.Εκτός τόπου και χρόνου... Χωρίς συναίσθηση της ιστορικής στιγμής και χωρίς αντίληψη των κρίσιμων στιγμών

Εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς συναίσθηση της ιστορικής στιγμής και χωρίς αντίληψη των κρίσιμων στιγμών που περνά η χώρα ο πρωθυπουργός επέλεξε μια ακόμη φορά να γίνει... κομματάρχης. Ξεχνώντας τον θεσμικό του ρόλο και ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, μεταθέτει τα εσωκομματικά προβλήματα ενός διαλυμένου κόμματος στις πλάτες και την αγωνία του ελληνικού λαού,

 Ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και τα πάντα κινούνται στην κόψη του ξυραφιού ο Τσίπρας κάνει λέει... δημοψήφισμα μιας και το πρώτο ήταν πετυχημένο. Θα είναι δημοψήφισμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ για να αποφασιστεί ένα ν...περισσότερα »

.Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία –Πότε θα γίνει δημοψήφισμα

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 30/07 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο Σινέ Κεραμεικός (Κεραμεικού 61). Οι εργασίες ξεκίνησαν με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ζήτησε έκτακτο Συνέδριο τον Σεπτέμβριο και εναλλακτικά δημοψήφισμα εσωκομματικό την Κυριακή 2 Αυγούστου. 

*Τι είπε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας* Έκτακτο, ανοιχτό συνέδριο το Σεπτέμβρη «που θα απαντήσει στα στρατηγικά ερωτήματα για την τακτική μας, για τους μεσο- και μακροπρόθεσμους στοχους μας, για τις πιθανές εναλλακτικές», πρότεινε από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. «Να συμφωνήσουμε σήμερα ... περισσότερα »

.«Καμπάνα» ΕΝΦΙΑ σε μεσαίους και μεγάλους ιδιοκτήτες ακινήτων

Μικρές παρεμβάσεις στον ΕΝΦΙΑ για την ανακατανομή των φορολογικών βαρών στα ακίνητα σχεδιάζει να κάνει το υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι αλλαγές που θα φέρουν επιβαρύνσεις στη μεσαία ιδιοκτησία θα γίνουν για το 2016.

 Με τον στόχο είσπραξης εσόδων 2,65 δισ. ευρώ να παραμένει και φέτος, οι αλλαγές θα αφορούν κατά κύριο λόγο τους συντελεστές υπολογισμού του φόρου. Ελαφρώς κερδισμένοι θα βγουν οι ιδιοκτήτες περιοχών με χαμηλές αντικειμενικές αξίες. Ο ΕΝΦΙΑ θα υπολογιστεί με τις ισχύουσες αντικειμενικές αξίες, θα ξεκινήσει να εισπράτ...περισσότερα »

..Εσωτερικό δημοψήφισμα και συνέδριο πρότεινε ο Τσίπρας

Έκκληση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει ο «παραλογισμός του ιδιότυπου δυϊσμού» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. 

*Μεταξύ άλλων τόνισε πως «δεν υπάρχουν λιγότερο και περισσότερο αριστεροί, λιγότερο και περισσότερο επαναστάτες» και πως δημοκρατία σημαίνει και σεβασμός στις αποφάσεις των μελών του κόμματος.* 

Ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι στην πολιτική πολλές φορές δεν μπορείς να τα ‘χεις όλα. «Η πρώτη αριστερή κυβερνήση μετά τον παγκόσμιο πόλεμο είτε στηρίζεται από αριστερούς βουλευτές είτε πέφτει από αριστε... περισσότερα »

.Ποια αγαθά απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ

*Απόφαση η οποία προβλέπει αλλαγές στους όρους, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία απαλλαγής από το ΦΠΑ για την αγορά ή την εισαγωγή αγαθών που προορίζονται για εξαγωγή και ενδοκοινοτική παράδοση, αυτούσια ή μεταποιημένα,

 καθώς και των υπηρεσιών που συνδέονται άμεσα με τις πράξεις αυτές εξέδωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, με σκοπό τη δημιουργία ευνοϊκότερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος στους οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.*

 Συγκεκριμένα, για να τύχουν απαλλαγής τα υποκείμενα στον φόρο πρόσωπα, πρέπει να υποβάλουν στην αρμόδια ΔΟ... περισσότερα »

.Νέα «ρουκέτα» Αυγενάκη: Ανυπότακτος ο Γραματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης;

*Ζήτημα μη εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της Πολιτικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης Τάσο Κορωνάκη θέτει ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης με ερώτηση που συνυπογράφουν 22 βουλευτές της ΝΔ.* 

Ο βουλευτής Ηρακλείου υποστηρίζει μάλιστα ότι ο κ. Κορωνάκης ζήτησε και έλαβε δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας, στην συνέχεια δήλωσε ψευδή διεύθυνση με αποτέλεσμα να μην τον βρίσκουν οι αρμόδιες υπηρεσίες ώσπου πριν από λίγες ημέρες να τον ανακαλύψουν και να του επιδώσουν το χαρτί κατάταξης. Πάντως, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεται ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.