.Βαρύς ο πέλεκυς για συντάξεις και ασφαλιστικά ταμεία

Αποκαλυπτήρια σήμερα για το ασφαλιστικό. Ο Κατρούγκαλος πήρε σβάρνα τους πολιτικούς αρχηγούς και στο τέλος ενημερώνει και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και τελικά σήμερα μαθαίνουμε ότι η φαντασία μας ήταν πολύ φτωχή για να συλλάβει το τι είδους «μεταρρύθμιση» θα έφερνε ο Τσίπρας ο μέγας διαπραγματευτής και μέγας προστάτης των συνταξιούχων. 

Το σχέδιο Κατρούγκαλου θα προβλέπει ένα ταμείο κύριας ασφάλισης. Δηλαδή εργαζόμενοι, μισθωτοί, αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες-επιχειρηματίες σε ένα ταμείο! Πως θα λειτουργήσει στην πράξη αυτό; Ένας θεός ξέρει. Αν και εμφανίζεται ως διοικητική ... περισσότερα »

.Ο γκαιμπελισμός της κυβέρνησης και το «πλεονέκτημα» του Τσίπρα

Η προπαγάνδα του Μαξίμου είναι για Όσκαρ διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Η δήλωση της Γεροβασίλη είναι πολύ χαρακτηριστική. Εφαρμόζει την κλασική μέθοδο του υπεύθυνου προπαγάνδας του Χίτλερ πως όσο μεγαλύτερο ψέμα πεις τόσο πιο εύκολα μπορεί να γίνει πιστευτό. 

Έτσι λοιπόν χωρίς καμία αιδώ από τη στιγμή που ο Κατρούγκαλος παρέδωσε το νομοσχέδιο στη δημοσιότητα, στην τρόικα και στα κόμματα τα κυβερνητικά στελέχη έχουν κλιμακώσει τη ρητορική τους πως δεν κόβεται καμία σύνταξη και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα αυξηθούν κιόλας. Τα πιστεύουν όλα αυτά; Προφανώς κα... περισσότερα »

.Τον… Σταυρό του μαρτυρίου του ελληνικού λαού ποιος θα πέσει να τον αρπάξει;

Θεοφάνεια σήμερα, βοήθειά μας. Μεγάλη γιορτή για τους Χριστιανούς, τους κανονικούς κι όχι τους γιαλαντζί. Θα θυμάστε τα περιστέρια που άφηνε στον αέρα πέρυσι από το λιμάνι του Πειραιά ο Αλέξης. Τότε κάλπαζε προς την εξουσία και ήθελε πολύ τις ψήφους της Εκκλησίας. Και έκανε τα πάντα για να τις κερδίσει. 

Ακόμη και τον καλό χριστιανό. Πέρυσι, όπως και φέτος, ο ίδιος μητροπολίτης ήταν στον Πειραιά, ο Σεραφείμ, με τις ίδιες ιδέες, τις ίδιες εμμονές και αντιδράσεις. Τότε δεν τους πείραζε τους Συριζαίους η ακραία στάση του ιεράρχη, φέτος το θυμήθηκαν; Είναι εκνευρισμένος ο Αλέξης από τον ... περισσότερα »

.Κωνσταντοπούλου: Τυχοδιώκτης και αμοραλιστής ο Τσίπρας

Την πεποίθησή της πως οι πολίτες «έχουν ξεπεράσει το σοκ του καλοκαιριού και δεν θα δώσουν άλλη ευκαιρία στον κ. Τσίπρα», εκφράζει η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στην κυπριακή εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος». 

«Είναι βέβαιο ότι αυτός ο λαός, που έπεσε θύμα εξαπάτησης και προδοσίας, θα απαντήσει με τρόπο απερίφραστο, ηχηρό και δημοκρατικό στη νέα θυματοποίησή του» σημειώνει η κ. Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για «τυχοδιωκτισμό και αμοραλισμό» και την κυβέρνηση για «μεταμόρφωσή της σε όργανο των δανειστών» και για «άθλια διακυβέρνηση». ... περισσότερα »

.Κρεσέντο κυβερνητικής προπαγάνδας για το Ασφαλιστικό: Ποιες οι πραγματικές μειώσεις στις συντάξεις (παραδείγματα)

Την ώρα που χιλιάδες συνταξιούχοι προσπαθούν σοκαρισμένοι να συνειδητοποιήσουν ότι οι συντάξεις που θα πάρουν δε θα ξεπερνούν τα 600 ευρώ με όριο φτώχειας τα 665, ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος -πάντα με νηφάλιο ύφος- προσπαθεί να πείσει ότι οι δραματικές μειώσεις στις νέες συντάξεις αποτελούν «εφεύρημα» της αντιπολίτευσης. 

*Μιλώντας χθες στο Mega, υποστήριξε ότι τα παραδείγματα που παραθέτουν τα sites και οι εφημερίδες είναι λάθος γιατί δε παίρνουν ως μέτρο σύγκρισης τις μειώσεις που προέβλεπε ο νόμος Λοβέρδου – Κουτρουμάνη (3863/2010), οι οποίες είναι μεγαλύτερες από τις προτ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.