.Το θέμα δεν είναι οι «180», αλλά οι «151»

Πολιτικά ενδιαφέρουσα είναι αναμφισβήτητα η κινητικότητα που αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την ακύρωση μνημονιακών πολιτικών, αλλά βασικό στόχο τη διαμόρφωση ενός αντικυβερνητικού μετώπου μέσω του οποίου θα αποτρέψει την εκλογή νέου Προέδρου Δημοκρατίας και θα επιβάλει την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. 

Μόνο που οι εκλογές δεν είναι ο σκοπός, αλλά το μέσο. Κι εκείνο που δεν πρέπει να διαφεύγει από κανέναν είναι πως το ζητούμενο του όποιου πολιτικού σχεδιασμού δεν είναι και δεν μπορεί να είναι οι περιστασιακές συμμαχίες των 120 ή των 180, αλλά η διασφάλιση της κοινοβουλευτικής πλει...περισσότερα »

.Κοινωνία της επίδοσης και κοινωνική δικαιοσύνη

Σύμφωνα με το μηνιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων του Κέντρου Προγαμματισμού και Οικονομικών Ερευνών «σημαντικά σημάδια βελτίωσης σε μακροοικονομικό επίπεδο παρουσιάζει η ελληνική οικονομία, ενώ δείχνει να ανακτά σταδιακά την εμπιστοσύνη των αγορών, παρά την αβεβαιότητα στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον». 

Βεβαίως επισημαίνει, ότι για να συνεχισθεί αυτή η θετική πορεία, πρέπει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα και να ολοκληρωθούν με πολύ ταχύτερους ρυθμούς οι μεταρρυθμίσεις. Ουσιαστικά αναπαράγονται οι κυβερνητικές εκτιμήσεις ως προς την προοπτική οικονομικής ανάκαμψης, επισημαίνο...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.