.Tην Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου η συζήτηση για την αποδοχή της δωρεάς των Ζωγραφαίων


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  στον Δημο Ζωγραφου
στις 7 το απόγευμα με μοναδικό Θέμα  την αποδοχή δωρεάς
της «δεύτερης οριζόντιας ιδιοκτησίας» Ακίνητου «βίλας ζωγράφου»

.«Λευκό» από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής!


Σχεδόν δύο ώρες συνεδρίαζαν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι βίαιες συμπεριφορές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι καταδικαστέες! 

Το πλέον όμως εντυπωσιακό είναι ότι για την παράγραφο που καταδικάζει τις πρακτικές των Χρυσαυγιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε «λευκό», ενώ το ΚΚΕ ψήφισε επίσης «λευκό» για όλες τις προτάσεις! 

Συγκεκριμένα, το τελικό κείμενο της επιτροπής, που θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη: 

1) καταδικάζει τα επανειλημμένα φαινόμενα βίας, στα οποία συμμετέχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, 
2) προτείνει στον πρόεδρο της Βουλής, εφόσον συνεχιστεί η αντικοινοβουλευτική, παράνομη συμπεριφορά βουλευτών, να ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, 

3) επισημαίνει τις ευθύνες της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και 
δ) καλεί την εκτελεστική εξουσία και τη Δικαιοσύνη να επιταχύνει τις διαδικασίες απόδοσης ευθυνών.  

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε «λευκό», ζητώντας να υπάρξει ρητή καταδίκη της ρατσιστικής βίας. 

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή, με απόφαση της ηγεσίας της, δεν έστειλε βουλευτή στη συνεδρίαση και εξέδωσε ανακοίνωση: 
"Το άθλιο πολιτικό σύστημα, που αρνείται να βάλει στη φυλακή τους κλέφτες και ευθύνεται για το διεθνή διασυρμό της Ελλάδος, δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας και ορθής συμπεριφοράς". 

Επισημαίνεται ότι ήρθε στη Βουλή η δικογραφία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, για απόπειρα αντιποίησης αρχής και ηθική αυτουργία σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

.Διέψευσε ο Γ. Στουρνάρας τα περί τρίτου πακέτου βοήθειας


Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας διέψευσε δημοσίευμα που έφερε τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Θ. Κατσάμπα, να δηλώνει  ότι η χώρα θα χρειασθεί ένα τρίτο πακέτο βοήθειας.

«Οι θέσεις της χώρας εκφράζονται από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών», δήλωσε ο υπουργός στο Ρόιτερ. 

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι. Ράις, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, επισήμανε ότι το ΔΝΤ δεν συζητά για τρίτο πρόγραμμα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ υποστηρίζει ότι το άρθρο στη "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ", με δικές του δηλώσεις,  περιέχει σημαντικές ανακρίβειες.

Δεν υπήρξε ποτέ συζήτηση ή αναφορά σε "τρίτο πρόγραμμα διάσωσης", όπως λανθασμένα αναφέρει ο τίτλος του άρθρου, τόνισε ο κ. Κατσάμπας.

.Μοσκοβισί: Η Γαλλία είναι πάντα στο πλευρό της Ελλάδας


«Η Γαλλία αγωνίζεται να μη θιγεί η ακεραιότητα της ευρωζώνης. Αυτό είναι το μήνυμα που έφερα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο "φίλο" υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και στον αρμόδιο για τις διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις, υπουργό Κωστή Χατζηδάκη», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τις συναντήσεις του με τους Έλληνες αξιωματούχους.

Υπάρχει μία λέξη που είναι κοινή στα στόματα όλων μας, η λέξη «αποφασιστικότητα», είπε ο Πιερ Μοσκοβισί, μία λέξη που επανέλαβε πολλές φορές στην ολιγόλεπτη συνέντευξή του.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η ελληνική κυβέρνηση έχει τη βούληση» να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και ευχήθηκε «αυτή η βούληση να μετατραπεί σε πράξεις, 
ώστε σύντομα να έχουμε μια συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα που θα επικυρωθεί από το Eurogroup και στη συνέχεια από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο». 

«Η αίσθησή μας είναι ότι τα πράγματα βαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση», τόνισε ο κ. Μοσκοβισί.

Εξάλλου, μήνυμα αποφασιστικότητας για μια Ελλάδα μέσα στο ευρώ και την Ευρωζώνη, έστειλαν με τις δηλώσεις τους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.  

.ΔΝΤ: Ανοικτό το ενδεχόμενο επιμήκυνσης για την Ελλάδα


Την εκτίμηση ότι υπάρχουν βάσιμα επιχειρήματα για να δοθεί επιπλέον χρόνος στην Ελλάδα, ώστε να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της, έκανε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις

«Υπάρχουν καλά επιχειρήματα για να παραταθεί (πέραν του 2014) το περιθώριο που έχει δοθεί στην Ελλάδα, 
ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής» δήλωσε ο Τζέρι Ράις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Ουάσινγκτον, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο της επιμήκυνσης.

.Αναβρασμός στον αραβικό κόσμο


Ένας πολίτης της Υεμένης σκοτώθηκε και πέντε τραυματίστηκαν από τα πυρά της αστυνομίας κατά διαδηλωτών που προσπαθούσαν να εισβάλουν στην αμερικανική πρεσβεία στη Σαναά. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για ταινία που θεωρούν προσβλητική για το Ισλάμ.

Εξάλλου, περί τους πεντακόσιους διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν κοντά στην πρεσβεία της Ελβετίας στην Τεχεράνη , που εκπροσωπεί τα αμερικανικά συμφέροντα στο Ιράν,  διαμαρτυρόμενοι για την προσβλητική για την ίδια ταινία.
Δεκάδες άνθρωποι διαδήλωσαν και στην πόλη της Γάζας καίγοντας αμερικανικές και ισραηλινές σημαίες και φωνάζοντας «Θάνατος στο Ισραήλ, Θάνατος στην Αμερική».
 
Την ίδια ώρα, στο Ιράκ, η ένοπλη οργάνωση Ασάιμπ αλ Χακ διατύπωσε απειλές κατά των αμερικανικών συμφερόντων στη χώρα  απαντώντας «στην προσβολή προς τον προφήτη».

Εν τω μεταξύ, οι αφγανικές αρχές διέταξαν να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στον ιστότοπο YouTube επ' αόριστον, ώστε οι Αφγανοί να μην μπορούν να δουν την αντι-ισλαμική ταινία που προσβάλλει τον προφήτη Μωάμεθ, όπως δήλωσαν σήμερα κυβερνητικές πηγές στο Ρόιτερς. 

Παράλληλα, το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό έδωσε εντολή να κατευθυνθούν δυο πλοία στις λιβυκές ακτές μετά το θάνατο του πρεσβευτή των ΗΠΑ σε επίθεση εναντίον του αμερικανικού προξνείου στη Βεγγάζη, δήλωσε ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος.

Νωρίτερα, χθες, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν επίσης την ανάπτυξη στη Λιβύη ομάδας 50 πεζοναυτών ειδικευμένων στον αντιτρομοκρατικό αγώνα, μετά την επίθεση στη Βεγγάζη.

.ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Απεργία στις 26 Σεπτεμβρίου


Την κήρυξη 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στο Πεδίο του Άρεως, εξήγγειλαν σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. 

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την κυβερνητική παρέμβαση για νομοθετική ρύθμιση των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων στον ιδιωτικό τομέα, 
την κατάργηση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, 

τις προθέσεις κατ΄ εντολήν των δανειστών για μείωση των αποζημιώσεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης,» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ και προσθέτει ότι «όσο οι δανειστές εμμένουν στην εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών τόσο θα εντείνεται ο αγώνας των συνδικάτων».

.Χρ. Σταϊκούρας: Σύντομα νομοθετική παρέμβαση για δάνεια δήμων


Το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, επεξεργάζονται όλα τα δεδομένα και σύντομα θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει επιμήκυνση της διάρκειας των δανείων, που έχουν λάβει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων οι δήμοι και χαμηλότερο επιτόκιο κατά την περίοδο χάριτος.

Αυτό προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Εσωτερικών, τις οποίες ενημέρωσαν εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα οικονομικά προβλήματα, που αυτή αντιμετωπίζει.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των αιτημάτων των δημάρχων είναι να δοθεί περίοδος χάριτος στην καταβολή των δόσεων, επιμήκυνση για την εξόφληση των δανείων τους και χαμηλότερα επιτόκια.

."Ανοίγει" το επάγγελμα του περιπτερά


Η κυβέρνηση προχωρά στο "άνοιγμα" του επαγγέλματος των περιπτεριούχων.

Η πλήρης απελευθέρωση της πώλησης καπνικών προϊόντων καθώς και το άνοιγμα του επαγγέλματος του περιπτερά, προβλέπεται με την υπ' αριθ. Φ. 900/13/158602 Σ. 797/5-9-12 απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κατ' εφαρμογή του Ν.3919/2011: «Αρχη της επαγγελματικηςελευθεριας, καταργηση αδικαιολογητων περιορισμων στην προσβαση και ασκηση επαγγελματων».

.Βουλή: Η Επιτροπή Δεοντολογίας εξετάζει καταγγελίες για συμπεριφορές βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Μέτρα για την προστασία και την ενίσχυση του κύρους του κοινοβουλευτισμού και των βουλευτών, θα εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία συνεδριάζει το μεσημέρι μετά από επίσημες καταγγελίες για συμπεριφορές βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 

Θα προεδρεύσει ο Χρ. Μαρκογιάννης και θα συμμετέχουν ως μέλη οι βουλευτές Κυριάκος Βιρβιδάκης και Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ), Ευ. Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Μάρκος Μπόλαρης (ΠΑΣΟΚ), Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά (ΑΝΕΛ), Πολύβιος Ζησιμόπουλος (Χρυσή Αυγή), Νίκος Τσούκαλης (ΔΗΜΑΡ) και Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ).

.Έξω από το υπ.Οικονομικών συγκεντρωμένοι παραπληγικοί


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών ο πανελλήνιος σύλλογος παραπληγικών, ο όποιος έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να του εξηγήσουν τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες άνθρωποι εξαιτίας των περικοπών στα προνοιακά επιδόματα.

Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι των παραπληγικών σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά της συνάντησης με τον υπουργό, θα κατευθυνθούν στη Βουλή προκειμένου να ζητήσουν την παρέμβαση του κοινοβουλίου.

Στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις περικοπές σε συντάξεις και επιδόματα σωματεία ατόμων με προβλήματα όρασης

.Σ. Κεδίκογλου: Η κυβέρνηση καταβάλλει «κάθε προσπάθεια να μην θιγούν τα εργασιακά»


Η κυβέρνηση καταβάλλει «κάθε προσπάθεια να μην θιγούν και δεν θα θιγούν τα εργασιακά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας το πρωί στο MEGA, τονίζοντας ότι «έχουμε ήδη κατεβάσει χαμηλά το εργασιακό κόστος και δεν υπάρχει λόγος να τίθενται τέτοια ζητήματα από την τρόικα».
«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», επανέλαβε ο κ. Κεδίκογλου, καθώς, όπως σημείωσε, πρόκειται για ένα «σκληρό πακέτο που πρέπει να διαπραγματευτούμε». 

Υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει να πείσει τους εταίρους της ότι το χρέος της μπορεί να καταστεί βιώσιμο, ενώ συμπλήρωσε ότι «οι κυβερνητικοί εταίροι συμμετέχουν γνήσια 
για να επιτύχουμε την καλύτερη διαπραγμάτευση». Προσέθεσε δε, ότι η μείωση ύψους 6% στους ένστολους, που βρίσκεται μέσα στις προτάσεις, θα πρέπει να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στη διαμαρτυρία μελών της ΔΑΚΕ, χθες το βράδυ, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «άλλο είναι η γνήσια αγωνία των βουλευτών κι άλλο μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε εισαγωγικά, για την οποία έγινε μεγάλη κινητοποίηση με φτωχά - θα έλεγα- αποτελέσματα. 
Σε ερώτηση για τη στάση του προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκου Κουτσιούκη, απάντησε: «Να αποφασίσει ο κ. Κουτσιούκης αν είναι ΝΔ ή όχι».

.Στις προθήκες από 21 Σεπτεμβρίου το iPhone 5 της Apple


Το iPhone 5 της Apple θα αρχίσει να πωλείται στις 21 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία, ανακοίνωσε σήμερα ο αμερικανικός ς όμιλος πληροφορικής.
Η τιμή του θα αρχίζει από τα 199 δολάρια, ενώ κάποια μοντέλα με επιπλέον μνήμη θα πωλούνται έναντι 299 και 399 δολαρίων.

.Συνεχίζεται το «μπρα ντε φερ» κυβέρνησης - τρόικας


Συνεχίζεται το «μπρα ντε φερ» κυβέρνησης - τρόικας με την ελληνική πλευρά να προσπαθεί να πείσει για ισοδύναμα μέτρα αλλά και για τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών χαρακτήρισαν "εποικοδομητική" τη χθεσίνή συνάντηση τρόικας - Στουρνάρα ενώ και οι πολιτικοί αρχηγοί στην χθεσινή τους συνάντηση τοποθέτησαν "κόκκινες γραμμές" όσον αφορά τις απολύσεις στο Δημόσιο και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

Στο ίδιο κλίμα "διαλλακτικότητας" και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ματίας Μορς ο οποίος δήλωσε ότι υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ενώ ο Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) μίλησε για «καλή συνάντηση».

Η σκυτάλη τώρα περνάει στους αρμόδιους υπουργούς των οποίων οι δαπάνες των υπουργείων τους "ανησυχούν" τους τροικανούς (Άμυνα, Υγεία, Εσωτερικών).

Επίσης, σε πρωινές του δηλώσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Κεδίκογλου δήλωσε ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μη θιγούν τα εργασιακά.

."Ζωντανεύει" μετά από 2.500 χρόνια το αρχαίο θέατρο Διονύσου


Για πρώτη φορά ύστερα από 2.500 χρόνια θα ηχήσουν ο Αισχύλειος λόγος και η μουσική στο χώρο της νότιας κλιτύος της Ακρόπολης των Αθηνών, κοντά στο αρχαιότερο θέατρο της Αθήνας, αυτό του Διονύσου, με μια μοναδική συναυλία, το Σάββατο, 22 του μηνός.
Είναι αφιερωμένη στην αρχαιολογική κοινότητα της χώρας και όλους όσοι εργάζονται στη συντήρηση και αποκατάσταση των αρχαίων θεάτρων. 

Το πρόγραμμα της συναυλίας, περιλαμβάνει, σε παγκόσμια πρώτη, το έργο του Γιώργου Κουρουπού, «Μονόλογος», βασισμένο σε δύο μονολόγους του Αισχύλειου «Προμηθέα Δεσμώτη». Στο ενδιάμεσο ένα μικρό ιντερμέτζο, με σόλο κρουστά (Δημήτρης Δεσύλλας). 

Η φωνή του έργου, (ο μπασοβαρύτονος Τάσος Αποστόλου) άλλοτε στηρίζεται στο αρχαίο αυθεντικό κείμενο κι άλλοτε στη μετάφραση (του Πάνου Μουλλά), με τρόπο ώστε «η νοηματική συνέχεια του έργου να μην διαταράσσεται», εξήγησε ο Γιώργος Κουρουπός.

Οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα είναι 500, αριθμό που ορίζει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και η είσοδός τους στον αρχαιολογικό χώρο θα επιτρέπεται με την επίδειξη των δελτίων εισόδου που θα έχουν προμηθευτεί από τα εκδοτήρια του Μεγάρου.

.Κύκλος επαφών του Π. Μοσκοβισί στην Αθήνα


Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πραγματοποιήθηκε μία μέρα πριν από το άτυπο Eurogroup της Παρασκευής στη Λευκωσία, το οποίο αναμένεται να εκπέμψει ένα μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο κ. Μοσκοβισί συναντήθηκε με τον ομόλογό του Ι. Στουρνάρα και με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκη.

Ο κ. Μοσκοβισί, ο οποίος είναι ο πρώτος Γάλλος υπουργός Οικονομικών που επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα, από το 1998, θα έχει επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, στη Βουλή.

.Νίκη του Φιλελεύθερου Κόμματος στην Ολλανδία

Το κόμμα του απερχόμενου πρωθυπουργού της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, φαίνεται ότι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη στη χώρα. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 90 τοις εκατό της καταμέτρησης των ψήφων, οι Φιλελεύθεροι (VVD)εξασφαλίζουν 41 έδρες στις 150 του κοινοβουλίου, ενώ οι αντιπολιτευόμενοι Εργατικοί ακολουθούν με 39 έδρες. 

"Αύριο θα κάνω τα πρώτα βήματα για τον σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης" δήλωσε στην ολλανδική κρατική τηλεόραση ο Ρούτε.

"Τηλεφώνησα στον Μαρκ Ρούτε για να του εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για το γεγονός ότι οι Φιλελεύθεροι είναι και πάλι το πρώτο κόμμα" δήλωσε ο αρχηγός των Εργατικών, Ντίντερικ Σαμσομ, αποδεχόμενος την ήττα του. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.