.Σοκ: Μαύρη τρύπα 2 δισ. ευρώ στα έσοδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ!

*Αντιμέτωπη με τεράστια προβλήματα βρίσκεται η κυβέρνηση, καθώς τα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, για «μαύρη τρύπα», από τους… θεσμούς.* Η υστέρηση εσόδων είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατή. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία ξεπερνά τα 2 δισ. το κενό που παρατηρείται στα… έσοδα, γεγονός που, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει ένα επιπλέον βέλος στη φαρέτρα *της τρόικα που ασκεί ασφυκτικές πιέσεις για τη λήψη νέων φοροεισπρακτικών μέτρων.

* Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, σημαντική απόκλιση έν... περισσότερα »

.Διαμαντόπουλος: Θέλω ΙΧ, στέγη και τροφή ως βουλευτής - Δεν μετέχω σε αρχηγικό κόμμα, δεν εκτελώ προσωπικές εντολές κανενός

Πέταξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, παρεμβαίνοντας στο διάλογο περί χρήσης βουλευτικών αυτοκινήτων, το οποίο ο ίδιος παρέλαβε. 

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος αντιτίθεται στην απόφαση για περικοπή των διευκολύνσεων στους εκπροσώπους του λαού, επισημαίνοντας τον κίνδυνο «να αφήσουμε την αντιπροσώπευση της τάξης μας στους γόνους της αστικής τάξης, που θα μπορούν κάλλιστα να υπηρετούν από τη θέση του βουλευτή, ακόμη και χωρίς ούτε ένα ευρώ αποζημίωση». 
Ο κ. Διαμαντόπουλος αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, τον οποίο ... περισσότερα »

.«Γελοιότητα το κρυφτούλι της κυβέρνησης με την τρόικα»

«Αυτός ο δεύτερος γύρος γελοιότητας μετά το παιχνίδι με τις λέξεις» έχει μεγάλο κόστος για τη χώρα και τη ζωή των πολιτών, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του και επιτίθεται σε υψηλούς τόνους στο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «κρυφτούλι της κυβέρνησης με την τρόικα»!

«Παρακαλούμε ειλικρινά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να σταματήσει πια τις γελοιότητες και το «κρυφτούλι» με το Athens Group (τρόικα Αθήνας) από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και από γκαράζ σε γκαράζ. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Τους πολίτες πάντως όχι. Όλοι γνωρίζουν ότι το Athens και το Brussels Group είναι η τρόικα», αναφέρεται στο σχετικό σχόλιο. 

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «ένα, πάντως, είναι βέβαιο ότι αυτός ο δεύτερος γύρος γελοιότητας μετά το παιχνίδι με τις λέξεις έχει μεγάλο κόστος στην αξιοπιστία και το κύρος της δημόσιας διοίκησης και της χώρας και άρα στη ζωή των πολιτών».

.Προς αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια

Μεγάλες δυσκολίες φαίνεται πως υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τα τεχνικά κλιμάκια της Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ESM και του ΔΝT.

 Όπως αναφέρει το vima.gr, oι εκπρόσωποι των εταίρων και των δανειστών, αρνούνται να αναγνωρίσουν τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και πιέζουν οι συζητήσεις να ξεκινήσουν από το σημείο που τις άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση, 

δηλαδή στο e-mail Χαρδούβελη και στα επιπρόσθετα μέτρα που τυχόν θα απαιτηθούν για την κάλυψη του δημοσιονομικού και χρηματοδοτικού κενού που θα αναδειχθούν από την τρέχουσα εξέλιξη των δημοσίων ο... περισσότερα »

.Αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη... Πέθανε από αιμορροϊκό σοκ

Σε αυτοχειρία οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε χωματόδρομο της λίμνης Παμβώτιδας. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεκροψία έδειξε ότι ο Γιακουμάκης έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου.

 Ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, διαπίστωσε ότι το μοναδικό τραύμα που έφερε το θύμα ήταν στον δεξιό καρπό και προκλήθηκε από μαχαίρι πριν τον θάνατο. Με βάση αυτό το συμπέρασμα και με δεδομένο ότι το θύμα ήταν αριστερόχειρας, οι αστυνομικοί κ...περισσότερα »

.Συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα στο Βερολίνο στις 23 Μαρτίου


Τηλεφωνική επικοινωνία τη Δευτέρα μεταξύ της Καγκελαρίου και του Πρωθυπουργού

Πρόσκληση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να επισκεφθεί την γερμανική Καγκελαρία στο Βερολίνο απηύθυνε η Γερμανίδα καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, η κυρία 'Αγγελα Μέρκελ ζήτησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικό ραντεβού με τον Έλληνα πρωθυπουργό, το οποίο και πραγματοποιήθηκε στις 16:30. 

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία η Γερμανίδα καγκελάριος απηύθυνε πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί το Βερολίνο και τη γερμανική Καγκελαρία τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, πρόσκληση στην οποία ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά.

.Στο 0,3% του ΑΕΠ περιορίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014

Στο 0,3% του ΑΕΠ περιορίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014 έναντι στόχου 1,5% του ΑΕΠ, όπως αυτό προσδιορίζεται από το Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής. 

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών το οποίο διευκρινίζει ότι κατά τον προσδιορισμό του πρωτογενούς αποτελέσματος με βάση το Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής (που εφαρμόζεται επειδή η χώρα βρίσκεται σε μηχανισμό στήριξης) δεν λαμβάνονται υπόψη τρεις παράγοντες. 

Αυτοί είναι : 1. Η αναδρομικη μείωση του επιτοκίου για δάνεια από την Ευρωπαική Ενωση. 2.Η μεταφορά αποδόσεων ( κερδών) των ελληνικών ομολόγων απ... περισσότερα »

.Βαρουφάκης: Κάνουμε το παν να πληρώσουμε πιστωτές και συνταξιούχους

«Στην ελληνική κυβέρνηση κάνουμε το καλύτερο για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πιστωτές μας θα πάρουν τα χρήματά τους και ταυτόχρονα ότι και οι συνταξιούχοι μας και οι συνεργάτες μας θα πάρουν έγκαιρα τα χρήματά τους», 

δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επάρκεια ρευστότητας στην Ελλάδα και απηύθυνε έκκληση για σύναψη «λογικών συμφωνιών», οι οποίες θα επιτρέψουν στη χώρα να αναπτυχθεί και να αποπληρώσει τα χρέη της. 

«Αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον για τα οικονομικά μας είναι ευπρόσδεκτο. Στην ελληνική κυβέρνηση κάνουμε το καλύτερο γ... περισσότερα »

.Έξαλλος ο Γκάμπριελ με τον Καμμένο... «Ειλικρινά, φτάνει πια! Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι

Υπό τον τίτλο «ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ ασκεί κριτική στην επίθεση Καμμένου» και υπότιτλο «Ο επικεφαλής του SPD προς την κυβέρνηση της Ελλάδας: 

Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι», η εφημερίδα BILD δημοσιεύει συνέντευξη του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στην οποία ο Αντικαγκελάριος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η Γερμανία θέλει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, αλλά περιμένει «σεβασμό και ευπρεπείς τόνους συμπεριφοράς». 

Ο κ. Γκάμπριελ επισημαίνει ότι έχει κάθε κατανόηση για το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση υποβάλλει δικές της προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσης, αλλά τονίζει: «Δεν έχω πλ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.