνά το 4%. Αναλυτικά τα ποσοστά των δύο πρώτων κομμάτων έχουν ως εξής: - Βήμα της Κυριακής: ΣΥΡΙΖΑ 25,5% ΝΔ 22,7% - Πρώτο Θέμα: ΣΥΡΙΖΑ 27,6% ΝΔ 24% - Παραπολιτικά: ΣΥΡΙΖΑ 24,2% ΝΔ 21,1% - Παρόν: ΣΥΡΙΖΑ 28,5% 21,5% 

Στην ερώτηση ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό σε τρεις δημοσκοπήσεις προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς, με τους δύο μονομάχους να λαμβάνουν τα εξής ποσοστά: - Βήμα της Κυριακής: Σαμαράς: 45,1% Τσίπρας: 33,5% - Πρώτο Θέμα: Σαμαράς: 37% Τσίπρας: 25% - Παραπ... περισσότερα »

.Ο Ερωτόκριτος στο Μουσείο Γουναρόπουλου

Με αφορμή τα 400 χρόνια από το θάνατο του ποιητή Βιτσέντζου Κορνάρου, το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου «Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και τη Φοιτητική Ένωση Κρητών οργανώνουν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 19.30 μια τιμητική βραδιά για τον ποιητή με ελεύθερη είσοδο. 

Ο Κωστής Καζαμιάκης, αρχιτέκτονας και ιστορικός τέχνης, θα παρουσιάσει και θα αφηγηθεί το τραγουδιστό, ερωτικό παραμύθι της Κρήτης, τον Ερωτόκριτο. Την αφήγηση θα πλαισιώσουν με μουσική και τραγούδι ο Ανδρέας Δερμιτζάκης με το λαούτο του, ο Βασίλης Μακεδάκης με τη λύρα του και η Ακριβή Στραγαλι... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.