Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος - Δεν έχω αλλεργία με τους Δημάρχους αλλά με τις ψεύτικες υποσχέσεις

.Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γιώργος Σπανός για την υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων

· Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Γιώργος Σπανός για την υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων. Στο άκουσμα της απόφασης συγγενείς κατηγορούμενων, εργαζόμενοι της ΕΤΕΚΑ και οπαδοί του Ατρομήτου που είχαν συγκεντρωθεί έξω απο την Εισαγγελία Πειραιά, αντέδρασαν με οργή. 

Δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ, ενώ ομάδα αγνώστων προπηλάκισε μέλη τηλεοπτικών συνεργείων τα οποία για να γλιτώσουν, κατέφυγαν στο κτήριο της Εισαγγελίας. Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν επίσης ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας ΕΤ... περισσότερα »

.Το ουκρανικό κοινοβούλιο απέπεμψε τον Πρόεδρο Γιανουκόβιτς

Το κοινοβούλιο της Ουκρανίας κήρυξε τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς συνταγματικά ανίκανο να εκπληρώσει τα καθήκοντά του και όρισε τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών για την 25η Μάιου. Την πρόταση δυσπιστίας υπερψήφισαν οι 328 από τους 447 βουλευτές που συμμετείχαν στη συνεδρίαση. 

Οι βουλευτές σηκώθηκαν όρθιοι, άρχισαν να χειροκροτούν και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους. Ο πρόεδρος της Βουλής της Ουκρανίας φέρεται ότι δήλωσε πως ο πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς αποπειράθηκε να επιβιβαστεί σε ένα αεροσκάφος με προορισμό τη Ρωσία, αλλά εμποδίστηκε να το πράξει και βρίσκεται τώρα στ... περισσότερα »

.Το «δεξί χέρι» της Γιούλιας Τιμοσένκο, ο νέος πρόεδρος του κοινοβουλίου

Το «δεξί χέρι» της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Γιούλια Τιμοσένκο, ο Ολεξάντρε Τουρτσίνοφ εξελέγη σήμερα πρόεδρος του κοινοβουλίου της Ουκρανίας, στην θέση του στενού συνεργάτη του Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, του Βολιντίμιρ Ρίμπακ, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του σήμερα το πρωί.

Ο Τουρτσίνοφ εξελέγη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης με 288 ψήφους υπέρ σε ένα σύνολο 450 ψήφων. «Η εξουσία στην Ουκρανία ξεκινά και πάλι το έργο της σταθεροποίησης της κατάστασης» δήλωσε ο ίδιος λίγο μετά. 

.Η Βουλή απέπεμψε τον Γιανουκόβιτς

Υπέρ της απομάκρυνσης του προέδρου, Βίκτορ Γιανουκόβιτς και της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στις 25 Μαΐου, ψήφισε η ουκρανική Βουλή. Την πρόταση δυσπιστίας υπερψήφισαν οι 328 από τους 447 βουλευτές που συμμετείχαν στη συνεδρίαση. Ορισμένοι στάθηκαν όρθιοι, χειροκρότησαν και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο. Ο Ουκρανός Πρόεδρος , πάντως, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, διεμήνυσε πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί ούτε να εγκαταλείψει τη χώρα. 

Ο κ. Γιανούκοβιτς χαρακτήρισε «πραξικόπημα» τα γεγονότα στο Κίεβο -το προεδρικό μέγαρο έχει καταληφθεί από τους διαδηλωτές και η αντιπολίτευση έχει ζητήσει πρόωρες προεδρικές εκλογές έως τις 25 Μαΐου- και υπογράμμισε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να θέσει τέλος στην αιματοχυσία.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.