.Ντοκουμέντο-φωτιά από Σαμαρά: Το μνημόνιο 3 με τις υπογραφές Βαρουφάκη και τρόικας!

Το κείμενο της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου με τις υπογραφές του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και των εκπροσώπων των θεσμών έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ.
Σε δηλώσεις του ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να σταματήσει τα ψέματα και να φέρει τη συμφωνία για ψήφιση στη Βουλή ώστε να αρχίσει η εφαρμογή του, καθως -όπως είπε- κάθε μέρα που περνάει ο λογαριασμός μεγαλώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά και τις αναλυτικές δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου συνδέεται άμεσα με το μνημόνιο και αποτελεί συνέχειά του όπως ρητά αναφέρεται στα κείμενα που έδωσαν στη δημοσιότητα τα στελέχη της ΝΔ.

.Βενιζέλος: Υπέγραψαν το ίδιο κείμενο με την προηγούμενη κυβέρνηση... Ανοίγουν τεράστια θέματα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας μια ειρωνική αναφορά στη «σκληρή» διαπραγμάτευση που επικαλείται το Μαξίμου.

 Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «υπέγραψαν στις 27 Φεβρουαρίου την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση και την κρύβουν από τη Bουλή. 

Γιατί; Για να μη φανεί ότι υπέγραψαν το ίδιο κείμενο με την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά μακάρι να σταματούσε εδώ το πρόβλημα», και κάνει λόγο όχι απλά για λάθη αλλά και «ευθύνες». Αναλυτικά η δήλωση του Ευάγ... περισσότερα »

.Ο συγκυβερνήτης κλειδώθηκε στο πιλοτήριο και έριξε το Airbus της Germanwings!

Το μαύρο κουτί μίλησε και όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας είναι ξεκάθαρο ότι μέσα στο πιλοτήριο έμεινε ο άπειρος συγκυβερνήτης και εσκεμμένα ξεκίνησε τη διαδικασία καθόδου του μοιραίου αεροπλάνου της Germanwings οδηγώντας στο θάνατο επιβάτες, πλήρωμα, μαθητές και βρέφη.

 Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα άκουσε από το μαύρο κουτί και μίλησε για πολύ περίεργη συμπεριφορά του συγκυβερνήτη. 

Τόνισε ότι ήταν μέσα και δεν είπε ούτε λέξη. Μάλιστα τόνισε ότι ήταν αδύνατο ο πιλότος να ανοίξει την πόρτα, καθώς ο συγκυβερνήτης αρνήθηκε την είσοδο στον πιλότο... περισσότερα »

.Bloomberg: Τα τρία σενάρια για την Ελλάδα... Από τη διάσωση στο... Hotel California και την καταστροφή

Τα σενάρια της επόμενης ημέρας για την Ελλάδα αναλύει το πρακτορείο Bloomberg σε άρθρο του με τίτλο «Μια ζοφερή θολούρα: Πώς θα μπορούσε να συμβεί η έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ». 

Συγκεκριμένα τα σενάρια που αναφέρει το πρακτορείο είναι: *Σενάριο Α: Η αποφυγή του Grexit* Ο Τσίπρας υποχωρεί στις απαιτήσεις των δανειστών. 

Αντιμέτωπος με τις επιλογές ή της εξόδου από τη ζώνη του ευρώ ή της εφαρμογής της λιτότητας σε αντάλλαγμα για δάνεια, ο Τσίπρας επιλέγει το ρευστό. Η ΕΚΤ διατηρεί τη στήριξή της στο οικονομικό σύστημα. Ενώ η βοήθεια ρέει, οι ημέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένε... περισσότερα »

.Σαμαράς: Η κυβέρνηση λέει ψέματα, υπέγραψε μνημόνιο... Ο πρόεδρος της ΝΔ έφερε στη δημοσιότητα τη σύμβαση της 20ής Φεβρουαρίου

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καλώντας την να αφήσει τα ψέματα προς τον ελληνικό λαό, τις παλινωδίες και τις καθυστερήσεις στην εφαρμογή της συμφωνίας που υπέγραψε στις 20 Φεβρουαρίου. 

Ο κ. Σαμαράς έδωσε στη δημοσιότητα τη συμφωνία που υπογράφηκε στις 20 Φεβρουαρίου και έχει την υπογραφή του Γιάνη Βαρουφάκη. 

Στη δήλωσή του,ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε: «Η κυβέρνηση επί ενάμισι μήνα, δεν τολμά να φέρει στη Βουλή την επέκταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε, γιατί φοβάται την ψηφοφορία στην Βουλή, τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ κ... περισσότερα »

.Καυτό τριήμερο για να κλείσει η λίστα των μέτρων... Περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα στην Ελλάδα

Μπροστά σε τρεις μέρες - φωτιά βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να κλειδώσει η λίστα των μέτρων που θα ανοίξει το δρόμο για χρηματοδότηση από την Ευρώπη προς την Ελλάδα, μετά και το μπλόκο στο 1,2 δισ. ευρώ του EFSF. 

Οι Ευρωπαίοι είναι ξεκάθαροι πως μόνο οι μεταρρυθμίσεις μπορούν να ξεκλειδώσουν την παροχή χρημάτων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις προκειμένου η λίστα να ικανοποιεί την Κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. 

Πηγές του Μαξίμου μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group έκαναν λόγο για μια «παραγωγική διαβούλευση … σε κλίμα εποικοδομητικής συν...περισσότερα »

Ρήξη με τους δανειστές ζητά η Αριστερή Πλατφόρμα... Μόνη επιλογή η ρήξηλατφόρμα... Μόνη επιλογή η ρήξη

Σκληρή στάση απέναντι στους δανειστές και τις αιτιάσεις τους και ρήξη με τους ευρωπαίους εταίρους ζητά η Αριστερή Πλατφόρμα μέσω του ιστότοπου iskra.gr που απηχεί τις θέσεις της πλευράς Λαφαζάνη. 

Στο άρθρο του ο Άκης Μπαδογιάννης με τίτλο «ΕΕ και ΕΚΤ σφίγγουν τη θηλιά της οικονομίας» τονίζεται ότι «μόνη επιλογή που έχει μείνει στη χώρα είναι η ρήξη με το νεοφιλελεύθερο μονόδρομο της Ευρωζώνης και της ΕΕ». 

Το άρθρο ουσιαστικά εκλαμβάνεται και ως έμμεση κριτική στους χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου, που επιδιώκει μία χρυσή λύση, αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως «έντιμος συμβιβασμός» κ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.