.Όλοι ΜΑΖΙ στο Στοά την Κυριακή 16 Μαρτίου

Την Κυριακή, 16 Μαρτίου στις 11 πρωί το αρχίζει επίσημα η προεκλογική εκστρατεία του ΜΑΖΙ στο θέατρο ΣΤΟΑ. Η υποψήφια δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί, θα αναπτύξει την πρόταση της παράταξης για το Δήμο του σήμερα και του αύριο, μια πρόταση ανατροπής και ανασυγκρότησης, δημιουργίας και αλληλεγγύης
Με κεντρικό σύνθημα «Όλοι Μαζί Μπορούμε», η Τίνα Καφατσάκη θα αναλύσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΜΑΖΙ, μιας πρότασης που ξαναφέρνει την ελπίδα και το όραμα για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας με αξιοπρέπεια.
Στην πρόσκλησή της η Τίνα Καφατσάκη αναφέρει αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι,
Την Κυριακή, 16 Μαρτίου και ώρα 11π.μ., σας προσκαλούμε στο θέατρο ΣΤΟΑ σε μια συνάντηση που θα σημάνει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα μας για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, η ζωή μας ανατράπηκε.
Στη λαίλαπα των πολιτικών του μνημονίου και σε αυτούς που τις επέβαλαν και τις εφάρμοσαν, πρέπει να υπάρξει απάντηση.

Στην απάντηση αυτή, ο Δήμος αλλά και οι πολίτες του Ζωγράφου, καλούνται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για εμάς, ο Δήμος, είναι συνυφασμένος με τη δημοκρατία, τις δημόσιες κοινωνικές δομές, την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη λαϊκή συμμετοχή, την αλληλεγγύη, τη λογοδοσία και τον άμεσο έλεγχο από τους δημότες.

Αυτή την αυτοδιοίκηση θέλουμε και για να το πετύχουμε, σας θέλουμε δίπλα μας, πολίτες ενεργούς και αλληλέγγυους.

.Ολοκληρώθηκε με ομιλία του Μάρτιν Σούλτς η Συνδιάσκεψη της Ελιάς

Με την επικύρωση της Διακήρυξης της «Ελιάς-Δημοκρατική Παράταξη» και την ομιλία του υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ), για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάρτιν Σουλτς, ολοκληρώθηκε η διήμερη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ενιαίου σχήματος της «Ελιάς», στο ΣΕΦ.

«Είμαι εδώ γιατί θέλω να στρέψω την Ευρώπη σε μια άλλη κατεύθυνση. Θέλω μια Ευρώπη που να φροντίζει τους πολίτες της, όπου ο πολίτης θα βρίσκεται στην πρώτη θέση, όχι της γραφειοκρατίας, αλλά με περισσότερη δημοκρατία και περισσότερη αλληλεγγύη», τόνισε ο κ. Σουλτς ζητώντας τη στήριξη της υποψηφιότητάς του, για να αλλάξουν, όπως είπε, οι ευρωπαϊκοί συσχετισμοί ανάμεσα στους συντηρητικούς και τους προοδευτικούς.

.Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας

 Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας και έδωσε... παράταση ακόμη μίας εβδομάδας στη «στέψη» των Πειραιωτών και για το φετινό πρωτάθλημα. 

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι με νίκη θα κατακτούσαν και μαθηματικά τον 41ο τίτλο της ιστορίας τους, προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Σάμαρη, αλλά ο Αθανασιάδης ισοφάρισε στο 36΄ και ο Τζαβέλλας στο 84΄ χάρισε τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά» και υποχρέωσε την ομάδα του Μίτσελ στη δεύτερη διαδοχική ήττα της.

Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, 
Ατρόμητος-Πανιώνιος: 4-0Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς: 3-1Λεβαδειακός-Παναιτωλικός: 2-1 και Πανθρακικός-Εργοτέλης: 2-1.

.Κρυφό σχέδιο ΔΝΤ για απολύσεις και «συμβόλαια» εργασίας»

Σχέδιο για αλλαγές στα όρια των απολύσεων με δούρειο ίππο τις ομαδικές, για τις οποίες δεν θα απαιτείται η έγκριση του εκάστοτε υπουργού Εργασίας, κρύβεται πίσω από τις πιέσεις της τρόικας και κυρίως πίσω από την επιμονή που δείχνει η πλευρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να κλείσει «εδώ και τώρα» το επίμαχο ζήτημα με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. 

Στο τραπέζι των συζητήσεων και σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων έχουν ανοίξει εκ νέου το θέμα των αλλαγών στον κατώτατο μισθό, αλλά και της εκπροσώπησης των εργαζομένων στην κήρυξη των απεργιών, ενώ στην εργασιακή ατζέντα έρχετα... περισσότερα »

.Βενιζέλος: Μάχη ιδεών είναι οι ευρωεκλογές

«Στις Ευρωεκλογές δίνεται μια μάχη ιδεών, μια μάχη μεταξύ του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για μια άλλη Ευρώπη και το Σοσιαλιστικό Κόμμα σηκώνει το βάρος να παρουσιάσει μια άλλη αφήγηση για την Ευρώπη». 

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προλογίζοντας τον Μάρτιν Σούλτς, τον υποψήφιο του ΕΣΚ για την προεδρία της Κομισιόν,ο οποίος παραβρέθηκε στη Συνδιάσκεψη της «Ελιάς». «Ο Μάρτιν», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, «γνωρίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τα προβλήματα και τις προτεραιότητες των πραγματικών ανθρώπων. Έχ... περισσότερα »

.Ντέρμπι οι ευρωεκλογές με πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική

Επανεκλέγονται Καμίνης και Σγουρός σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research Τα πολιτικά σκήπτρα στην περιφέρεια Αττικής, διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας, Κάπα Research, για το *«Βήμα της Κυριακής».* 

Ο νέος πολιτικός σχηματισμός "Το Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην Αττική και στην τρίτη στην Κεντρική Μακεδονία. Όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η έρευνα δείχνει προβάδισμα Σγουρού, Καμίνη, Τζιτζικώστα και Μπουτάρη. Σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ψήφου γι... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.