.Τι θα ζητήσουν οι αγορές από τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας

Στα πρωτοσέλιδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα, καθώς η χώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής. 

Εκτός από τα μέσα ενημέρωσης, η Ελλάδα και οι πολιτικές εξελίξεις απασχολούν έντονα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τους οίκους αξιολόγησης, ιδιαίτερα μετά τις ιστορικές αποφάσεις της ΕΚΤ, η οποία, όμως, έχει βάλει για τη χώρα συγκεκριμένους... αστερίσκους. 

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σημαντικά ιδρύματα, όπως η Standard & Poor's, η Goldman Sachs και η Bank of America, προειδοποιούν την επόμενη κυβέρνηση για το ποια θα είνα... περισσότερα »

.ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ...

Η εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να καθησυχάσει τις ευρωπαϊκές ελίτ δεν άλλαξε ριζικά την εικόνα του Τσίπρα ... και του κόμματός του στα κατεστημένα διεθνή Μέσα. Οπωσδήποτε, όμως, κατεύνασε τις ανησυχίες και κυρίως εξοικείωσε τις κυβερνήσεις και τις Αγορές με την προοπτική να βρεθεί η ριζοσπαστική Αριστερά στην εξουσία. 

Ο Τσίπρας έκανε αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια για να διασκεδάσει την εντύπωση που επικρατούσε το 2012 ότι είναι κάτι σαν τον μπουρλοτιέρη της ευρωζώνης. Οι προβολείς της παγκόσμιας δημοσιότητας έχουν ξαναστραφεί προς την Ελλάδα. Αυτή τη φορά όχι αγωνιώντας για το ε... περισσότερα »

.Οι όροι Ντράγκι για να «βρέξει» λεφτά και στην Ελλάδα

Το τύπωμα χρήματος στην Ευρώπη είναι πλέον γεγονός μετά τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζα. Η Ελλάδα δεν είναι ειδική περίπτωση όπως ξεκαθάρισε ο Μάριο Ντράγκι και η χώρα μπορεί να λάβει μέρος στο πρόγραμμα και να τυπώσει χρήμα με συγκεκριμένους όρους, οι οποίοι σχετίζονται άμεσα με όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. 

Συγκεκριμένα από τον προσεχή Ιούλιο θα μπορεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αρχίσει να αγοράζει ελληνικά κρατικά ομόλογα, στο πλαίσιο του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης καθώς τότε θα μπορούν να συντρέξουν οι νέοι κανόνες που ετέθησαν. Σύμφωνα με το χρονοδιάγ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.