.Η πρώτη απολογία για τον κ. Καζάκου


Σε απολογία κάλεσε ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Καλογερόπουλος τον πρώην Δήμαρχο κ. Γιάννη Καζάκο.
Ο κ. Καλογερόπουλος σύμφωνα με το πόρισμα των Ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης το οποίο εξέτασε τις συνθήκες πρόσληψης των 14 εργαζομένων υπαλλήλων στις μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες του Δήμου (Δημοτική Συγκοινωνία και Δημοτικά Πάρκα) επί Δημαρχίας του κ. Καζάκου έχει  την εντολή  «να ασκήσει πειθαρχική δίωξη με το ερώτημα της αργίας» για την περίοδο κατά τηνοποίαν ο κ. Καζάκοςδιατέλεσε Πρόεδρος των παραπάνω εταιρειών και του ζητάει εγγράφως να απολογηθεί.

Η προθεσμία της έγγραφης αυτής απολογίας που δίνει στον κ. Καζάκο είναι το αργότερο μέχρι της 10 Μαϊου 2013.

.Μουσείο Γουναρόπουλου : Περί...Μπόστ


.Πρόσκληση σε Διάλεξη: “Το αλλεργικό παιδί στο σχολείο”...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


.Συμφωνία για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ζητά το ΠΑΣΟΚ


Με την ευκαιρία της έναρξης του διαλόγου μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για τη διαπραγμάτευση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει την αναγκαιότητα αποφασιστικής συμβολής όλων των πλευρών ώστε να υπάρξει θετική κατάληξη, με την υπογραφή νέας σύμβασης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος επισημαίνεται: «H συμφωνία αυτή θα διασφαλίσει τα εργασιακά δικαιώματα και σειρά οικονομικών θεμάτων, όπως το επίδομα γάμου. 

Παράλληλα θα διαμορφώσει τους αναγκαίους κανόνες στην αγορά εργασίας που θα συνδυάσουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων με την ασφάλεια των εργαζομένων. 

Η μεγάλη μείωση του μοναδιαίου κόστους εργασίας που έχει ήδη επιτευχθεί στην Ελλάδα με κόστος των εργαζομένων, επιτρέπει και επιβάλλει θετικές ρυθμίσεις για την προστασία τους κάτι στο οποίο οι εργοδότες οφείλουν να ανταποκριθούν».

«Πιστεύουμε ότι ανάλογες κινήσεις για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων θα πρέπει να γίνουν σε κλαδικό και ομοιοεπαγγελματικό επίπεδο και σε κάθε επιχείρηση», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

.Νέο κόμμα η «Δραχμή 5 αστέρων»


Ένα νέο κόμμα με την ονομασία «ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων» έκανε την εμφάνισή του στην πολιτική σκηνή. 

Το νέο κόμμα συνεργάζεται με πολιτικούς φορείς, κινήσεις, πρωτοβουλίες και πρόσωπα, με κεντρικό στόχο την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και για το σκοπό αυτό θέτει θέμα δημοψηφίσματος. 

Προωθεί συνεργασίες σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, επιδιώκοντας τη δημιουργία συμμαχίας των χωρών του Ευρωπαϊκού νότου.

Οι πέντε βασικές θέσεις του κόμματος είναι: ανατροπή του Μνημονίου, επιστροφή στη δραχμή, αυτοδύναμη ανάπτυξη, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη. 

Η «ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση των Πέντε Αστέρων», εκπροσωπείται από ενεργούς πολίτες από όλους τους επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους, από στελέχη που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος «δεν έχουν ανάμειξη στη Μνημονική υποτέλεια».

Στην αρχική ιδρυτική φάση, επικεφαλής της Κίνησης είναι Τριμελής Γραμματεία που εκλέγεται από Προσωρινή Κεντρική Διοίκηση. 

Η οργανωτική διάρθρωση προβλέπει τη συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής, Εκτελεστικού Γραφείου, Προέδρου και Γραμματέα του Ε.Γ. καθώς και Περιφερειακών, Τοπικών και Εργασιακών Οργανώσεων. 

Η «ΔΡΑΧΜΗ Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση των Πέντε Αστέρων», εκπροσωπείται από ενεργούς πολίτες από όλους τους επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους, από στελέχη που δεν έχουν ανάμειξη στη Μνημονική υποτέλεια. 

Εκφράζει τον πατριωτικό σοσιαλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο με κοινωνική αλληλεγγύη, με αποτελεσματικότητα, εντιμότητα, διαφάνεια και αξιοκρατία, με ευαισθησία για το περιβάλλον και τους μη-προνομιούχους πολίτες, με προσήλωση στην αυτοδύναμη ανάπτυξη της χώρας, στην εγχώρια παραγωγή, την απαλλαγή από την υποτέλεια των δανεικών. 

Αρνείται τον εθνομηδενισμό, την ισοπεδωτική πολυπολιτισμική παγκοσμιοποίηση. Αντιστέκεται στην επέλαση του νεογερμανικού ιμπεριαλισμού, του διεθνούς καζινο-καπιταλισμού, στη σύγχρονη διεθνή «Ιερή Συμμαχία» της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας του τζόγου που απομυζά την πραγματική οικονομία του ανθρώπινου μόχθου. 

.Τέσσερα χρόνια φυλακή στον Μπερλουσκόνι για την υπόθεση Μέντιασετ


Το εφετείο του Μιλάνου καταδίκασε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή σχετικά με την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου Μέντιασετ. 

Τρία από τα τέσσερα χρόνια παραγράφονται, αλλά ο Μπερλουσκόνι, παράλληλα, καταδικάστηκε σε πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, η οποία υπόκειται πάντως σε επικύρωση από το ανώτατο δικαστήριο, στο οποίο θα παραπεμφθεί η υπόθεση.

Αναλυτές τονίζουν ότι μένει να φανεί αν η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης θα δημιουργήσει προβλήματα στην νεοσυσταθείσα κυβέρνηση συνασπισμού του Ενρίκο Λέτα.

.Άκαρπη η συνάντηση του υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ


Άκαρπη ήταν η συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με τους συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ (καθηγητές μέσης εκπαίδευσης) για το θέμα της αύξησης του ωραρίου.

«Η απρόσκοπτη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων είναι αδιαπραγμάτευτη » υπογράμμισε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Παιδείας, ενώ οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ, ανέφεραν ότι δεν ικανοποιήθηκε κανένα από τα αιτήματά τους.

Η πλειοψηφία των συνδικαλιστών του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ έχει ήδη συμφωνήσει για απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, που αρχίζουν στις 17 Μαΐου, πλην των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, που προτείνουν 48ωρη απεργία πριν από τις εξετάσεις, και συγκεκριμένα στις 14 και στις 15 Μαΐου.

Μετά την αποψινή συνάντηση, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αναμένεται να συνεδριάσει αύριο προκειμένου να καθορίσει τη στάση του με βάση τις απαντήσεις του υπουργού Παιδείας.

."Να προχωρήσει άμεσα η τραπεζική ένωση στην ΕΕ"


Η κυβέρνηση της Γερμανίας θέλει να προχωρήσει το ταχύτερο η τραπεζική ένωση στην ΕΕ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, πιθανώς σε δύο χρονικά στάδια, καθώς πρέπει να μεσολαβήσει μια τροποποίηση στο κοινοτικό δίκαιο προκειμένου να ιδρυθεί μια ευρωπαϊκή Αρχή επίβλεψης και εκκαθάρισης των (προβληματικών) τραπεζών. 

Ο Μάρτιν Κοτχάους δήλωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου ότι η κυβέρνηση της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ ελπίζει να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις για την δημιουργία της αρχής αυτής πριν από την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, ενώ επισήμανε πως επί τη βάσει των συμφωνιών της ΕΕ που έχουν ήδη συναφθεί μπορούν να διευθετηθούν πολλά συναφή θέματα.

.Κοινή κάθοδο της Κεντροαριστεράς στις ευρωεκλογές προτείνει ο Ευ. Βενιζέλος


Στον συνεχιζόμενο διαχωρισμό των πολιτικών δυνάμεων σε «μνημονιακές» και «αντιμνημονιακές» και στην «εκλογίκευση των οικονομικών εθνικισμών» στην Ευρώπη, αναφέρεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε άρθρο του, με τίτλο «Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο: το ψεύτικο δίπολο της κρίσης», που δημοσιεύθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

 Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος εξειδικεύει την πρότασή του για τη συγκρότηση μιας ευρύτερης Κεντροαριστεράς, που θα εκφραστεί μέσω κοινής καθόδου στις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν σε έναν χρόνο.

.ΕΣΕΕ: Αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις


Νέες αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις της χώρας εκτιμά η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) ότι θα επιφέρει η λήξη στις 15 Μαΐου του τριμήνου της μετενέργειας της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) καθώς και 42 κλαδικών συμβάσεων.

 Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ, με την ολοκλήρωση της μετενέργειας καταργείται το επίδομα γάμου και άλλα επιδόματα που προβλέπονταν στις κλαδικές συμβάσεις οδδηγώντας σε περαιτέρω μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα από 10% έως και 20%. 

.Σε προ μνημονίου επίπεδα η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου


Αποκλιμάκωση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες. Η εξέλιξη αυτή, η οποία αντανακλά τη βελτίωση του κλίματος, έχει ως αποτέλεσμα η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου να υποχωρήσει στα επίπεδα του Οκτωβρίου του 2010. Πριν δηλαδή η χώρα υπαχθεί στο καθεστώς του Μνημονίου.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου στη δευτερογενή αγορά (στοιχεία από τη διαπραγμάτευση μέσω Βloomberg) σήμερα κυμαίνονταν στο 9,5% με 9,6%, όσο περίπου ήταν και στις 15 Οκτωβρίου 2010. 

Ενδεικτική του θετικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί αναφορικά με τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, είναι και η προτροπή της Morgan Stanley προς τους επενδυτές προκειμένου να τοποθετηθούν σε ελληνικά ομόλογα. 

Οι εξελίξεις αυτές συμβάλλουν στην αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού για το ελληνικό Δημόσιο μέσω των εντόκων γραμματίων. Στη δημοπρασία 6μηνων εντόκων που πραγματοποίησε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών η απόδοση των τίτλων διαμορφώθηκε στο 4,20% από 4,30% που ήταν τον Ιανουάριο του 2013.

Η μείωση των αποδόσεων έχει συμπαρασύρει και το περιθώριο (spread), με αποτέλεσμα αυτό να κυμαίνεται στο 8,1%.

.Περισσότερες προσλήψεις παρά απολύσεις, το πρώτο τετράμηνο


Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την εξέλιξη της αγοράς εργασίας καθώς εμφανίζεται σταθερά θετικό το ισοζύγιο προσλήψεων και απολύσεων σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε το υπουργείο Εργασίας, μέσω του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Ειδικότερα, στο πρώτο τετράμηνο του έτους, (Ιανουάριος- Απρίλιος του 2013), δημιουργήθηκαν 20.460 περισσότερες θέσεις εργασίας, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι, οι θέσεις εργασίας εμφάνιζαν μείωση κατά 32.691.

Αντίστοιχα, σε επίπεδο διμήνου (Μάρτιος και Απρίλιος 2013), οι προσλήψεις ήταν κατά 38.248, περισσότερες από τις απολύσεις, έναντι μόλις 6.871 που είχαν καταγραφεί, το αντίστοιχο περσινό διάστημα (Μάρτιος & Απρίλιος 2012).

Κατά τον μήνα Απρίλιο του 2013 καταγράφηκαν 89.779 αναγγελίες πρόσληψης, 18.078 απολύσεις (καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου), 20.843 λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου και 21.560 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Από τις ροές αυτές, προκύπτει για τον μήνα Απρίλιο 2013 αύξηση της μισθωτής απασχόλησης κατά 29.298 θέσεις εργασίας, που είναι υπερδιπλάσια της αύξησης κατά 14.435 θέσεις εργασίας τον Απρίλιο του 2012 και κατά 8.950 τον προηγούμενο μήνα.

.Στο τελικό στάδιο ο κατάλογος με τους φορείς που καταργούνται


Στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας βρίσκεται ο κατάλογος με τους φορείς και τα νομικά πρόσωπα του δημοσίου, που πρόκειται να συγχωνευθούν ή να καταργηθούν και, ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοί τους να απολυθούν.

Οι συσκέψεις και οι συνεργασίες μεταξύ των αρμόδιων υπουργών στους οποίους υπάγονται οι εν λόγω φορείς, με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, αλλά και το υπουργείο Οικονομικών, είναι συνεχείς και πυρετώδεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κατάλογος με τους πρώτους φορείς που «δεν είναι απαραίτητη η λειτουργία τους» και θα καταργηθούν.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διαβουλεύσεις μεταξύ των τριών κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση και για το σχέδιο νόμου «Οργάνωσης Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», που έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τη Μεγάλη Πέμπτη και το οποίο είναι απαραίτητο προκειμένου να υλοποιηθεί η συμφωνία με την τρόικα για 4.000 απολύσεις μέχρι το 2013. 

Ένα νομοσχέδιο το οποίο, αφού ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση στις 14 Μαΐου, αμέσως μετά και με ενσωματωμένες ενδεχόμενες τροποποιήσεις που θα έχουν προέλθει από τη διαβούλευση, θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση.

Μάλιστα χθες, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης είχε συνάντηση με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο νόμου και τους ενημέρωσε και για τις συγχωνεύσεις- καταργήσεις φορέων του δημοσίου, το σχέδιο για το πρόγραμμα κινητικότητας, τις αποχωρήσεις και τις προσλήψεις με αναλογία 1 προς 1. 

Υπενθυμίζεται ότι, την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Μανιτάκης είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.

.Ως την Παρασκευή θα δοθεί για διαβούλευση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο


 Το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, με εξαίρεση ενός κόμματος, πλέον είναι ώριμο να υπερασπιστεί νέες ρυθμίσεις που θα προβλέπουν μια νέα ποινική αντιμετώπιση των φαινομένων του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, τονίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

 Ο υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει ότι το νομοσχέδιο, που επιβάλει ποινικές κυρώσεις εναντίον εκείνων που δημόσια προκαλούν ρατσιστικού χαρακτήρα βιαιοπραγίες, είναι κατά βάση έτοιμο και ως την Παρασκευή θα δοθεί για διαβούλευση.

.Άρχισε η αποχώρηση των μαχητών του PKK από την Τουρκία


Άρχισε η προαναγγελθείσα αποχώρηση των Kούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) από την Τουρκία προς το βόρειο Ιράκ, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του κύριου φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας.

"Ξέρουμε πως η κίνηση (αναδίπλωσης) των μαχητών άρχισε", υπογράμμισε ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς, συμπρόεδρος του Κόμματος για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία (BDP), χωρίς πάντως να είναι σε θέση να πει αν άρχισε σήμερα Τετάρτη ή νωρίτερα ούτε να κάνει γνωστές λεπτομέρειες για το πώς πραγματοποιείται η αποχώρηση αυτή.

Ο Ντεμιρτάς υπογράμμισε πάντως πως "οι μαχητές πρέπει αναμφίβολα να επωφεληθούν από τη νύκτα για να αναδιπλωθούν" προς τα στρατόπεδα του ιρακινού Κουρδιστάν.

Η στρατιωτική πτέρυγα του ένοπλου κινήματος, η HPG, είχε επιβεβαιώσει χθες πως η αποχώρησή της προς τις βάσεις στα μετόπισθεν θα άρχιζε σήμερα Τετάρτη, όπως είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο της ειρηνευτικής διαδικασίας που διεξάγεται με την Άγκυρα, παράλληλα όμως είχε προειδοποιήσει εναντίον οποιασδήποτε "πρόκλησης" που θα μπορούσε να κάνει την επιχείρηση να εκτροχιασθεί.

.Στην Ελλάδα θα παραθερίσει φέτος το 70% των Σέρβων τουριστών


Το 70% των Σέρβων τουριστών που θα παραθερίσουν φέτος στο εξωτερικό επέλεξαν την Ελλάδα ως προορισμό τους, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Σερβίας (YUTA).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στον ιστότοπο Vesti Online, σύμφωνα με τον διευθυντή της YUTA Αλεξάνταρ Σένιτσιτς, η πλειοψηφία των Σέρβων τουριστών επέλεξε και φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές και ακολουθούν η Τουρκία, η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, το Μαυροβούνιο και η Κροατία.

Εξάλλου, όπως αναφέρει σε άρθρο της η σερβική εφημερίδα "Ντάνας" (Danas), αύξηση κατά 20% καταγράφει - μέχρι στιγμής - η πώληση των τουριστικών πακέτων στη Σερβία για το φετινό καλοκαίρι. 

Μάλιστα, σε πολλά τουριστικά γραφεία έχουν εξαντληθεί τα φτηνά τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα κατά τους μήνες χαμηλής ζήτησης (Μάιο και Ιούνιο), ενώ σε άλλα πρακτορεία έχουν μείνει ελάχιστα τουριστικά πακέτα για τους ελληνικούς προορισμούς και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

.Σε εξέλιξη η συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τους καθηγητές


Χιλιάδες υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, ζουν, αυτές τις μέρες, τη δική τους αγωνία τόσο για τις εξετάσεις, όσο και για το αν αυτές θα διεξαχθούν ομαλά, μετά τις προειδοποιήσεις των καθηγητών της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) για απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στην περίοδο των εξετάσεων.

Αυτή την ώρα, ο υπουργός Παιδείας, συναντάται με τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ και από τις απαντήσεις που θα δώσει στα αιτήματα των καθηγητών, θα κριθεί η πορεία των πανελλαδικών εξετάσεων, 
δεδομένου ότι οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ έχουν προγραμματίσει για αύριο νέα συνεδρίαση, προκειμένου να καταρτίσουν την τελική τους πρόταση προς τον κλάδο, ανάλογα με τις απαντήσεις που θα λάβουν από τον κ. Αρβανιτόπουλο.

Οι καθηγητές, αντιδρούν κυρίως για την αύξηση, κατά δύο ώρες εβδομαδιαίως, του διδακτικού ωραρίου. 

Σημειώνεται ότι οι παρατάξεις στο ΔΣ της ΟΛΜΕ έχουν προτείνει απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στις εξετάσεις, πλην των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, που πρότειναν 48ωρη απεργία πριν από τις εξετάσεις, στις 14 και 15 Μαΐου. Ωστόσο στην πρώτη συνεδρίασή τους, πριν από λίγες ημέρες, δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στον τρόπο λήψης της απόφασης.

Πάντως, είναι γεγονός ότι επικρατεί σκεπτικισμός μεταξύ των καθηγητών ως προς το ενδεχόμενο των απεργιακών κινητοποιήσεων, καθώς πολλοί υπολογίζουν ότι ενδεχόμενη απεργία τέτοιου είδους, θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην ήδη δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση ελληνική οικογένεια.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.