.Την διαβεβαίωση ότι θα λυθεί το θέμα που έχει προκύψει στο ΚΔΑΠ «Αερόστατο» του Δήμου Ζωγράφο

Την διαβεβαίωση ότι το θέμα που έχει προκύψει στο ΚΔΑΠ «Αερόστατο» του Δήμου Ζωγράφου, στο όποιο οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει από την Δευτέρα σε επίσχεση εργασίας, θα λυθεί έδωσε η δημοτική Αρχή, μέσω του Γενικού Γραμματέα. 

Μιλώντας στην aftodioikisi.gr o κ. *Γιώργος Μεντζελίδης* ανέφερε ότι έχει ενημερώσει ήδη τους εργαζόμενους ότι το πρόβλημα θα λυθεί καθώς ο δήμος έχει λάβει την διαβεβαίωση από το ΥΠ.ΕΣ ότι οι συμβάσεις θα ανανεωθούν, ενώ επέρριψε ευθύνες για το θέμα που δημιουργήθηκε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 
Το θέμα είναι ήδη γνωστό και αφορά στην απαίτηση ... περισσότερα »

.Σειρά επαφών των δημάρχων πριν από την ψήφιση της κινητικότητας

Με επίκεντρο της συζήτησης το αίτημα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) να απαλειφθεί από το πολυνομοσχέδιο η διάταξη, βάσει της οποίας ασκείται πειθαρχική δίωξη σε δημάρχους στην περίπτωση που δεν τηρούν τους προϋπολογισμούς τους, ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 2,5 ώρες η συνάντηση, στο υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ των υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη και Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, με τους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ. 

Σύμφωνα με τους δημάρχους, η διάταξη αυτή αποτελεί «κόκκινη γραμμή» και εάν δεν αποσυρθεί, υπάρχει πρόταση μα... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.