.Διασταυρούμενα πυρά στην αυλή του Κάρολου Παπούλια

Σε μακρά εκλογική περίοδο μπαίνει πλέον η χώρα, μετά και τις χθεσινές συναντήσεις Σαμαρά – Τσίπρα με τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, οι οποίες ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι γνώριζαν. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει κανένα σημείο σύγκλησης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τη χθεσινή ημέρα μετατράπηκε σε ρόλο… πολεμικού διαπραγματευτή, ο οποίος εν μέσω διασταυρούμενων πυρών ζητούσε τη μίνιμουμ συναίνεση για τα μείζονα θέματα της οικονομίας που παραμένουν ανοιχτά. Από την πλευρά του ο *Αντώνης Σαμαράς επέμεινε στην ... περισσότερα »

.Τουρκική κορβέτα κάνει «βόλτες» στα στενά Καφηρέα

Η τουρκική κορβέτα «Βuyucada» μπήκε στις 3 τα ξημερώματα σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στα στενά Καφηρέα, προερχόμενη από τον Κόλπου Ξηρού. Στη συνέχεια, κινούμενη με νότια και νοτιοδυτική πορεία, πέρασε μεταξύ Κέας και Κύθνου.

Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος.

Η νέα προκλητική κίνηση της Τουρκίας έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής της έντασης που έχει υιοθετήσει από τις αρχές Οκτωβρίου, που ξεκίνησε το «σεργιάνι» του Barbaros και των τουρκικών συνοδευτικών πολεμικών πλοίων στο οικόπεδο 9 της κυπριακής ΑΟΖ. 

.Η κατάργηση των τεκμηρίων φέρνει... φοροελαφρύνσεις

Την μετάβαση στην εποχή χωρίς τεκμήρια αρχής γενομένης από τα εισοδήματα του 2015 που θα δηλωθούν το 2016 προανήγγειλε χθες ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης οριοθετώντας έτσι το τέλος μιας φορολογικής πρακτικής 36 ετών.

 Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του κ. Μαυραγάνη φέτος είναι η τελευταία χρονιά που ισχύουν τα τεκμήρια για κατοικίες, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, πισίνες, ιδιωτικά σχολεία και οικιακές βοηθούς, ήτοι τα εισοδήματα των φορολογουμένων από το 2015 θα προσδιορίζονται βάσει των πραγματικών δαπανών και όχι τεκμαρτά. Αυτή η αλλαγή θα φέρει φοροελαφρύνσεις για χιλ... περισσότερα »

.«Η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται»

Ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, μιλώντας στο «MEGA» και στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή», του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη, δήλωσε πως η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται και πως το 2015 θα είναι έτος ανάπτυξης. 

«Θεωρώ πως πρέπει να φύγει η πολιτική αβεβαιότητα» συνέχισε ο υπουργός Οικονομικών δηλώνοντας πως σε αυτό συμφωνεί με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, αμέσως μετά τις συναντήσεις που είχε τη Δευτέρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Η σημερινή διαπραγμάτευση δεν είναι για τις λεπτ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.