.Τι περιλαμβάνει η ελληνική πρόταση για συμφωνία... Άμεση εφαρμογή του νέου ΦΠΑ στον τουρισμό από την τρέχουσα περίοδο

Τα όσα περιλαμβάνει η ελληνική πρόταση για συμφωνία που έστειλε η Αθήνα στους δανειστές, αποκάλυψε το Mega. 

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η ελληνική πρόταση περιέχει άμεση εφαρμογή του νέου ΦΠΑ στον τουρισμό από την τρέχουσα περίοδο. Διαβάστε αναλυτικά τις ελληνικές προτάσεις για πρωτογενές πλεόνασμα, ΦΠΑ, έκτακτη εισφορά, ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικό και εργασιακά. 

*Πρωτογενές πλεόνασμα* Στην ελληνική πρόταση προβλέπεται πρωτογενές πλεόνασμα *κάτω από το 1% για το 2015* και*1,5% για το 2016*. *ΦΠΑ* Οι αλλαγές στο ΦΠΑ που προτείνει η Ελλάδα *θα ισχύσουν άμεσα* κι όχι από 1/9, συμπ... περισσότερα »

.Συμφώνησαν σε κοινή γραμμή απέναντι στην Ελλάδα οι δανειστές

Έτοιμο φαίνεται ότι είναι το κείμενο των δανειστών και μέσα στην ημέρα θα φτάσει στην Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δανειστές της Ελλάδας έχουν καταλήξει σε σχέση με τους όρους της συμφωνίας που θα προτείνουν στην ελληνική κυβέρνηση. 

Το δημοσίευμα επικαλείται δύο πρόσωπα με γνώση του θέματος και όπως σημειώνεται οι αξιωματούχοι των τριών θεσμών ολοκλήρωσαν το πρωί της Τρίτης το προσχέδιο συμφωνίας για να ξεμπλοκάρει η εκταμίευση οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, μετά την χθεσινοβραδινή μίνι Σύνοδο Κορυφής στο Βερολίνο με την ... περισσότερα »

.Ο Τσίπρας ανακοίνωσε την κατάθεση πλήρους σχεδίου στους Θεσμούς

Με αναφορές στη... γερμανική Realpolitik ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση κατέθεσε χθες την πρότασή της για συμφωνία στους Θεσμούς, προαναγγέλλοντας παράλληλα υποχωρήσεις από την ελληνική πλευρά και δυσκολίες την επομένη της διαπραγμάτευσης. 

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις χθες το βράδυ, η κυβέρνηση δεν περιμένει τους δανειστές να της καταθέσουν ένα σχέδιο. Θέσαμε στους θεσμούς χθες το βράδυ το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση. Είναι πλέον στα χέρια της πολιτικής ηγεσίας της Ευρώπης που εκλέγονται και λογοδοτούν στους λαούς τους για τις αποφάσεις το... περισσότερα »

.Πού αποσκοπούν οι ομοβροντίες για εκλογές μέσα στο καλοκαίρι

Μπαράζ δηλώσεων για προσφυγή στις κάλπες σε περίπτωση που η συμφωνία με τους δανειστές δεν μπορεί να ενταχθεί στο πλαίσιο του «έντιμου συμβιβασμού» έχει ξεκινήσει από το πρωί από κορυφαίους κυβερνητικούς και κομματικούς αξιωματούχους. 

Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα και δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς ήταν το μήνυμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πενταμερούς στο Βερολίνο. 

«Τώρα που κορυφώνεται η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, είναι η ώρα των ηγετών και της συλλογικής ευθύνης. Δεν χωρούν τελεσίγραφα από πουθενά», σημείωσε ο κ. Παπαδημο... περισσότερα »

.Ο απόηχος του άρθρου Τσίπρα στη Monde... Οι αντιδράσεις και ο διεθνής αντίκτυπος

Στα χέρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές και όλα δείχνουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου θα παιχτεί η τελευταία πράξη. 

Μετά την αιφνίδια πενταμερή χθεσινοβραδινή συνάντηση Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ, Ντράγκι και Λαγκάρντ, στην καγκελαρία στο Βερολίνο όπου συζητήθηκε προσχέδιο-συμφωνία το οποίο είχε επεξεργαστεί η Κομισιόν, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι η ελληνική πλευρά κατέθεσε το δικό της κείμενο, όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

 Μέσα σε αυτό το κλίμα του άρθρο - παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στη *Monde* προκάλε...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.