.Επ' αόριστον η αναστολή πίστωσης φαρμάκων


Από την τσέπη τους θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα φάρμακά τους οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), αφού οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν στη γενική τους Συνέλευση που διεξήχθη σήμερα, συνέχιση της αναστολής εκτέλεσης συνταγών του ΕΟΠΥΥ. 
Η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), εκτίμησε τις εξελίξεις και διαπίστωσε ότι συνεχίζεται η «ασυνέπεια πληρωμών του ΕΟΠΥΥ και εκκρεμούν μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων (φορολογία, αναδρομικό rebate κλπ) με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η φαρμακευτική περίθαλψη και να δυσχεραίνεται η βιωσιμότητα του ελληνικού φαρμακείου».
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στις επαφές που έχουν γίνει με τους πολιτικούς αρχηγούς και τους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες και οι οποίες θα συνεχιστούν, όπως είπε και την ερχόμενη εβδομάδα. 
Αποτέλεσμα αυτών ανέφερε, είναι να αποτελεί προτεραιότητα για το κράτος η εξόφληση μέρους της δαπάνης για τα φάρμακα, από τα χρήματα της δόσης, ενώ ποσό περίπου 2,6 δισ. ευρώ θα δοθεί για τις υποχρεώσεις του ΕΟΠΥΥ. 
Ωστόσο, μέχρι να εισρεύσουν τα πρώτα χρήματα που είναι απαιτητά από τους φαρμακοποιούς και αφορούν τόσο τις τρέχουσες υποχρεώσεις όσο και τα παλαιά χρέη, ο κ. Αμπατζόγλου, πρότεινε συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Οι φαρμακοποιοί ζητούν χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ και στήριξη της Δημόσιας Υγείας, αποπληρωμή συνταγών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, αποπληρωμή των παλαιών χρεών 2011 των ταμείων που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ, χρονοδιάγραμμα πληρωμών για συνταγές Οκτωβρίου- Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου, 
στο πλαίσιο των 60 ημερών που ορίζει ο νόμος, συμψηφισμό με την εφορία, κατάργηση του αναδρομικού rebate (έκπτωση) και επιβολή δίμηνης πίστωσης από τις φαρμακευτικές 

.Δεν είναι η Μαργαρίτα αλλά η Μαρία Παντελή στη λίστα Λαγκάρντ



Γκάφα ολκής ή εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων; Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του πρώην πρωθυπουργού ΔΕΝ βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ και μάλιστα με 500 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες 

Η γυναίκα με τα 500 εκατ. ευρώ, που στην λίστα αναφέρεται με τα αρχικά Μ. Π., σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του matrix24.gr,  λέγεται Μαρία Παντελή και είναι υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας, και προφανώς είναι «αχυράνθρωπος» 
είτε για την εταιρεία της είτε για κάποιους εφοπλιστές αφού η μικρή περιουσιακή της κατάσταση και οι δηλώσεις εισοδήματος δεν μπορούν να δικαιολογήσουν παρόμοιο ποσό. Προκαλεί λοιπόν τουλάχιστον απορία η προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου με τη λίστα Λαγκάρντ. 
Προφανώς στόχος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ευρύτερα η οικογένεια Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δημοσιεύματα (ΒΗΜΑ, Πρώτο Θέμα κ.α.) έχουν περιέλθει σε γνώση του πρώην πρωθυπουργου και αναμένεται σκληρή απάντησή του. Σε κάθε περίπτωση από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζονται «αθλιότητες».

.Έγγραφο βόμβα του Σόιμπλε δημιουργεί άνοιγμα 5 δισ. ευρώ. Ποιος θα τα πληρώσει?


Με τίτλο: “Ποιος λέει αλήθεια;” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει έγγραφο – “βόμβα” του Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος. Σε ενυπόγραφη επιστολή του που αποκαλύπτει η εφημερίδα “ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι το χρέος μας θα είναι στο 126,6% του ΑΕΠ το 2020 και όχι στο 124%, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Eurogroup“. 

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκτιμήσεις “κοστολογείται” περίπου στα 5 δισ. ευρώ και το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα τα πληρώσει. 

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα “αίσθηση προκαλεί η ελαφρότητα και η προχειρότητα με την οποία προσεγγίζουν τη συμφωνία για το πρόβλημα της χώρας μας οι ηγέτες της Ευρώπης”.

Επίσης, η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει παρέμβαση του συμβούλου της Μέρκελ, Κριστόφ Σμιντ: “Η συμφωνία των Βρυξελλών δεν αποτελεί μόνιμη λύση” – “Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη δεν είναι εγγυημένη“!!!

.Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ?


Νέα διάσταση στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δίνει το περιεχόμενο της δικογραφίας που έφτασε στη βουλή καθώς σε επίσημη κατάθεση αναφέρεται ότι η γυναίκα – μυστήριο με τα 500 εκ. είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του πρώην πρωθυπουργού. 

Η επίμαχη αναφορά γίνεται στην κατάθεση που έδωσε στις 3 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, επικαλούμενος μαρτυρίες δύο διευθυντών της υπηρεσία του. 

Ειδικότερα, ο κ. Στασινόπουλος αναφέρει ξεκάθαρα ότι την προηγούμενη ημέρα της κατάθεσής του στους δύο εισαγγελείς, στη διάρκεια σύσκεψης που είχε με όλους τους διευθυντές της υπηρεσία του, ρώτησε τους συνεργάτες εάν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τη λίστα Λαγκάρντ.

“Ο κ. Νίκος Λέκκας (διευθυντής επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΣΔΟΕ) μου απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκ. είναι πολιτικό πρόσωπο και είναι η κυρία Μαργαρίτα  Παπανδρέου. 
Το ίδιο απάντησε και ο κ. Ευάγγελος  Καραμάνος (διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων)”, κατέθεσε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ. 

Σημειώνεται ότι το νόμισμα στο οποίο είναι το ποσό των 500 εκ. δεν διευκρινίζεται στη κατάθεση του Στέλιου Στασινόπουλου, αλλά βουλευτές που μελέτησαν την δικογραφία έμειναν με την εντύπωση ότι είναι λογαριασμός σε δραχμές 

(και αντιστοιχεί σε περίπου 1,5 εκ. ευρώ), καθώς η λίστα περιέχει και ποσά καταθέσεων στο εθνικό νόμισμα της Ελλάδας, δηλαδή πριν από το 2002.

.Ενεργοποίηση των στελεχών ζήτησε o Ευ. Βενιζέλος


«Ενθαρρυντική και ευοίωνη» χαρακτήρισε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τη σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου του Κινήματος. 

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε ως κρισιμότερο στοιχείο τη συμμετοχή, που, όπως είπε, απέδειξε την ανθεκτικότητα του στελεχιακού δυναμικού και σημείωσε ότι από τις τοποθετήσεις φάνηκε «η διάθεση αντίστασης στο αδιέξοδο από το οποίο κινδυνεύει η κοινωνία, αλλά και στην αδικία που συντελείται εις βάρος της παράταξής μας» και ότι έχουν όλοι έντονη συνείδηση εθνικής και παραταξιακής ευθύνης. 

«Αποδείξατε ότι προχωράμε στο συνέδριο συντεταγμένα και οργανωμένα, χωρίς αμφιβολία και αμηχανία, χωρίς επιφυλάξεις για το εάν πρέπει να γίνει», σημείωσε. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο προσυνεδριακός διάλογος που ξεκίνησε επισήμως σήμερα πρέπει να είναι ουσιαστικός, χωρίς ίντριγκες, παραγοντισμούς και ξύλινο λόγο, αλλά επαφή με τον κόσμο, προτάσεις για το σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης. «Η παράταξη πρέπει να θωρακιστεί απέναντι στην ευτέλεια, την παραπολιτική», τόνισε. 

Επιπλέον, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστούσε στην κοινωνία γιατί, όπως είπε, οργάνωσε την κοινωνία και την οικονομία σε βάσεις που δεν ήταν στέρεες και σημείωσε ότι «έχουμε την ευθύνη να καλύψουμε με πραγματικό υλικό τα κενά που είχαν τα θεμέλια της εθνικής μας υπόστασης». 

.Φ. Κουβέλης: Αποφασιστικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση οι αποφάσεις του Eurogroup


«Οι αποφάσεις του Eurogroup αποτελούν αποφασιστικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση» και «δημιουργούν μια βάση επανεκκίνησης», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε άρθρο δήλωσή του στην εφημερίδα "Τα Νέα- Σαββατοκύριακο".

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, εκτιμά ότι «η συνέχιση της χρηματοδότησης, η ένταξη του χρέους σε φάση σημαντικής μείωσης και η σαφής πολιτική δέσμευση για παραμονή της χώρας στο ευρώ, δημιουργούν προϋποθέσεις σταθεροποίησης και ανάκαμψης».

Ο κ. Κουβέλης επισημαίνει πως «η εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι η παραμονή της χώρας στο ευρώ προϋποθέτει μια πολιτική μεταρρυθμίσεων στο κράτος και στην οικονομία και ταυτόχρονα αναδιαπραγμάτευσης και σταδιακής απαγκίστρωσης από τους επαχθείς όρους του Μνημονίου

 που θα συναρτάται με τις ευρωπαϊκές πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης. Σε όλη αυτή την πορεία χρειάζεται στη χώρα κυβερνητική σταθερότητα και επιδίωξη των μέγιστων δυνατών συγκλίσεων», τονίζει.

.Α. Μέρκελ: Η Ελλάδα θα αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της


Την πολιτική της κυβέρνησής της για τη βοήθεια προς την Ελλάδα υπερασπίζεται η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο, στην εφημερίδα «Bild am Sonntag». Εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η Ελλάδα θα αντεπεξέλθει τώρα στις υποχρεώσεις της, ενώ υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει στη γραμμή των όσο το δυνατόν πιο μικρών επιβαρύνσεων για τη Γερμανία.

«Βεβαίως, νιώθω τον σκεπτικισμό πολλών πολιτών και εν μέρει τούς καταλαβαίνω, διότι η Ελλάδα απογοήτευσε τους εταίρους της συχνά κατά τα τελευταία χρόνια. 

Πολλά από αυτά τα οποία η ελληνική ηγεσία είχε υποσχεθεί, δεν τα τήρησε» δηλώνει η καγκελάριος, σε απόσπασμα το οποίο προδημοσιεύεται στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά εμφανίζεται αισιόδοξη ότι αυτό τώρα θα αλλάξει, 

και διευκρινίζει ότι η βοήθεια για την Ελλάδα «είναι και προς το γερμανικό συμφέρον, διότι όλα τα μέτρα λαμβάνονται με το βλέμμα σε ολόκληρη την Ευρωζώνη και επομένως υπηρετούν κάθε κράτος-μέλος, και την Γερμανία». Υποστηρίζει, δε, ότι διακυβεύονται πολλά περισσότερα από το νόμισμα. 

«Πρόκειται για το ιστορικό ευτύχημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης των τελευταίων δεκαετιών. Εγώ θέλω η Ευρώπη, ως ήπειρος της ειρήνης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας, να έχει ένα καλό μέλλον και να παραμείνει ελκυστική για όλους στον κόσμο» σημειώνει.

.Κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας θέλει ο Ευ. Βενιζέλος


«Μία κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας», που θα λειτουργεί συντονισμένα, με σταθερότητα και προοπτική, με καθαρούς κανόνες λειτουργίας που θα «αφορούν και την κυβέρνηση, αλλά κυρίως την κοινοβουλευτική πλειοψηφία τριών κομμάτων», θέτει ως προϋπόθεση της εθνικής ανάκαμψης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα του Σαββατοκύριακου».

Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει ότι «με την απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα διαμορφώθηκε μια νέα αφετηρία για τη χώρα μας. 

Η Ελλάδα δεν έχει άλλο δρόμο παρά να ξαναβρεί τη δυναμική της και την προοπτική της» με έναν μεγάλο εθνικό στόχο «ο οποίος μπορεί να φαίνεται τετριμμένος, αλλά είναι επαναστατικός: Κανονικό κρότος, κανονική οικονομία, κανονική κοινωνία».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τοποθετείται σαφώς και για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Και βέβαια έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο ρατσιστικής, φασιστικής, ξενοφοβικής βίας. Έχουμε στη Βουλή ένα αντισυνταγματικό κόμμα, ναζιστικό, φιλοχουντικό, προκλητικό. 

Υπάρχουν θεσμικοί τρόποι αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου και στο επίπεδο της νομοθεσίας (ιδίως της ποινικής) και στο επίπεδο του κανονισμού της Βουλής. Αυτό συνιστά υποχρέωση όλων των πολιτικών δυνάμεων του συνταγματικού τόξου» σημειώνει.

.«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα καταφέρει και μέσα σε συνθήκες οικονομικής καταστροφής»


Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η συζήτηση συνεχίζεται με τις τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών προς την κατεύθυνση της μετάβασης στις δομές και τις λειτουργίες ως ενιαίου κόμματος.
Κατά τη χθεσινοβραδινή του ομιλία στην έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, διατύπωσε την ετοιμότητα του κόμματος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας «και να τα καταφέρει, παρά το γεγονός ότι θα γίνει μέσα στις χειρότερες συνθήκες οικονομικής καταστροφής και κοινωνικής διάλυσης».

Ο κ. Τσίπρας, με την ομιλία του ενώπιον 3.400 αντιπροσώπων, περιέγραψε τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στη διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού, αλλά και την επίδραση που επιδιώκει να ασκήσει στις νέες συνθήκες, καθώς συνδύασε τον πολιτικό στόχο για την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας με την ταυτόχρονη δράση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, τονίζοντας: «Συγκροτούμε ένα κόμμα της κοινωνίας και όχι του κράτους και του συστήματος». 

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά, κατηγορώντας τον ότι ακολουθεί την γραμμή «ό,τι πουν οι δανειστές», ενώ προέβλεψε και νέα μείωση μισθών.

Ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ , τους ζήτησε να συμβάλλουν «στους κοινούς ταξικούς αγώνες, σε ένα μέτωπο κοινωνικό και πολιτικό, σε ένα μέτωπο λαϊκής ενότητας για να αποκρούσουμε τη βαρβαρότητα του μνημονίου».

Οι εργασίες της συνδιάσκεψης κορυφώνονται αύριο, Κυριακή, με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου κεντρικού οργάνου.

.Αναζητώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων ...χωρίς πολλά έξοδα


Τα πάνω κάτω έφερε η οικονομική κρίση στην αγορά των χριστουγεννιάτικων ειδών. Τα προηγούμενα χρόνια, ακόμα και πέρυσι, τέτοια εποχή τα καταστήματα που πωλούσαν στολίδια και δέντρα για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των σπιτιών ήταν πολλά και γεμάτα με κόσμο που έκαναν αγορές. Φέτος η εικόνα τελείως διαφορετική με την ατμόσφαιρα, γενικά στην πόλη, να μη θυμίζει ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι Χριστούγεννα.
Τα καταστήματα με τα χριστουγεννιάτικα είδη είναι ελάχιστα. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται κανείς να ψάξει για να βρει ένα. 

Και όσα υπάρχουν, δεν θυμίζουν τίποτα από το πλούσιο παρελθόν τους, με τα ράφια που υπερχείλιζαν από στολίδια, τις χριστουγεννιάτικες μπάλες κάθε χρώματος και σχήματος που δημιουργούσαν τεράστιες πυραμίδες, τα χιλιάδες φωτάκια που αναβόσβηναν και τα πλαστικά δέντρα που κάλυπταν τα πεζοδρόμια.
Λίγα στολίδια περιμένουν αυτούς των οποίων το εισόδημα αντέχει ακόμα. 

Τα περισσότερα είναι από περασμένες χρονιές, και μάλιστα με το καρτελάκι πάνω τους να γράφει ότι πωλούνται με έκπτωση ή ότι είναι προσφορά. Επίσης, όσα καταστήματα υπάρχουν δεν περιορίζονται στην πώληση στολιδιών, αλλά διαθέτουν και άλλα εμπορεύματα, ακόμη και είδη ένδυσης.
«Κατάρρευση»: αυτή η λέξη χαρακτηρίζει την αγορά με τα χριστουγεννιάτικα είδη, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πέτρος Χαλιώτης, υπεύθυνος ενός ανάλογου καταστήματος στην Ομόνοια. 

Την παρομοιάζει μάλιστα με την αγορά ακινήτων, που δεν κινείται τίποτα. «Πουλάμε σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που αγοράσαμε. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού. Ανοίξαμε τέλη Οκτωβρίου. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τον κόσμο», επισημαίνει και αυτό δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Αθήνα. 

Όπως εξηγεί ο κ. Χαλιώτης, λόγω της κεντρικής θέσης του καταστήματός του θεωρείται βαρόμετρο των διαθέσεων και των ανθρώπων στην περιφέρεια. «Άλλες χρονιές περνούσαν δεκάδες για να κάνουν τις αγορές τους και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, τώρα κανείς», λέει.
Από τις αρχές Νοεμβρίου έχουν πουληθεί 6-7 δέντρα, ενώ πέρυσι το ίδιο διάστημα ξεπερνούσαν τα τριάντα.

 Ενδεικτικό της ζημιάς που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση στα καταστήματα με τα χριστουγεννιάτικα είδη, αλλά και της αλλαγής της συμπεριφοράς του κόσμου, σε σχέση με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, είναι όπως λέει ο κ. Χαλιώτης ότι ενώ μέχρι το 2007 αυτή την περίοδο, 
το συγκεκριμένο κατάστημα στην Ομόνοια έκοβε περίπου 150 τιμολόγια για τα γραφεία ή τις επιχειρήσεις που αγόραζαν στολίδια για να διακοσμήσουν τις εισόδους και τους επαγγελματικούς χώρους, φέτος έχει κόψει μόνο ένα τιμολόγιο.

Όσο για τους καταναλωτές, οι περισσότεροι φέτος θα ανοίξουν τα κουτιά από τα πατάρια και τις αποθήκες και θα χρησιμοποιήσουν τα στολίδια των περασμένων χρόνων.

.Νέα κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ


Κατειλημμένο, από ομάδα φοιτητών, που πρόσκειται στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς αυτή τη φορά, βρίσκεται και πάλι από το βράδυ το κτίριο διοίκησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. 

Πριν συμπληρωθεί ένα εικοσιτετράωρο από την εισβολή της Αστυνομίας στο κτίριο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα φοιτητών μπήκε νωρίς το βράδυ αιφνιδιαστικά στο κτίριο, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Έξω από το κτίριο διοίκησης παραμένουν επίσης εργολαβικοί υπάλληλοιι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις και την παραπομπή στο αυτόφωρο δικαστήριο (τη Δευτέρα) των 11 συλληφθέντων συναδέλφων τους.

Οι 11 εργολαβικοί υπάλληλοι συνελήφθησαν μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα και οδήγησε  στον τερματισμό της κατάληψης του κτιρίου. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.