.Βέβαιος για το "ναι" του Κογκρέσου ο Μπ. Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε σήμερα την πεποίθηση ότι το Κογκρέσο θα ψηφίσει υπέρ της αμερικανικής στρατιωτικής δράσης στη Συρία και σημείωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν ένα ευρύτερο σχέδιο για να βοηθήσουν τους Σύρους αντάρτες να νικήσουν τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου στον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα ζήτησε η ψηφοφορία να διεξαχθεί άμεσα και επανέλαβε ότι το σχέδιο των ΗΠΑ θα είναι περιορισμένο σε έκταση και δεν θα επαναληφθούν οι μακροχρόνιοι αμερικανικοί πόλεμοι στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

Οι ηγέτες των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών στη Βουλή ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν την πρόταση του προέδρου Ομπάμα για ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία.

.Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας

«Θερμός», ο Σεπτέμβριος για τον χώρο της Υγείας, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει σειρά κινητοποιήσεων, αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και στο μέτρο της κινητικότητας των εργαζομένων, το οποίο -όπως υποστηρίζουν- οδηγεί σε κλείσιμο νοσηλευτικών ιδρυμάτων και στις απολύσεις προσωπικού.

Την αρχή έκαναν χθες οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Πολυκλινική» και «Αγία Βαρβάρα», οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στις εισόδους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Πατησίων» και «Αμαλία Φλέμιγκ». 

Επίσης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει κηρύξει 24ωρη απεργία στα ψυχιατρεία με πανελλαδική συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Αύριο Τετάρτη, τα Νοσοκομεία, οι δομές της Πρόνοιας, το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, καθώς η ΠΟΕΔΗΝ και η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έχουν κηρύξει 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 15:00 και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 11:30, ενώ στην περιφέρεια οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία των Υγειονομικών Περιφερειών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης διοργανώνει αύριο και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, διότι -όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της- δυο μήνες μετά την τοποθέτηση σε διαθεσιμότητα 2.200 σχολικών φυλάκων δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια για την αποκατάστασή τους.

.«Έρχεται νέα επέλαση στις συντάξεις και τα εφάπαξ»

«Την ώρα που η κυβέρνηση υποκριτικά υπόσχεται ότι το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος από το ξεζούμισμα του λαού θα κατευθυνθεί στην ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, έρχεται νέα επέλαση στις συντάξεις και τα εφάπαξ», σχολιάζει το ΚΚΕ με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας και τη σύσκεψη με διοικητές των Ταμείων. 

«Το νέο σύστημα ρύθμισης οφειλών που ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Εργασίας στο όνομα του “εξορθολογισμού” υποκρύπτει την νέα επιδρομή στα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις νέες μειώσεις σε επικουρικές συντάξεις μέχρι την πλήρη κατάργηση τους, τις δραστικές μειώσεις στα εφάπαξ. Μέσω του συστήματος στοχεύουν σε ένα ενιαίο σύστημα παροχών και συντάξεων προς τα κάτω», τονίζει το ΚΚΕ.

«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, τα συνδικάτα πρέπει να απαντήσουν με οργάνωση και αγώνες στην κυβερνητική προπαγάνδα. Να απαιτήσουν την πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών υγείας, την χρηματοδότηση των Ταμείων από κράτος και εργοδότες, την άμεση αποκατάσταση όλων των περικοπών και την κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων», καταλήγει η ανακοίνωση.

.Αισιοδοξία στις τάξεις της Εθνικής

Στόχος της Εθνικής ποδοσφαίρου στους δύο αγώνες της με Λιχτενστάιν και Λετονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ είναι δύο νίκες τόνισαν οι διεθνείς οι οποίοι έδωσαν το «παρών» σήμερα σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής.

Οι Μιχάλης Σηφάκης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μήτρογλου αφού ενημερώθηκαν για τις νέες υπηρεσίες, αναφέρθηκαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας παραδεχόμενοι ότι πρόκειται για δύο δύσκολα παιχνίδια.

«Θέλουμε το δύο στα δύο και ξεκινάμε με τον αγώνα εναντίον του Λιχτενστάιν. Θέλουμε το απόλυτο και γι’ αυτό θα προετοιμαστούμε μέχρι την Παρασκευή για να πάρουμε το διπλό και τους βαθμούς. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι ανεξάρτητα από το όνομα της ομάδας», τόνισε ο Μιχάλης Σηφάκης και συνέχισε:

«Το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς προετοιμασμένοι και το πως θα είμαστε μέσα στο γήπεδο. Αν πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον αντίπαλο. Αν μπορέσουμε να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με το καλό ποδόσφαιρο είναι ότι καλύτερο. Είναι τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από την Παρασκευή, το πιο σημαντικό για εμένα και για όλους μας είναι οι βαθμοί. Αν το καταφέρουμε με καλό ποδόσφαιρο, θα είναι το τέλειο».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε σχετικά με τη βασική αντίπαλο της Εθνικής, τη Βοσνία και το ενδεχόμενο μιας ήττας της Βοσνίας.

«Όσο υπάρχουν ακόμη παιχνίδια, ελπίζουμε. Το θεωρούμε πάρα πολύ δύσκολο και κοιτάμε να πάρουμε εμείς τα παιχνίδια και ότι θέλει ας γίνει, είτε πάμε στα μπαράζ, είτε υπάρξει ένα στραβοπάτημα, εμείς θα πάμε με στόχο να βρισκόμαστε στη Βραζιλία το καλοκαίρι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Οι ομάδες δεν είναι όπως παλιά. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες αλλά εμείς θα πάμε για το απόλυτο».

Ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε για τον αγώνα με το Λιχτενστάιν ότι «όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Πιστεύω θα κλειστούν πίσω. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής» και κατέληξε αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του: «Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όταν με χρειαστεί ο προπονητής και θα δώσω το 100%».

.Γ. Βρούτσης: Κλείνουμε μία ακόμη ανοιχτή πληγή του ασφαλιστικού συστήματος

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον υπουργό Γιάννη Βρούτση, αποφασίστηκε η εφαρμογή νέου συστήματος που προβλέπει ενιαίες ρυθμίσεις στις εισφορές των ταμείων, νέο πλαίσιο οργανωτικών και διαρθρωτικών αλλαγών καθώς και το τελικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους στον τομέα της επικουρικής ασφάλισης και της παροχής εφάπαξ για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας:

«Προχωρούμε σήμερα σε μια ακόμη γενναία μεταρρύθμιση με διπλό στόχο, αφενός με την ολοκλήρωση της ενιαιοποίησης της επικουρικής ασφάλισης με οριστικό και δίκαιο τρόπο και αφετέρου με τον εξορθολογισμό της διαδικασίας είσπραξης των εισφορών για παροχή εφάπαξ.

Ο νέος, ενιαίος και ηλεκτρονικός τρόπος είσπραξης του συνόλου των ασφαλιστικών εισφορών μέσω της ΑΠΔ, αφορά 1.200.000 εργαζόμενους και ξεκινάει από 01.12.2013, συμβάλλει στην ταχύτερη απονομή των παροχών, αλλά και στη δραστική μείωση της εισφοροδιαφυγής με όφελος 70 εκ ευρώ ετησίως υπέρ των εργαζομένων και συνταξιούχων.

Επομένως, νοικοκυρεύουμε οριστικά τα δυο αυτά ταμεία και κλείνουμε έναν ιστορικό κύκλο 20 ετών, μια ακόμη «ανοιχτή πληγή» του ασφαλιστικού συστήματος, κατάλοιπο της αδράνειας και της αναβλητικότητας του παρελθόντος».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, ο διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) κ.κ. Αναστάσιος Παπανικολάου και Αθανάσιος Αθανασίου αντίστοιχα, ο διοικητής του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ) κ. Παύλος Παππάς, η γενική διευθύντρια Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αρτεμις Δεδούλη και η πρόεδρος της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής κ. Ευφροσύνη Κουσκουνά

.Όλες οι μεταγραφές των ομάδων της Σούπερ Λίγκας

Η παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα από τον Ολυμπιακό ήταν και αυτή που… σφράγισε την εφετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. 

Διαβάστε όλες τις μεταγραφές που έκαναν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας αλλά και ποιοι παίκτες αποχώρησαν. * ΑΠΟΛΛΩΝ ΗΡΘΑΝ* Τζόρβας (Τζένοα), Πετρόπουλος (ΑΕΚ), Κόρμπος (Λεβαδειακός), Ζουέλα (ΑΠΟΕΛ), Φελίπε Γκόμες (Παουλίστα), Τσοκάνης (Κέρκυρα), Αλβαρες (Αστέρας Τρίπ.), Μπλάζεκ (Σλόβαν Λίμπερετς), Γκουέλα (Λουντογκόρετς), Αργυρόπουλος (Πλατανιάς), Κανακούδης (Πλατανιάς), Παντελιάδης (Πανσερραϊκός), Μίνγκας (Πανθρακικός), Βέρτζος (Νίκη Βόλου), Παπαζα... περισσότερα »

.Ομιλία Βενιζέλου στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΙΣΤΑΜΕ ZOGRAFOUστοNEWS ΖΩ.3Πριν από 27 δευτερόλεπτα

Το συνέδριο στέλνει το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Παράταξης, «το μήνυμα είναι πάρα πολύ καθαρό, είναι μήνυμα εθνικής και κοινωνικής ευθύνης της παράταξής μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγοντας τις εργασίες του διήμερου πολιτικού-επιστημονικού συνεδρίου που συνδιοργανώνει το ΠΑΣΟΚ με το ΙΣΤΑΜΕ, με αφορμή την 39η επέτειο για την ίδρυση του Κινήματος, σήμερα και αύριο, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». 
Ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε ότι αύριο στην επετειακή εκδήλωση όπου θα έχει κεντρική ομιλία, θα μιλήσει «στο όν... περισσότερα »

.«Σημίτης, Γιώργος, Βενιζέλος οι εκπεσόντες άγγελοι του σοσιαλισμού»

Σκληρή γλώσσα κατά των Κώστα Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου χρησιμοποιεί, με αφορμή την αυριανή συνεύρεσή τους στην εκδήλωση του Κινήματος για την 3η Σεπτέμβρη, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος που αποχώρησε πρόσφατα από το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τους «εκπεσόντες αγγέλους του σοσιαλισμού».

Σε δήλωσή του με τίτλο «3η Σεπτέμβρη γιορτάζουν Σημίτης-Γιώργος-Βενιζέλος "οι εκπεσόντες άγγελοι του σοσιαλισμού"», αναφέρει ότι «το έργο του ιδρυτή και δημιουργού της μεγάλης, πλατιάς, πολυσυλλεκτικής, μεταπολιτευτικής Δημοκρατικής Παράταξης αμφισβητήθηκε από τους "αγγέλους" που είχε στο πλευρό του και τον πρόδωσαν».

«Τριάντα εννέα χρόνια μετά αυτοί οι εκπεσόντες άγγελοι του Σοσιαλισμού, οι υπεξαιρετές της ιστορίας και ασεβείς πολιτικοί κληρονόμοι, συναθροίζονται για να τιμήσουν την 3η του Σεπτέμβρη ως συνιστώσα πλέον της Δεξιάς και στρατονόμοι του λαού υπό τις διαταγές του 4ου οικονομικού Ράιχ. Κάνουν επιστημονικό συμπόσιο γιατί δεν τολμούν να αντικρίσουν άδειες πλατείες και στάδια», προσθέτει.

Αναφέρει δε, μεταξύ άλλων, ότι «εμάς μας αφορά το μήνυμα της 3ης του Σεπτέμβρη, που χτυπά πιο δυνατό από ποτέ στις καρδιές των Ελλήνων» και πως «ο Σοσιαλισμός είναι εφικτός και είναι υπόθεση όλων μας»

.Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Δεν έχει γίνει συζήτηση σε επίπεδο Αντώνη Σαμαρά- Ευάγγελου Βενιζέλου, άρα δεν υπάρχει τίποτα», σχολίαζαν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, αναφορικά με την υπό εξέταση αλλαγή του εκλογικού συστήματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι ίδιες πηγές σημείωναν επίσης ότι, εφόσον γίνει πρώτα αυτή η συζήτηση και σε κάθε περίπτωση πριν ανακοινωθεί κάτι, θα έχει προηγηθεί ενημέρωση και συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς.

.Πρωτοβουλίες για προοπτική σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Ρέππας

Για τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Δημήτρης Ρέππας, στο συμπόσιο που συνδιοργανώνουν το ΠΑΣΟΚ και το ΙΣΤΑΜΕ για την 39η επέτειο από την ίδρυσή του Κινήματος. 
Ειδικότερα, ο κ. Ρέππας είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει: «η σχέση μας, όμως, δεν είναι μονοσήμαντη». 

«Προσυπογράφω όσα μπορεί κάποιος να υποστηρίξει για τα προβλήματα στο εσωτερικό του, καλώ όμως να σκεφτούμε ότι στην πολιτική μετράνε οι συσχετισμοί δυνάμεων» ανέφερε. Επίσης, υποστήριξε ότι «η χώρα δεν έχει ανάγκη από δύο ΝΔ ούτε... περισσότερα »

.Η τρόικα ζητά να μπει «λουκέτο» σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ και απολύσεις εργαζομένων χωρίς αποζημίωση

Τα σχέδια της κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση των αμυντικών βιομηχανιών και την εκκαθάρισή τους εν λειτουργία μπλοκάρει η τρόικα και ζητά να μπει άμεσα «λουκέτο» σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ.

Οι δανειστές έστειλαν τελεσίγραφο στην ελληνική κυβέρνηση και ζητούν την απόλυση όλων των εργαζομένων, χωρίς καν να αποζημιωθούν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η κ. Γεννηματά επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο Ευ. Βενιζέλο και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο, ενώ νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους του ΥΠΕΘΑ, του υπουργείου Οικονομικών και συνεργάτες του πρωθυπουργού. 

Επίσης η κ. Γεννηματά ζήτησε να γίνει παρέμβαση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο ενώ το γραφείο του πρωθυπουργού έχει αναλάβει να συντονίσει τα επόμενα βήματα. Μεταφέροντας συνολικά το κλίμα που υπάρχει στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για το θέμα, ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά πάμε να δώσουμε μάχη και είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση.

Η ελληνική πρόταση, ως προς τις αμυντικές βιομηχανίες, προέβλεπε εκκαθάριση εν λειτουργία, διαχωρισμό των εργοστασίων σε στρατιωτικά και πολιτικά, καθώς και κίνητρα εθελουσίας εξόδου.

Η τρόικα γνωστοποίησε την απάντησή της για απόρριψη της ελληνικής πρότασης μέσω ηλεκτρνικού μηνύματος στο υπουργείου Οικονομικών χτες το απόγευμα. Σύμφωνα με την κα Γεννηματά, στην απάντησή της η τρόικα, ειδικά για τα ΕΑΣ, αναφέρει ότι για τη λειτουργία της εταιρείας χρειάζονται 144 εκατ. ευρώ. 

Ωστόσο, όπως επισήμανε η κ. Γεννηματά, η ελληνική πρόταση τεκμηριώνει ότι χρειάζονται 30 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα επιστραφούν μέσω αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας καθώς επίσης για άλλα 12 εκατομμύρια που αφορούν σε εθελουσία έξοδο για 350 άτομα, ποσό που επίσης δεν θα επιβαρύνει τους έλληνες φορολογούμενους.

Όπως αναφέρεται, η τρόικα δεν πρόκειται να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη διάθεση 40 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό υπό μορφή «δανεισμού», προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο εξυγίανσης των αμυντικών βιομηχανιών.

.«Ούτε σεντ για τους Έλληνες όσο δεν είναι πρόθυμοι να εφαρμόζουν τις μεταρρυθμίσεις»

Tη θέση ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, εάν δεν προχωρήσει στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων εξέφρασε η Α. Μέρκελ, μιλώντας στην Ολομέλεια της γερμανικής Βουλής. 

«Προωθούμε μια πολιτική σταθεροποίησης του ευρώ η οποία βασίζεται στην εκτίμηση ότι το ευρώ είναι καλό για τη χώρα μας, για τις δουλειές μας, και για την ευημερία μας. 

Για αυτό και υποστηρίζουμε τη διάσωση του ευρώ», τόνισε η καγκελάριος, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ούτε σεντ για τους Έλληνες όσο δεν είναι πρόθυμοι να εφαρμόζουν τις μεταρρυθμίσεις». «Διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα διότι η αλληλεγγύη θα ερχόταν για το τίποτα», τόνισε η Α. Μέρκελ. 

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας του γερμανικού κοινοβουλίου είναι σε εξέλιξη.

.Με νέο σύστημα οι προσεχείς δημοτικές εκλογές

Επανέρχονται τα σενάρια αλλαγών στο σύστημα των δημοτικών εκλογών, και μάλιστα στην κατεύθυνση της αρχικής «έμπνευσης» του πρώην υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη Σύμφωνα με την «Καθημερινή», από τον προσεχή Μάιο δεν θα υπάρχουν πολλά ψηφοδέλτια, αλλά μόνο δύο για όλους τους συνδυασμούς. 

Το ένα θα περιλαμβάνει όλους τους υποψήφιους δημάρχους και το άλλο όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Και στις δύο περιπτώσεις τα ονόματα θα αναφέρονται με αλφαβητική σειρά. Πιο αναλυτικά, το νέο εκλογικό σύστημα θα προβλέπει: • Δύο ψηφοδέλτια, ένα με τους υποψήφιους δημάρχους και ένα με ό... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.