.Επί ξύλου κρεμάμενος ο Τσίπρας

Στις εταιρείες στοιχημάτων παίζεται από τώρα ένα νέο στοίχημα: Θα βγάλει η κυβέρνηση τα Χριστούγεννα; Θα φάει ο Αλέξης μελομακάρονα στο Μαξίμου ή το πολύ να μπορέσει να φτάσει να ψήσει οβελία στην αυλή; Δεν είναι αστείο. Είναι μια παραδοχή που κάνουν ήδη και στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το μόνο ερώτημα είναι αν ο Τσίπρας ετοιμάζεται για ηρωϊκή έξοδο, μη μπορώντας να αντέξει άλλο, ή θα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια στήνοντας το κράτος της αριστεράς μέσω του… παρακράτους. Όλα είναι πλέον πιθανά καθώς η χώρα ζει στιγμές πλήρους αποσάθρωσης. Ένα δυσώδες σκηνικό έχει στηθεί: Από τη μια τα παζάρι...περισσότερα »

.Μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα στην πορεία κατά της λιτότητας

Τη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας σήμερα κατάφεραν να αμαυρώσουν για άλλη μία φορά οι γνωστοί κουκουλοφόροι προκαλώντας καταστροφές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

 Μετά το τέλος της πορείας η Αθήνα μετρούσε καταστροφές. Σπασμένες στάσεις, υποκαταστήματα τραπεζών και καμμένοι κάδοι από τη μανία των κουκουλοφόρων, οι οποίοι αποχώρησαν προς τα Εξάρχεια. 

*Το χρονικό των επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος* Ενώ το συλλαλητήριο βρισκόταν σε εξέλιξη στις 13:30 περίπου μία ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ έξ... περισσότερα »

.Τα νέα όρια ηλικίας και οι νέες συντάξεις στο Δημόσιο

Τα πάνω - κάτω φέρνει η εφαρμοστική εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για τις αλλαγές στα όρια ηλικίας, και τον υπολογισμό των συντάξεων 650.000 δημοσίων υπαλλήλων.

 Οι αλλαγές αφορούν όσους δεν είχαν συμπληρώσει την ηλικία εξόδου και τον απαιτούμενο συνολικό χρόνο ασφάλισης μέχρι 18/8/2015, αλλά θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από 19/8/2015 και μετά. 

Η εγκύκλιος φέρνει ανατροπή σε θεμελιωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις καθώς τόσο η αρχική μείωση στη σύνταξη όσο και το έξτρα πέναλτι του 10% θα υπολογίζονται με βάση το νέο όριο ηλικίας που ισχύει... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.