.«Οφείλουμε ως ΔΗΜΑΡ να ονοματίσουμε ένα νέο μπλοκ εξουσίας»

«Οφείλουμε, ως ΔΗΜΑΡ, να δούμε και να ονοματίσουμε ένα νέο μπλοκ εξουσίας, που κατά την άποψή μας πρέπει να συγκροτηθεί και να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου», τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ηγετικό στέλεχος και υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Χατζησωκράτης,. 

«Αυτό λοιπόν το μπλοκ εξουσίας, που εμείς το ονοματίζουμε, πρέπει να περιλαμβάνει πολιτικές δυνάμεις και κοινωνικές δυνάμεις που θα ξεκινούν από το ΠΑΣΟΚ και θα καταλήγουν στον ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει ο κ. Χατζησωκράτης Επιπλέον, καθιστά σαφές ότι «πρώτον είνα... περισσότερα »

.Καυτό φθινόπωρο προαναγγέλλει η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα

Καυτό φθινόπωρο προαναγγέλλει η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, καθώς ανοίγει διάπλατα το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, αλλά και το φορολογικό αποδεικνύοντας πως η πολύμηνη διαπραγμάτευση κυβέρνησης - τρόικας το διάστημα Σεπτέμβριος 2013 - Μάρτιος 2014 είχε αποκλειστικά εκλογική στόχεύση και στόχο να μεταθέσει τις εκκρεμότητες για αργότερα. 

Το ΔΝΤ αναφέρει πως αθροιστικά την τετραετία 2014-2017 το δημοσιονομικό κενό τοποθετείται στα 7,7 δισ. ευρώ και πως απαιτούνται επιπλέον μέτρα 5,7 δισ. ευρώ για να κλείσει το κενό της διετίας 2015-2016. Σύμφωνα με...περισσότερα »

.«Τώρα μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον...»

Στόχος της νέας κυβέρνησης είναι να βγούμε από την κρίση, να βγούμε από τα μνημόνια και να θεμελιώσουμε την ανάπτυξη, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σήμερα στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος. 

Απευθυνόμενος προς τους νέους υπουργούς, τόνισε: «Χρειάζεται σοβαρότητα, πολύ δουλειά, λίγες κουβέντες», ενώ ζήτησε και γρήγορους ρυθμούς για την επίτευξη των στόχων. Όπως ανέφερε, «επιτελέστηκε πολύ σύντομα ένα έργο πολύ σημαντικό. Σήμερα οι πάντες παραδέχονται ότι κάναμε ένα τεράστιο άλμα μπροστά». Στο σημείο αυτό έκανε επ...περισσότερα »

.«Η φιλοσοφία της οικονομικής πολιτικής δεν θα αλλάξει»

Τη διαβεβαίωση ότι η φιλοσοφία της οικονομικής πολιτικής δεν θα αλλάξει προχώρησε ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών. Η τελετή έγινε σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης με τον απερχόμενο υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα να ευχαριστεί τους συνεργάτες του, κάνοντας ονομαστική αναφορά σερ πολλούς από αυτούς. 

Ο κ. Στουρνάρας αναφέρθηκε στην πολυετή φιλιά του με τον κ. Χαρδούβελη εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει η χώρα μπροστά της και θα «φυλάξει Θερμοπύλες». Ο κ. ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.