.Εκρηξη Βενιζέλου: Κύριε Βαρουφάκη, είστε αλαζόνας, δεν έχετε συναίσθηση της ευθύνης σας

Ενα άγριο επεισόδιο σημάδεψε το τέλος της δευτερολογίας του Ευάγγελου Βενιζέλου: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε ευθέως στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη τον οποίο κατηγόρησε για αυταρέσκεια.

 «Να ακούσετε την αντιπολίτευση με σεβασμό» είπε ο Ευ. Βενιζέλος και στράφηκε προς τα υπουργικά έδρανα κοιτάζοντας τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών. «Χωρίς να χαμογελάτε, χωρίς αυταρέσκεια».

 Ο Γ. Βαρουφάκης έσπευσε να ρωτήσει: «Σε μένα το λέτε;» Εκεί ήρθε η έκρηξη Βενιζέλου: «Ναι σε σας και στον κ. Τσίπρα που σας διόρισε και σας κρατάει. Ακκίζεστε χωρίς να έχετε συναίσθηση της ευθ... περισσότερα »

.Αποκάλυψη Reuters: Ο Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει στον Τσίπρα

Να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σήμερα το πρωί (στις 12 ώρα Ελλάδος) ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο ο πρόεδρος της Κοιμισιόν δεν αποδέχθηκε το αίτημα! 

Την ώρα που πηγές των Βρυξελλών λένε πως δεν έχει ακόμη οριστεί νέο ραντεβού Τσίπρα - Γιούνκερ, το Reuters μετέδωσε πως ο πρόεδρος της Κομισιόν αρνήθηκε να δεχτεί τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επειδή η Αθήνα δεν έχει ακόμη αποστείλει τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις, όπως είχε δεσμευθεί, με προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.
 Οπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τηλεφωνικ... περισσότερα »

.Σε θέση μάχης οι υποψήφιοι διάδοχοι του Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ

«Εις πείσμα όλων το ΠΑΣΟΚ υπάρχει» τόνισε με έμφαση ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στο συνέδριο του Κινήματος όπου ανακοίνωσε και τυπικά την αποχώρησή του από το τιμόνι της παράταξης μετά από τρία χρόνια, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα τον βρουν απέναντί τους «όσοι επιχειρήσουν να διαλύσουν το κόμμα».

 Σήμερα το βράδυ αναμένονται με ενδιαφέρον οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ που πρώτα θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τις υπογραφές 250 συνέδρων, προκειμένου να γίνει η εκλογή από τη βάση την επόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου. Σε θέσεις μάχης βρίσκονται ήδη Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσ... περισσότερα »

.«Αποχωρώ από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όχι από την πολιτική»

Να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό «για τα ψέματα, για τις ψευδαισθήσεις, για την παραπλάνηση» κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σημερινή του ομιλία στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. 

«Το κοινοβουλευτικά μικρό ΠΑΣΟΚ δεν θα διευκολύνει την κυβέρνηση να διαφύγει της ευθύνης της», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος και επισήμανε ότι «δυστυχώς το δόγμα που επικρατεί είναι πρώτα το κόμμα μετά η πατρίδα».

 «Το αντίστροφο από το δικό μας, για αυτό διαφέρουμε», πρόσθεσε και έκανε λόγο για επίδειξη ψευτολεβεντιάς εκ μέρους της κυβέρνησης. «To ΠΑΣΟΚ απέχει από την πρόθυμη αντι... περισσότερα »

.Παραμένει γρίφος η κρυφή ατζέντα του Τσίπρα στη διαπραγμάτευση

Έτοιμος να συμφωνήσει στα χειρότερα δυνατά μέτρα αρκεί να του δώσουν μια λύση στο θέμα του χρέους δήλωσε ο Α. Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό που διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ από χειρότερες θέσεις πριν από μερικούς μήνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από το αμπαλάζ που θέλει ο πρωθυπουργός για να πλασάρει στους δικούς του ένα νέο κατά πολύ χειρότερο από τα προηγούμενα μνημόνιο.

 Η 47σελιδη πρόταση της κυβέρνησης (που κατατέθηκε τη Δευτέρα) είπε ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί βάση για τις διαπραγματεύσεις και για συμφωνία μόνο ως ενιαίο σύνολο και μόνο ότι υπό την προϋπόθεση ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.