.Το ντιμπέιτ θα έχει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη -Ολο το παρασκήνιο

Λίγες ώρες απομένουν πριν από την τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη, αφού πλέον τα χτυπήματα είναι και κάτω από τη μέση. 

Σε προεκλογικό χαρτί έχει αναγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ τα θέματα για την πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, παρότι δεν υπήρξε έργο στους 7 μήνες διακυβέρνησης σε αυτά τα μέτωπα. 

Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι επειδή το Μνημόνιο είναι ένα γλιστερό έδαφος, καλύτερα να χτυπήσουν τον βασικό αντίπαλο, που είναι η ΝΔ, εκεί που πιστεύουν ότι πονάει. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει, για το σκοπό ... περισσότερα »

.Επιχείρηση λάσπη....???


Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, όλα δείχνουν ντέρμπι, οπότε τι μένει σ’ αυτόν που κινδυνεύει να χάσει την εξουσία; Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Το βορβορώδες πολιτικό κλίμα, η σκανδαλολογία, η λάσπη στον ανεμιστήρα.
 
Είναι παλιά η συνταγή και για να πούμε την αλήθεια όλα τα κόμματα εξουσίας την έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς. Αλλά επιτρέπει κάτι τέτοιο το… ήθος της Αριστεράς; Η καρέκλα τελικά όλα τα επιτρέπει, ακόμη και να δοθεί η μάχη στο υπόγειο, χωρίς φως κι όχι στο ρετιρέ και με τον ήλιο να αποκαλύπτει τα πάντα. Στον κίνδυνο να μείνει ο Αλέξης από καύσιμα και να μη φτάσε... περισσότερα »

.Η χώρα όμηρος των τυχοδιωκτισμών του Τσίπρα


Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που φέρνει το χειρότερο μνημόνιο, που έγραψε ιστορία ασυνέπειας λόγων και έργων, που δεν κατάφερε ούτε ψίχουλα να μοιράσει στους ψηφοφόρους του, που το κόμμα του διασπάστηκε, που έγραψε ρεκόρ οβιδιακών μεταμορφώσεων, να βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι της επανόδου του στη διακυβέρνηση;
 
 Δυστυχώς για την Ελλάδα η δημοκρατία πάντα λειτουργούσε αλά καρτ. Όποιος κυβερνούσε είχε τη δύναμη και να επιβάλλει τους όρους του παιχνιδιού που κάθε άλλο παρά ισότιμοι ήταν. Κάπως έτσι φτιάχτηκε το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» που ταλαιπώρησε για δεκαετίες τη χώρα και έχει μακράν τη μεγαλ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.