.Οι αλλαγές που σχεδιάζονται σε τρόφιμα και αγορές

Ανατροπές έρχονται σε 13 κλάδους τροφίμων και αγορών με νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας*«Έθνος της Κυριακής»* υπουργός Κωστής Χατζηδάκης μέσα στο επόμενο δεκαήμερο δίνει σε δημόσια διαβούλευση το κείμενο με αλλαγές στις διατάξεις που διέπουν τον τρόπο παραγωγής, παρασκευής και διάθεσης βασικών προϊόντων και κλάδων της αγοράς, με στόχο να υιοθετηθούν οι προτάσεις του ΟΟΣΑ για την ενίσχυση του ανταγωνισμού. 
Ο κ. Χατζηδάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές, επισημαίνοντας πως με τον τρόπο αυτό θα... περισσότερα »

.Νίκη εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε άλλα δύο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας 3-1 της Βέροιας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, και παραμένει στην τέταρτη θέση, πλησιάζοντας μάλιστα σε απόσταση ενός βαθμού τον τρίτο Ατρόμητο. 

Ο Κλωναρίδης στο 2΄, ο Ατζαγκούν στο 34΄ και ο Μπεργκ στο 68΄ σημείωσαν τα γκολ του «τριφυλλιού», ενώ η «βασίλισσα του βορρά», που παραμένει στην προτελευταία θέση, είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 10΄ με πέναλτι του Μπεν.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στην κατηγορία, σημείωσε η Καλλονή, η οποία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΣ στα Ιωάννινα με 2-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Λεοζίνιο (67΄) και Περόνε (78΄), ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ακόστα στο 10΄.

Εξάλλου, ισόπαλοι, 2-2, αναδείχθηκαν Εργοτέλης και Ξάνθη, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1, εκτός έδρας.

Τέλος, Άρης και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.