.Μαύρη τρύπα στο Δήμο-H ΔΕΗ χρέωνε οτι ήθελε στα δημοτικά τέλη

Βόμβα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Χάρη Σταματάκη. Όπως διαπίστωσε, μετά από τους ελέγχους που πραγματοποιεί η νέα δημοτική αρχή στα οικονομικά του Δήμου, η ΔΕΗ από λάθος χρέωνε αφενός μειωμένα δημοτικά τέλη στις κατοικίες και αφετέρου αυξημένα στα καταστήματα, στους λογαριασμούς που εξέδιδε μετά το Ιανουάριο του 2014. 

Το λάθος αυτό αποτελεί απειλή για τον προϋπολογισμό του Δήμου, είπε ο κ. Σταματάκης, ο οποίος όμως απέφυγε να δώσει την ακριβή εικόνα της μαύρης τρύπας που εντοπίστηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις -όπως μαθαίνουμε -το ύψος του ελλείμματος... περισσότερα »

.Οι οκτώ φόροι που μειώνονται από το 2015

«Πακέτο» με οκτώ φοροελανφρύνσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις περιλαμβάνει το προσχέδιο του νέου Προϋπολογισμού που κατατίθεται τη Δευτέρα στη Βουλή και οι οποίες θα υλοποιηθούν σταδιακά από το 2015. 

Σύμφωνα με το *«Έθνος»*, οι νέες ρυθμίσεις προβλέπουν «κούρεμα» σε φόρους εισοδήματος και πρόστιμα στην Εφορία, διευκολύνσεις για την εξόφληση οφειλών στο Δημόσιο, κατάργηση πλασματικών φόρων στις αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς και στην κατοχή αυτοκινήτων και περιουσιακών στοιχείων, απαλλαγές από «χαράτσια» ανενεργών επιτηδευματιών και κίνητρα για διαγραφές οφειλών από τραπεζικά ... περισσότερα »

.Συνεχίζονται οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ

Αυτόνομη πορεία της ΔΗΜΑΡ ή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, άρνηση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και κατ΄ επέκταση προσφυγή σε εκλογές καθώς και προσωπική κριτική στον Φώτη Κουβέλη για να αναλάβει τις ευθύνες του ήταν τα κύρια ζητήματα γύρω από τα οποία κινήθηκε η συζήτηση στην δεύτερη ημέρα του 3ου Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ. 

Η σκληρή κριτική στον Φώτη Κουβέλη αποτελεί αιχμή του δόρατος σε ομάδα συνέδρων που συγκροτούν το Αριστερό Δίκτυο και οι οποίοι προσανατολίζονται να μην τον στηρίξουν εκ νέου για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και να προβάλλουν άλλη αντίπαλη υποψηφιότητα ώστε να μείνει α... περισσότερα »

.«Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση»

Τα επόμενα βήματα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και το όραμά του για την Ελλάδα στη μεταμνημονιακή εποχή, ανέπτυξε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, ενώ υπογράμμισε ότι σύντομα η χώρα αφήνει πίσω τα μνημόνια.

 Άρχισε την ομιλία του με τα λόγια του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν ήλθε στην Ελλάδα πριν 40 χρόνια, «ζητώ σωφροσύνη, πατριωτισμό και εθνική ενότητα». 

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις φοροελαφρύνσεις που θα περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός: «Με την κατάθεση του προϋπολογισμού πέρα από τις φοροελαφρύνσεις, 30% στην ...περισσότερα »

.ΣΥΡΙΖΑ: Κακός ηθοποιός ο Σαμαράς

«Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την καταστροφή που υπέστη η χώρα μας ως συνταγή επιτυχίας που πρέπει να συνεχιστεί, τότε ή έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή το λέει για να κοροϊδέψει. Φαίνεται πως ο κ. Σαμαράς κάνει και τα δύο και μάλιστα παίζοντας ως κακός ηθοποιός».
Αυτό αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά στη δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός σε βάρος του κόμματος και του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «νέο δεν μπορεί να είναι κάτι το παλιό, το αποτυχημένο, το αντικοινωνικό, καμία σχέση δεν έχει η πολιτική Σαμαρά με μια νέα Ελλάδα».
«Δεν μπορεί να είναι νέα η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της ανεργίας, των λουκέτων και των χαρατσιών. Ο κ. Σαμαράς εκφράζει το παρελθόν του φαύλου δικομματισμού και το αντικοινωνικό παρόν του μνημονίου» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

.«Έκλεισε» το προσχέδιο

«Έκλεισε», κατά τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με την τρόικα, το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού και σύμφωνα με παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2015 προβλέπεται να είναι πολύ κοντά στο 3% του ΑΕΠ , θα απέχει ελάχιστα από τον στόχο και χωρίς νέα μέτρα. 

Στο προσχέδιο, εκτός από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, θα περιλαμβάνεται μόνον το κονδύλι για τους ένστολους και δέσμευση για την εκκίνηση της αποκατάστασης των αποδοχών τους από το τρέχον έτος. Το πλήρες σχέδιο για τους ένστολους θα «αποτυπώνεται» αναλυτικά στο τελ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.