.Ακόμη 354 συντάξεις εντοπίστηκαν να εισπράττονται μετά θάνατον

Σε προσωρινή αναστολή καταβολής των συντάξεων 354 συνταξιούχων λόγω θανάτου, προχώρησε από την 1η Οκτωβρίου ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών. 

Ο Οργανισμός προέβη στην αναστολή των συντάξεων αυτών διότι μετά διασταυρώσεις των στοιχείων από το Υπουργείο Εσωτερικών, και τις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ προέκυψαν ενδείξεις πιθανής παραβατικότητας επειδή είχαν υποβληθεί ελλιπή στοιχεία οικογενειακής κατάστασης ή δεν είχε δηλωθεί ο θάνατος του συνταξιούχου. 
Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΕ αναφέρει ότι συνταξιούχοι που θα διαπιστώσουν ότι συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις για συνέχιση κατα... περισσότερα »

.Φρ. Ολάντ: «Οι Ελληνες οφείλουν να σεβαστούν τις δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ»

Οι Ελληνες «είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την τύχη τους» δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, αλλά προειδοποίησε ότι η επόμενη κυβέρνηση «οφείλει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις» της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης.

«Οι Ελληνες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την τύχη τους, όμως , ταυτόχρονα, υπάρχουν δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί. Φυσικά όλες αυτές πρέπει να γίνουν σεβαστές δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ απαντώντας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter, σε ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

.ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0

Όπως και το... πρώτο μέρος της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες», έτσι και το δεύτερο δεν ανέδειξε νικητή.

 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), στην αναμέτρηση που άρχισε την Κυριακή, όμως διεκόπη λόγω της πυκνής ομίχλης, για να συνεχιστεί σήμερα από το 27ο λεπτό. 
Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να μένει στην τρίτη θέση, πλέον όμως επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και έξι πίσω από τον Ολυμπιακό.

.Και το όνομα αυτής «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά»

Την εκλογική συνεργασία τους ανακοίνωσαν νωρίς το απόγευμα η ΔΗΜΑΡ και οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» αναλαμβάνοντας, όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, «πολιτική πρωτοβουλία για να αλλάξουμε τις κυρίαρχες σήμερα πολιτικές, με έναν τρόπο, όμως, που θα προσφέρει λύσεις τόσο στα άμεσα προβλήματα των πολιτών όσο και στα μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά και δημοσιονομικά». 

Τα δύο κόμματα καλούν ενεργούς πολίτες και κοινωνικές ομάδες να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο με το τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ». «Είναι μία υπέρβαση των αδυναμιών μας αλλά και ανάδειξης ... περισσότερα »

.«Οι αγορές έχουν προεξοφλήσει το Grexit»

Στην ηρεμία των αγορών μετά τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ πως προτίθεται να δώσει μάχη στις Βρυξέλλες στέκεται η Business Leader του ιστότοπου της βρετανικής εφημερίδας Guardian. 

«Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι ηγέτες στη Μαδρίτη, τη Λισαβόνα και τη Ρώμη φοβούνται τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, οι οποίες θα προσθέσουν αστάθεια στην ευρωζώνη που αντιμετωπίζει ήδη οικονομική στασιμότητα και εσωτερικές διαμάχες, ωστόσο οι αγορές παρέμειναν ήρεμες την περασμένη εβδομάδα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφές ότι ετοιμάζεται να δώσει μάχη στις Βρυξέλλες», αναφέρεται χαρακτηριστι...περισσότερα »

.Πλήρης κατακερματισμός στην Κεντροαριστερά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς που εμφανίζει πρωτόγνωρα σημάδια πολυδιάσπασης και κατακερματισμού. Το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει στις εκλογές διασπασμένο, ενώ παρά τις κινήσεις του Φώτη Κουβέλη, η ΔΗΜΑΡ διαλυμένη πορεύεται προς τις κάλπες. 

«Δεν μπορείς να είσαι ο πατέρας του μνημονίου και μετά να γίνεσαι αντιμνημονιακός και να κλείνεις το μάτι», σχολίασε αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ίδρυση του νέου Κινήματος από την Τρίπολη όπου βρέθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Διάλεξα τον δύσκολο δρόμο», υποστήριξε ο Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν για διά... περισσότερα »

.Ο Ξηρός έφτιαχνε την «17 Νοέμβρη Νο 2»

Νέα τρομοκρατική οργάνωση έφτιαχνε στον έναν χρόνο που παρέμεινε έξω από τις φυλακές ο Χριστόδουλος Ξηρός. Η αστυνομία αναζητά ήδη μία γυναίκα που εμφανιζόταν με τα στοιχεία «Ελένη Μελανή» και έναν άνδρα περίπου 30 ετών, ο οποίος είχε νοικιάσει το σπίτι στην Ανάβυσσο τον περασμένο Ιούνιο. 

Σύμφωνα με *Τα Νέα*, η «17 Νοέμβρη Νο 2» του Χριστόδουλου Ξηρού, σύμφωνα με την αστυνομία, προετοίμαζε εντυπωσιακό και αιματηρό χτύπημα με στόχο τις φυλακές του Κορυδαλλού. Μάλιστα στα πρότυπα της 17 Ν ο Ξηρός σχεδίαζε πρόβα του χτυπήματος το Σάββατο, ενώ το χτύπημα θα γινόταν Κυριακή. Θα πήγαινε ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.