Eυ. Βενιζέλος: Αρχίζει η πορεία συγκρότησης και ανάδειξης της Δημοκρατικής Παράταξης

Με τις τοποθετήσεις, εκ μέρους των ομάδων εργασίας για το Συνέδριο, αλλά και τοποθετήσεις συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, στον χώρο της «Αθηναΐδας, στον Βοτανικό. 

Αργότερα στον χώρο της «Αθηναΐδας», με πρωτοβουλία παλαιών και νυν βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (Θανάσης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Φοίβος Ιωαννίδης, Βασίλης Γερανίδης και Γιάννης Δριβελέγκας, σε συνεργασία με τον Νίκο Σαλαγιάννη) διοργανώνεται δείπνο στο οποίο έχουν κληθεί να πάρουν μέρος όλοι οι εν ζωή βουλευτές τ... περισσότερα »

.Κατασχέσεις στοπ για τους «μικρούς»

Πάγο στις κατασχέσεις για τους «μικρούς» μέχρι τα Χριστούγεννα βάζει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Με άτυπη εντολή της Κατερίνας Σαββαΐδου προς τον εισπρακτικό μηχανισμό της Φορολογικής Διοίκησης, ώσπου να ανοίξει η ειδική εφαρμογή για την ένταξη στη ρύθμιση οφειλών σε έως και 100 δόσεις και να αρχίσει να τρέχει η ρύθμιση, οι εφορίες θα σταματήσουν να βάζουν χέρι σε καταθέσεις, μισθούς και συντάξεις, ενοίκια και γενικότερα απαιτήσεις σε χέρια τρίτων για φορολογουμένους με συσσωρευμένα χρέη έως 300.000 ευρώ. «Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στους φορολογουμένους να τακτοποιήσ...περισσότερα »

.Μέτωπο με τρόικα από τις αλλαγές του Μαξίμου στα «κόκκινα» δάνεια

Νέα μέτωπα με την τρόικα ανοίγει η κυβέρνηση, καθώς προχωρά μονομερώς σε αλλαγές στη ρύθμιση για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια, οι οποίες χαρακτηρίζονται «μη συμβατές» τόσο με το Μνημόνιο όσο και με το κοινοτικό κεκτημένο. 

Είναι χαρακτηριστικό πως το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε και ανακοίνωσε την επέκταση της ρύθμισης για τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια και στα δάνεια για τα οποία έχει εγγυηθεί το Ελληνικό Δημόσιο, τα δάνεια της υπό εκκαθάριση Αγροτικής Τραπέζης, όπως επίσης και τα δάνεια των παλαιών αναπτυξιακών νόμων, χωρίς να έχει ερωτηθεί η τρόικα, αλλά και χωρίς ν... περισσότερα »

.Ιστορίες για αγρίους

Σημερα είναι ίσως η τελευταία σας ευκαιρία να δείτε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της τρέχουσας κινηματογραφικής σεζόν. 
Η σπονδυλωτή ταινία από την Αργεντινή «Ιστορίες για αγρίους» έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων που την είδαν και κατόρθωσε να παρατείνει τη διάρκεια της ζωής της στις αθηναϊκές αίθουσας, καθώς φαίνεται ότι δούλεψε πολύ η άτυπη διαφήμιση «από στόμα σε στόμα». 

Εξι διαφορετικές ιστορίες, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και με μοναδικό σταθερό σημείο αναφοράς το ασταθές οικονομικο-κοινωνικό περιβάλλον της χρεοκοπημένης Αργεντινής εφάπτονται μεταξύ τους στο... περισσότερα »

.Στη δίνη ενός αναβρασμού

ΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 
Καιρός να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία μεγαλύτερη στην Αθήνα και τη Λευκωσία τα διαδραματιζόμενα στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, όπου «εισέβαλε» –κατά παράβαση κάθε αρχής του Διεθνούς Δικαίου– το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός». 

Η κοινή γνώμη στη Λευκωσία πιέζει για ισχυρότερη ναυτική παρουσία της Ελλάδος στην περιοχή. Ναυτικές ελληνικές δυνάμεις –όπως και τουρκικές εξάλλου– υπάρχουν σε αποστολές του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ, στην Ανατολική Μεσόγειο. Η απόσπαση των συγκεκριμένων σκαφών επιφανείας και υποβρυχίων από το πλαίσιο της αποστολής τους ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.